reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej mam pyatnie. Nie chce tu zbytnio zasmiecac ale w przyszłym roku planujemy przenieść się do UK z narzeczonym i synkiem ( obecnie ma pol roku) i czy by znalazła się mila mama i powiedziała mi co się obecnie pozmienialo i ma się po zmieniać dla przyjeżdżających obcokrajowców tzn. Odnośnie mieszkań socjalnych, dofinansowania do przedszkoli itp.. Jak to teraz wyglada ogilnie. Chce się jak najlepiej przygotować do wyjazdu. :) pozdrawiam serdecznie :*

hej Towicz!

No pewnie!!! jak tam Twoj prawie dwulatek??? Mam nadzieje, ze ze zdrowkiem lepiej i ze wszystko pod kontrola!
Lilith jak tam Dexterek?

U nas dzidzius nr 2 w drodze! wczoraj byl skan, ma byc coreczka tym razem!
Teraz burza mozgow jak ja nazwac....

Pozdrawiam

To po raz pierwszy witam się tutaj i Ja :)
Mieszkamy w Northampton i ogólnie jesteśmy zadowoleni z życia tutaj.

Jedyne co mnie drażni to puszczanie chorych dzieci do szkoły... walczymy właśnie z owsikami... koszmar i zgroza... Czeka mnie dzisiaj pranie, gotowanie pościeli, mycie wszystkich zabawek i powierzchni z którymi dzieci mają kontakt - czyli w sumie mam totalną dezynfekcję domu :/ Mam nadzieję że lekarka nas nie zleje dzisiaj bo będę zła... po nieprzespanej nocy jestem raczej w kiepskim nastroju...

LILITH - kiedy ta herbata/kawa? Bo już półtora roku to planujemy XD

Hej mam pyatnie. Nie chce tu zbytnio zasmiecac ale w przyszłym roku planujemy przenieść się do UK z narzeczonym i synkiem ( obecnie ma pol roku) i czy by znalazła się mila mama i powiedziała mi co się obecnie pozmienialo i ma się po zmieniać dla przyjeżdżających obcokrajowców tzn. Odnośnie mieszkań socjalnych, dofinansowania do przedszkoli itp.. Jak to teraz wyglada ogilnie. Chce się jak najlepiej przygotować do wyjazdu. :) pozdrawiam serdecznie :*

Nie znam dokładnych szczegółów ale nastąpiło sporo zmian w pomocy socjalnej.
Wszelkie informacje znajdziesz na tej stronie :-) https://www.gov.uk

reklama
Witam wszystkie mamy! Jestem w UK lutego 2012 roku. W kwietniu 2015 urodziłam tutaj synka. Początki były dosyć ciężkie ale jakoś daję radę jako mama ;-)
Mam takie pytanie czy któraś z was dziewczyny odstawiała dziecko od piersi w Anglii zastępując swoje mleko mlekiem modyfikowanym? Jeśli tak to jakie mleko używałyście?

Do góry