wiesz co,to jak ona ma mi tylko pogadanke zrobic patrzac na dziecko z odleglosci to ja sobie podaruje,maz jedzie do Polski w czerwcu to go wezmie do pediatryNie wazyla, bo nie chcialo jej sie wagi ze soba nosic, jak powiedziala. Na wazenie I mierzenie musialam ja jechac do osrodka.
reklama
No u nas tak bylo. Mowila mi ze nie poeinnam klasc Nadii w dzien, za to wczesniej wieczorem... Ja jej na to, ze jezeli dziecko ma ochote spac w dzien to nie bede jej Bronic I przetrzymywac do wieczora, Bo tylko jej zaszkodze. Bylam z Nadia u gp, Bo jakiejs wysypki dostala, co pojawia sie I znikaja. To pokrzywka, prawdopodobnie uczulilo ja jakies jedzenie. Dostala syrop no I paracetamol podawac no przeciez to zloty srodek na wszystko
Trusia77
Fanka BB :)
Hej. Czas się chyba przenießć od 16 lutego już nie ciężarówka. Mam 3 letnią Wiktorię i 10dniową Weronikę.
Trusia77
Po wizycie HV - pępek do GP bo ropa. Kurcze to 16dni. Starsza dzielnie znosi sytuację że musi czasem czekać. Malutka chyba ma kolki. Choć nie te same pory ale nagły płacz i podkurczanie nóg
szatsa
Aktywna w BB
Czesc Dziewczyny. Ja raczej urzeduje na forum mam,dzieci z pazdziernika 2013 ale czasem Was podczytuje. Zauwazylam ostatnio dyskusje na temat brytyjskich paszportow dla naszych pociech. Wczoraj takowy dostal moj synek wiec moge sie co nieco wypowiedziec na ten temat.
Aplikacje wzielam z poczty. Wypelnilam wedlug zalecen lacznie z data slubu moich rodzicow i partnera. Wyszlam z zalozenia ze lepiej wiecej niz moja mi odsylac za brak danych. Tozsamosc potwierdzila moja managerka z ktora sie znam od 4 lat. W papierach napisala ze jest moja kolezanka.
Do wniosku dolaczylam 4 p60, z lat 2008-2009 rozliczenie z revenue bo nie milam p 60, na rozliczeniu bylo ze zarobilam 3600 wiec na zarobki raczej nie zwracaja uwagi, moj niewazny dowod osobisty i akt urodzenia malego. No i 2 zdjecia. Na paszport czekalam prawie 5 tygodni od dnia wyslania. Na poczcie nadalam ubezpieczonym listem bez opcji check&send. Zapomnialam tylko spisac barcode z aplikacji a przydaje sie kiedy chcecie sprawdzic status paszportu co jest mozliwe po 3 tygodniach. Mam nadzieje ze komus pomoglam i moze rozwialam kilka watpliwosci. Pozdrawiam
Aplikacje wzielam z poczty. Wypelnilam wedlug zalecen lacznie z data slubu moich rodzicow i partnera. Wyszlam z zalozenia ze lepiej wiecej niz moja mi odsylac za brak danych. Tozsamosc potwierdzila moja managerka z ktora sie znam od 4 lat. W papierach napisala ze jest moja kolezanka.
Do wniosku dolaczylam 4 p60, z lat 2008-2009 rozliczenie z revenue bo nie milam p 60, na rozliczeniu bylo ze zarobilam 3600 wiec na zarobki raczej nie zwracaja uwagi, moj niewazny dowod osobisty i akt urodzenia malego. No i 2 zdjecia. Na paszport czekalam prawie 5 tygodni od dnia wyslania. Na poczcie nadalam ubezpieczonym listem bez opcji check&send. Zapomnialam tylko spisac barcode z aplikacji a przydaje sie kiedy chcecie sprawdzic status paszportu co jest mozliwe po 3 tygodniach. Mam nadzieje ze komus pomoglam i moze rozwialam kilka watpliwosci. Pozdrawiam
aleksiel
dzieki Szatsa!
Moj Leos tez z pazdziernika 2013 ale ja odwrotnie czytam pazdziernikowki ale pisze w watku dla zagranicznych mam bo tam nie nadazam pisalam troche w ciazy ale teraz czasu mniej!
Ja nadalam wczoraj aplikacje, jak pierwszym razem bylam na poczcie poprosilam o sprawdzenie to babka powiedziala ze p60 nie potrzebne. Nawet tam dzwonila przy mnie i kazali dac paszport ojca dziecka i moj akt urodzenia... wszedzie pisza co innego wiec wrocilam do domu wygrzebalam moj rozpadajacy sie akt i paszport spakowalam wszystko wlacznie z p60 i poslalam. Teraz maja wszystko o czym moga zamarzyc A! i ja zapomnialam odpisac kod!
Wpadaj tu do nas pliss to popiszemy i ozywimy ten watek
Gdzie w Uk mieszkasz?
Trusia wiem co za bol z kolkami... nam pomogly krople Colief bo mlody mial nietolerancje laktozy, ale przeszlo po 3 miesiacach. Najlepsze tez na kolkowe dzieci noszenie w chuscie. Karmisz piersia? Trzymaj sie wiem jakie to trudne jak dziecko placze i nic nie pomaga
Dziewczyny jak to jest z preschool kiedy mozna dzidzi poslac?
Pozdrawiam
Moj Leos tez z pazdziernika 2013 ale ja odwrotnie czytam pazdziernikowki ale pisze w watku dla zagranicznych mam bo tam nie nadazam pisalam troche w ciazy ale teraz czasu mniej!
Ja nadalam wczoraj aplikacje, jak pierwszym razem bylam na poczcie poprosilam o sprawdzenie to babka powiedziala ze p60 nie potrzebne. Nawet tam dzwonila przy mnie i kazali dac paszport ojca dziecka i moj akt urodzenia... wszedzie pisza co innego wiec wrocilam do domu wygrzebalam moj rozpadajacy sie akt i paszport spakowalam wszystko wlacznie z p60 i poslalam. Teraz maja wszystko o czym moga zamarzyc A! i ja zapomnialam odpisac kod!
Wpadaj tu do nas pliss to popiszemy i ozywimy ten watek
Gdzie w Uk mieszkasz?
Trusia wiem co za bol z kolkami... nam pomogly krople Colief bo mlody mial nietolerancje laktozy, ale przeszlo po 3 miesiacach. Najlepsze tez na kolkowe dzieci noszenie w chuscie. Karmisz piersia? Trzymaj sie wiem jakie to trudne jak dziecko placze i nic nie pomaga
Dziewczyny jak to jest z preschool kiedy mozna dzidzi poslac?
Pozdrawiam
My właśnie jutro wysylamy o paszport dla mlodszej córki. Ze starsza nie pamietam czy spisalam kartke na której jest co wysylam bo dok sie nazbierało. O dziadkach nic nie pisałam. No i tez mam dowód nie ważny ale poprzednio też go mialam nieważny i bylo ok
Ja posylam córę do preschool od września, mała będzie miała 3 lata. Pójdzie na 15 godzin tygodniowo. Z tego co mi mówiła w szkole to kiedy możesz posłać dziecko do przedszkola zależy w jakim miesiącu sie urodziło. Dla przykładu, koleżanka urodziła pod koniec lipca 2011 i jej córka poszła do przedszkola gdy skończyła 2 latka, moja Nadia jest z września 2011 i pójdzie dopiero od 3 lat. Trzeba tylko odpowiednio wcześniej zapisać dziecko, ja zapisałam Nadie na początku roku.
reklama
Podziel się: