reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wiesz co ja juz sama nie wiem co musze, na gov.uk jest napisane, ze aby dostac becikowe musze miec jeden z wymienionych benefitow i u mnie zalicza sie ten z bezrobotnego. Jak juz wczesniej pisalam to w job center mi powiedzieli, ze nawet macierzyński mi sie nie nalezy, a na gov.uk ze dostane wiec puki nie dostane jakiegos listu z odpowiedzia nie moge byc niczego pewna:baffled: mam nadzieje, ze dostane chociaz macierzynske

reklama
Karolina napisz mi konkretnie czy wyslalas juz maternity allowance? ze swoimi pay slipami i zaswiadczeniem od poloznej na kiedy masz termin?cos mnie zaczynaja wkurzac ci ludzie .

Wyslalam z 13 pay slepami i orginalnym zaswiadczeniem od poloznej.Wyslalam tez druga aplikacje Sure start maternity grand( becikowe 500f) i wlasnie do tego musze byc zarejestrowana na bezrobotnym bo inny benefit mi nie przysluguje.

Hej hej. Jak sie czujecie w Nowym Roku? Mnie znowu mecza dolegliwosci zoladkowe... Juz tyle razy bylam tutaj u lekarza i mowilam, ze czesto boli mnie brzuch, mam skurcze jelit, biegunki, nie moge jesc itp a oni nic. Przynajmniej 2 czy 3 razy w miesiacu takie dolwgliwosci mnie lapia:/

Czesc Kopka:)
Ja sie czuje coraz gorzej:/ bola mnie bardzo nadgarstki i mam problem nawet zeby zeby umyc, zgage mam codziennie:/ maly kopie strasznie, a to jeszcze tyle czasu do rozwiazania:/

u mnie na szczescie wszystko wrocilo do normy, mam zgage owszem ale mieszam juz kilka preparatow naturalne z lekami ( mozna w ciazy) i znow sie czuje dobrze, mala strasznie sie kreci az mi brzuch wywala
bole ndgarstkow i calych rak mialam w poprzedniej ciazy cos okropnego jakbym nosila ciezkie siatki a potem palcow nie mogla rozprostowac teraz nie

przejdzie szybko bo to rozluznienie stawow przed porodem zeby niby latwiej urodzic mozna bylo, tak mi polozna tlumazyla zeby sie nie martwic i dobrze bylo

reklama
Do góry