reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wiesz co ja juz sama nie wiem co musze, na gov.uk jest napisane, ze aby dostac becikowe musze miec jeden z wymienionych benefitow i u mnie zalicza sie ten z bezrobotnego. Jak juz wczesniej pisalam to w job center mi powiedzieli, ze nawet macierzyński mi sie nie nalezy, a na gov.uk ze dostane wiec puki nie dostane jakiegos listu z odpowiedzia nie moge byc niczego pewna:baffled: mam nadzieje, ze dostane chociaz macierzynske

reklama
Karolina napisz mi konkretnie czy wyslalas juz maternity allowance? ze swoimi pay slipami i zaswiadczeniem od poloznej na kiedy masz termin?cos mnie zaczynaja wkurzac ci ludzie .

Wyslalam z 13 pay slepami i orginalnym zaswiadczeniem od poloznej.Wyslalam tez druga aplikacje Sure start maternity grand( becikowe 500f) i wlasnie do tego musze byc zarejestrowana na bezrobotnym bo inny benefit mi nie przysluguje.

Hej hej. Jak sie czujecie w Nowym Roku? Mnie znowu mecza dolegliwosci zoladkowe... Juz tyle razy bylam tutaj u lekarza i mowilam, ze czesto boli mnie brzuch, mam skurcze jelit, biegunki, nie moge jesc itp a oni nic. Przynajmniej 2 czy 3 razy w miesiacu takie dolwgliwosci mnie lapia:/

Czesc Kopka:)
Ja sie czuje coraz gorzej:/ bola mnie bardzo nadgarstki i mam problem nawet zeby zeby umyc, zgage mam codziennie:/ maly kopie strasznie, a to jeszcze tyle czasu do rozwiazania:/

u mnie na szczescie wszystko wrocilo do normy, mam zgage owszem ale mieszam juz kilka preparatow naturalne z lekami ( mozna w ciazy) i znow sie czuje dobrze, mala strasznie sie kreci az mi brzuch wywala
bole ndgarstkow i calych rak mialam w poprzedniej ciazy cos okropnego jakbym nosila ciezkie siatki a potem palcow nie mogla rozprostowac teraz nie

przejdzie szybko bo to rozluznienie stawow przed porodem zeby niby latwiej urodzic mozna bylo, tak mi polozna tlumazyla zeby sie nie martwic i dobrze bylo

reklama
Do góry