reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Do nas przyjechal brat mojego P z dziewczyna, ale oni w Holandii mieszkaja. Byli jeszcze moi rodzice, ale oni tez mieszkaja w uk, czyli jako tako z pl nikt:) jak po Swietach, dzieci zadowolone z prezentow ImageUploadedByForum BabyBoom1388060420.886432.jpg s taki to prezent my sprawilismy naszej Nadzii

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388060420.886432.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388060420.886432.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 40
Hej:-)
Jak po swietach? dopiero zaczynam odpoczywac po tych wszystkich przygotowaniach. wlasnie gotuje zupe koperkowa na obiad i lece na spacer z mezulkiem:)

o ludzie wy juz gotujecie??? my mamy takie zapasy ze chyba nogdy tego nie zjemy juz nie mamay gdzie mrozic a co dopiero gotowac co oczywiscie nie uchronilo mojego przed zamowieniem pizzy ;-)

My bylismy tylko we dwoje na swieta wiec pogotowalam troche ale duzo zamrozilam na pozniej. Dzis mi sie juz chcialo czegos innego to zrobilam zupke:)

Verita dlugo czekalas na odpowiedz z matrnity allowance?

Karolina sorki ze wczoraj nie opdisalam jakos telefon mi sie zapodzial. Na zasilek czekalam ok 2 miesiace ale wszystko ladnie wyrownali. tzn dostalam przed porodem jeszcze o zlozylam jak bylam ok 26 tyg ciazy juz mozna bylo.

pytam bo juz wyslalam z 3 tyg temu i dalej nie mam odpowiedzi ani z maternity allowance ani z becikowego, a juz nie mam ochoty po nowym roku zagonac do tego job center. Czuje sie tam okropnie i wypelnianie tej ksiazeczki:szok::baffled:

To możesz jeszcze poczekać oni sie nie spieszą. Dostaniesz ma pewno tylko czasu trzeba ale możesz zadzwonić spytać nie musisz tam jeździć bez sensu czas tracić

reklama
Do góry