reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wyjechaliśmy w sierpniu :/ i po powrocie do pl okazało sie ze jestem w ciazy:-) przed powrotem zamknrlismy insurance i wysłaliśmy formy p85 do Home oficu:/ i tak sie zastanawiałam właśnie co teraz robić żebyśmy dali dobie radę bo tutaj nie ma na co liczyć :no:

reklama
Wyjechaliśmy w sierpniu :/ i po powrocie do pl okazało sie ze jestem w ciazy:-) przed powrotem zamknrlismy insurance i wysłaliśmy formy p85 do Home oficu:/ i tak sie zastanawiałam właśnie co teraz robić żebyśmy dali dobie radę bo tutaj nie ma na co liczyć :no:
slyszalam ze do pol roku wyjazd sie nie liczy, czyli nie obawiaj sie i wracaj

witam was dziewczyny
czy ktoras z was szczepila sie na krztusiec w ciazy..?? moze cos powiedziec o tym szczepieniu itp:) bylabym wdzieczna za kazda odpowiedz!:) polozna proponuje mi to szczepienie ze wzgledu na to iz liczba zachorowac dzieci wzrosla.. i sama nie wiem juz co mam zrobic.

Potrzebuje pomocy mamus. Musze kupic pieluszki na moja corcie 5 miesiecy prawie na baseny. Nie mam pojecia jakie czy powinnam kupic takie zwykle i zalozyc na normalnego pampersa czy jakies specjalne, No i jak takie sie nazywaja po angielsku bo szukam nappies waterproof i wychodzi mi 100 innych rzeczy:nerd:

Dziewczynki mam pytanko czy któraś z Was jest z Londynu? Tzn dokładnie południowy Londyn okolice Straton Hill ? Mieszkam w Edinburghu w Szkocji od 4 lat ale ponieważ mój mąż dostał propozycje lepszej pracy w Londynie zastanawiamy się nad przeprowadzka. Boje się ze nie ma tam tak dużo mam z Polski jak tutaj i będę tam sama cały czas
Jestem mama Prawie 3 letniego Piotrusia i rocznego Wiktorka
Pozdrawiam wszystkie mamy

verita ja kupuje malej z huggisa,teraz nie pamietam jak sie nazywaja,ale na paczuszcze jest dziecko w kolku do plywania. ja kupowalam w Toysie,ale tez w wilkinsonie sa,sainsburry i tesco:)

reklama
verita ja kupuje malej z huggisa,teraz nie pamietam jak sie nazywaja,ale na paczuszcze jest dziecko w kolku do plywania. ja kupowalam w Toysie,ale tez w wilkinsonie sa,sainsburry i tesco:)

dziekuje bardzo, juz zakupilam te z huggsa, nawet mialam znizke 2 f z jakiej okazji, mam nadzieje spisza sie na medal :-):-D

Do góry