reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wyjechaliśmy w sierpniu :/ i po powrocie do pl okazało sie ze jestem w ciazy:-) przed powrotem zamknrlismy insurance i wysłaliśmy formy p85 do Home oficu:/ i tak sie zastanawiałam właśnie co teraz robić żebyśmy dali dobie radę bo tutaj nie ma na co liczyć :no:

reklama
Wyjechaliśmy w sierpniu :/ i po powrocie do pl okazało sie ze jestem w ciazy:-) przed powrotem zamknrlismy insurance i wysłaliśmy formy p85 do Home oficu:/ i tak sie zastanawiałam właśnie co teraz robić żebyśmy dali dobie radę bo tutaj nie ma na co liczyć :no:
slyszalam ze do pol roku wyjazd sie nie liczy, czyli nie obawiaj sie i wracaj

witam was dziewczyny
czy ktoras z was szczepila sie na krztusiec w ciazy..?? moze cos powiedziec o tym szczepieniu itp:) bylabym wdzieczna za kazda odpowiedz!:) polozna proponuje mi to szczepienie ze wzgledu na to iz liczba zachorowac dzieci wzrosla.. i sama nie wiem juz co mam zrobic.

Potrzebuje pomocy mamus. Musze kupic pieluszki na moja corcie 5 miesiecy prawie na baseny. Nie mam pojecia jakie czy powinnam kupic takie zwykle i zalozyc na normalnego pampersa czy jakies specjalne, No i jak takie sie nazywaja po angielsku bo szukam nappies waterproof i wychodzi mi 100 innych rzeczy:nerd:

Dziewczynki mam pytanko czy któraś z Was jest z Londynu? Tzn dokładnie południowy Londyn okolice Straton Hill ? Mieszkam w Edinburghu w Szkocji od 4 lat ale ponieważ mój mąż dostał propozycje lepszej pracy w Londynie zastanawiamy się nad przeprowadzka. Boje się ze nie ma tam tak dużo mam z Polski jak tutaj i będę tam sama cały czas
Jestem mama Prawie 3 letniego Piotrusia i rocznego Wiktorka
Pozdrawiam wszystkie mamy

verita ja kupuje malej z huggisa,teraz nie pamietam jak sie nazywaja,ale na paczuszcze jest dziecko w kolku do plywania. ja kupowalam w Toysie,ale tez w wilkinsonie sa,sainsburry i tesco:)

reklama
verita ja kupuje malej z huggisa,teraz nie pamietam jak sie nazywaja,ale na paczuszcze jest dziecko w kolku do plywania. ja kupowalam w Toysie,ale tez w wilkinsonie sa,sainsburry i tesco:)

dziekuje bardzo, juz zakupilam te z huggsa, nawet mialam znizke 2 f z jakiej okazji, mam nadzieje spisza sie na medal :-):-D

Do góry