majeczka02
Fanka BB :)
Wiem,co to są problemy z odparzeniem-jeśli ma kto Ci przysłać z PL maść to na pewno TORMENTIOL likwiduje odparzenie niemalże natychmiast. Kosztuje od 5-10zł za tubkę maści. Warto sie w to zaopatrzyc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak pamietam Tormentiol uzywalam przy pierwszym synu , niestety moja siostra przez ten czas zostala aptekarka i odradzila mi ( nie zrozumialam czemu co tam wystepuje i jakie konsekwencje sa) straszac, mowiac i co tam jeszcze w konsekwencji nie wyslala mi go. ale to ma tez dobre strony jak potrzebuje leku na recepte to dzwonie i mam :-)Wiem,co to są problemy z odparzeniem-jeśli ma kto Ci przysłać z PL maść to na pewno TORMENTIOL likwiduje odparzenie niemalże natychmiast. Kosztuje od 5-10zł za tubkę maści. Warto sie w to zaopatrzyc.
wlasnie ta masc mi przepisala metanium bardzo dobra , polecam, u nas ok 3,5 funty ale na recepte nie placilamnasza mala tez jak miala kilka dni miala odparzona pupke. Po ktorej z rzedu wizycie u gp przepisali nam metanium i masc jest cudowna,kilka razy posmarowalam i po problemie. Teraz jak Nadia miala biegunke i tez pupcia zaczela robic sie czerwona raz posmarowalam ta mascia i wszystko zniklo. Masc mozna kupic bez recepty,kosztuje ok 2.50 funta.
Oliatum nigdy nie stosowalam
tak pamietam Tormentiol uzywalam przy pierwszym synu , niestety moja siostra przez ten czas zostala aptekarka i odradzila mi ( nie zrozumialam czemu co tam wystepuje i jakie konsekwencje sa) straszac, mowiac i co tam jeszcze w konsekwencji nie wyslala mi go. ale to ma tez dobre strony jak potrzebuje leku na recepte to dzwonie i mam :-)