reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej babetki!!!!
Gorzalka hahahahahahaha!!!! ale Naska kochana mnie rozbawila!!!!ale ma pomysly...a Julian jak grzecznie siedzial hahahahah!!!!!:-D:-D:-D
Moja Emi ostatnio zuzyla mi caly krem na dzien!!!!! posmarowala sobie nim swoje nogi i powiedizla ,ze chciala pachniec!!!i zebym sie nie gniewala,bo drugi krem (na noc) mi zostawila!!!:wściekła/y::-D:-D:-D
Idz do lekarza,bo to dziwne,ze odczuwasz jeszcze taki dyskomfort.
ja mam to piorunskie cystocele i najprawdopodobniej czeka mnie operacja.
Tu mam wizyte na 3 stycznia,ale i tak pojade do Polski i sie zbadam porzadnie u fachowcow ,a nie u gluptakow!Jeju,jestem taka zla!!!dlaczego nie posluchano mnie i nie zrobiono cesarki?teraz juz wszystko byloby zagojone i bez problemow! Ale piekne rzeczy dziergasz!!:tak::tak: Moze mi kiedys zrobisz jakas czape,albo chociaz opaske? :p

A tak w ogole,to witajcie kochane...ja jakos nie mialam czasu....dalej nie mam,ale coz...juz chyba teraz inaczej nie bedzie:-D:-D:-D

Pinka ,kurcze...koniecznie idz do lekarza w Polandzie!!:baffled:

Kwiateczek pierwsze porody mialysmy baaardzo podobne,mam nadzieje,ze teraz pojdzie Ci wszystko latwiej i szybciej i bez problemow. jedz ladnie,zeby dzidzia rosla :):tak:
Ja jestem taka wegetarianka jedzaca ryby:happy:...wszyscy mi mowili,zebym jadla mieso w ciazy,bo dziecko bedzie male...heheheheh!! Moglam sie ich posluchac,bo moze wtedy nie bylyby takie wielkie te dzieciaczki!!:-):-):-)zarcik! Ale moze sprobuj,moze podejdzie Ci jedzonko wegetarianskie?
A mialas robiony poziom tarczycy z powodu tych mdlosci?
Kamila juuuuuuuuhooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!GRATULUJE FASOLECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):happy::-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Igasia nie mialam robione ale msle ze wszytsko ma wplyw,poczatek nie byl najlpeszy a teraz tez nie wiele jadlam.Musze powiedziec ze tabletki zadzialaly w koncu:-Dpolowy mnie nie ma,jaka ulga:sorry2:

Widzialyscie,lipcowa forumowiczka nie zyje,osierocila dwoje dzieci a jednotakie malutkie:-(boshhh
[*]
[*]

Irka- poprawy samopoczucia zyczę byle do wiosny!!!!

Iga- no w lasnie wybiore się wybiorę bo ja wolę sprawdzić u kilku lekarzy co i jak...

Kwiateczek- to teraz ładnie jedz;-) zeby dzidzia nadrobiła straty

czytałm wczoraj o smierci tej dziewczyny i szoku doznałam ze Bóg zabiera tak młodych ludzi to jest bardzo niesprawiedliwe!!!! człowiek kladzie sie spać i nie wie czy rano wstanie........dlatego trzeba sie cieszyć kazdą chwilą.....

ja w pracy zimno dziś jak nie wiem ale sniegu ani widu ani słychu...

Jeju,biedna dziewczyna :(- Julia Markowska- Kwiateczek,wpisz w Google.
Nie moglam zapanowac normalnie nad lzami ;(
Jej synus ma 5 miesiecy...tragedia ;(
Normalnie brak slow...

Iga - no ja tak mysle ze powiennam isc do lekarza, ale podobno 6 mcy kobieta moze dochodzic do siebie, czyli żeby wsio wrocilo na swoje miejsce. Ja to wiem ze jak pojde to sporzy na mnie swoim ironicznym usmiechem, a tego nie zniose...ale chyba bede musiala isc,bo tak nie da sie zyc, a moj mysli ze ja wymyslam ...

NO zycie takie jest.... Nigdy nie wiadomo kiedy jego końiec. Laska jest z lispcowek wiec jak jeszcze bylam w ciazy troche sie na lipcowkach udzielalam ale potem juz czasu braklo....

Pamietam laski, jak ona pisala (gdy jeszcze z brzuchami bylismy) ze corka im uciekala z domu z gitara (taki bunt miala. Myslala ze swiat zwojuje swoim graniem) i ze szukali jej dwa dni czy jakos tak... Pamietam wiele postow jak pisala. Laska pelna radosci i takiego ciepla.... Ja do dzis nie moge uwierzyc. W lipcowkach wyczytalam ze miala epilepsje...

reklama
Do góry