reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej babetki!!!!
Gorzalka hahahahahahaha!!!! ale Naska kochana mnie rozbawila!!!!ale ma pomysly...a Julian jak grzecznie siedzial hahahahah!!!!!:-D:-D:-D
Moja Emi ostatnio zuzyla mi caly krem na dzien!!!!! posmarowala sobie nim swoje nogi i powiedizla ,ze chciala pachniec!!!i zebym sie nie gniewala,bo drugi krem (na noc) mi zostawila!!!:wściekła/y::-D:-D:-D
Idz do lekarza,bo to dziwne,ze odczuwasz jeszcze taki dyskomfort.
ja mam to piorunskie cystocele i najprawdopodobniej czeka mnie operacja.
Tu mam wizyte na 3 stycznia,ale i tak pojade do Polski i sie zbadam porzadnie u fachowcow ,a nie u gluptakow!Jeju,jestem taka zla!!!dlaczego nie posluchano mnie i nie zrobiono cesarki?teraz juz wszystko byloby zagojone i bez problemow! Ale piekne rzeczy dziergasz!!:tak::tak: Moze mi kiedys zrobisz jakas czape,albo chociaz opaske? :p

A tak w ogole,to witajcie kochane...ja jakos nie mialam czasu....dalej nie mam,ale coz...juz chyba teraz inaczej nie bedzie:-D:-D:-D

Pinka ,kurcze...koniecznie idz do lekarza w Polandzie!!:baffled:

Kwiateczek pierwsze porody mialysmy baaardzo podobne,mam nadzieje,ze teraz pojdzie Ci wszystko latwiej i szybciej i bez problemow. jedz ladnie,zeby dzidzia rosla :):tak:
Ja jestem taka wegetarianka jedzaca ryby:happy:...wszyscy mi mowili,zebym jadla mieso w ciazy,bo dziecko bedzie male...heheheheh!! Moglam sie ich posluchac,bo moze wtedy nie bylyby takie wielkie te dzieciaczki!!:-):-):-)zarcik! Ale moze sprobuj,moze podejdzie Ci jedzonko wegetarianskie?
A mialas robiony poziom tarczycy z powodu tych mdlosci?
Kamila juuuuuuuuhooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!GRATULUJE FASOLECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):happy::-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Igasia nie mialam robione ale msle ze wszytsko ma wplyw,poczatek nie byl najlpeszy a teraz tez nie wiele jadlam.Musze powiedziec ze tabletki zadzialaly w koncu:-Dpolowy mnie nie ma,jaka ulga:sorry2:

Widzialyscie,lipcowa forumowiczka nie zyje,osierocila dwoje dzieci a jednotakie malutkie:-(boshhh
[*]
[*]

Irka- poprawy samopoczucia zyczę byle do wiosny!!!!

Iga- no w lasnie wybiore się wybiorę bo ja wolę sprawdzić u kilku lekarzy co i jak...

Kwiateczek- to teraz ładnie jedz;-) zeby dzidzia nadrobiła straty

czytałm wczoraj o smierci tej dziewczyny i szoku doznałam ze Bóg zabiera tak młodych ludzi to jest bardzo niesprawiedliwe!!!! człowiek kladzie sie spać i nie wie czy rano wstanie........dlatego trzeba sie cieszyć kazdą chwilą.....

ja w pracy zimno dziś jak nie wiem ale sniegu ani widu ani słychu...

Jeju,biedna dziewczyna :(- Julia Markowska- Kwiateczek,wpisz w Google.
Nie moglam zapanowac normalnie nad lzami ;(
Jej synus ma 5 miesiecy...tragedia ;(
Normalnie brak slow...

Iga - no ja tak mysle ze powiennam isc do lekarza, ale podobno 6 mcy kobieta moze dochodzic do siebie, czyli żeby wsio wrocilo na swoje miejsce. Ja to wiem ze jak pojde to sporzy na mnie swoim ironicznym usmiechem, a tego nie zniose...ale chyba bede musiala isc,bo tak nie da sie zyc, a moj mysli ze ja wymyslam ...

NO zycie takie jest.... Nigdy nie wiadomo kiedy jego końiec. Laska jest z lispcowek wiec jak jeszcze bylam w ciazy troche sie na lipcowkach udzielalam ale potem juz czasu braklo....

Pamietam laski, jak ona pisala (gdy jeszcze z brzuchami bylismy) ze corka im uciekala z domu z gitara (taki bunt miala. Myslala ze swiat zwojuje swoim graniem) i ze szukali jej dwa dni czy jakos tak... Pamietam wiele postow jak pisala. Laska pelna radosci i takiego ciepla.... Ja do dzis nie moge uwierzyc. W lipcowkach wyczytalam ze miala epilepsje...

reklama
Do góry