reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Gdzie sie podziewacie???juz po sylwestrze

Iza wyzdrowialas??
NAS NIE bylo na sylwestra,bylismy u brata w Swindon
wrocilismy w poniedzialek.Boshhh droga dalekka 4godz jazdy.myslalam ze wykituje juz.Koniexc podrozy
mecza mnie teraz bole plecow i bezsenne noce.juz nie wiem co robic
do 3-4 godz nad ranem nie spie az oplakac z nerwow mi sie chce

Iza wyzdrowialas??
NAS NIE bylo na sylwestra,bylismy u brata w Swindon

Hejo witam w Nowym Roku
Najpier moze co u nas podróż do polski jak i w jedną tak i w druga strone udana,dzieciaki były bardzo grzeczne wiec nie było problemów zadnych ,tydzień szybko minoł kupe kasy wydane ,młody ochrzczony Wikunia w końcu zdecydowała sie na przebicie uszek i teraz ma śliczne kolczyczki;-) dzieciaki zawalone prezentami i mega zadowolone ja troche mniej bo wróciłam bardziej zmeczona niż byłam........
wczoraj ogarnełam juz chatę z walizek i prania teraz tylko wyprasowac trzeba...
Kwiateczek- współczuje ci kochana ja jeszcze pamietam te moje bezsenne noce okropnośc tez nie raz wyłam z nerwów!!! mam nadzieje ze do konca cie nie bedzie trzymac ta bezsennośc.......
Izka- no ty wiesz kiedy chorowac no na same świeta??? ,ale dobrze ze juz ci lepiej..
a mam pytanko do was nie wiecie moze gdzie moge wyrwać stare kosze wilkinowe ,lampy ,takie wiadra stare metalowe jak kiedys były??
Najpier moze co u nas podróż do polski jak i w jedną tak i w druga strone udana,dzieciaki były bardzo grzeczne wiec nie było problemów zadnych ,tydzień szybko minoł kupe kasy wydane ,młody ochrzczony Wikunia w końcu zdecydowała sie na przebicie uszek i teraz ma śliczne kolczyczki;-) dzieciaki zawalone prezentami i mega zadowolone ja troche mniej bo wróciłam bardziej zmeczona niż byłam........
wczoraj ogarnełam juz chatę z walizek i prania teraz tylko wyprasowac trzeba...
Kwiateczek- współczuje ci kochana ja jeszcze pamietam te moje bezsenne noce okropnośc tez nie raz wyłam z nerwów!!! mam nadzieje ze do konca cie nie bedzie trzymac ta bezsennośc.......
Izka- no ty wiesz kiedy chorowac no na same świeta??? ,ale dobrze ze juz ci lepiej..
a mam pytanko do was nie wiecie moze gdzie moge wyrwać stare kosze wilkinowe ,lampy ,takie wiadra stare metalowe jak kiedys były??
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
No i ja jestem....
Kochane ja nawet nie bylam tu przed swiatami aby zlozyc zyczenia przez te choroby, ale mam nadzieje ze swieta mialyscie wymarzone i ze Sylwek byl udany.
Izka - no ci powiem laska ze " nabroilas" z tym egzaminem... Nu nu nu... Ale za drugim razem masz zdane jak w banku !!
Kwiateczek - nic innego tylko duzo szczescia i cierpliwosci, a ja z tym bole, plecow bym poszla do GP, powiedz ze tak cie bola ze placzesz..moze da ci skierowanie do fizjoterapeuty
irka - nie chce rozdrapywac ran ale co sie coreczce stalo ?
Pinka - fajnie ze podroz udana a jesli chodzi o wikliny i te kubly to najlepiej w PL bo tam to rzecz. " normalna" a tu traktuja jako retro i sobie licza... Choc latem mozesz popatrzec na carboot'ach
a u nas takie wiatry przeszly dzis w dzien ze nie mamy plotu w ogrodku ani po prawo ani po lewo....nawet dzis Nastki nie zaprowadzalam do szkoly bo daleko na pieszko a podejrzewam ze wozkiem by miotalo na lewo i prao....
Syn wazy 8800g, dlugi, kocha jesc, gaworzy i uwielbia sie bawic aku aku....
Kochane ja nawet nie bylam tu przed swiatami aby zlozyc zyczenia przez te choroby, ale mam nadzieje ze swieta mialyscie wymarzone i ze Sylwek byl udany.
Izka - no ci powiem laska ze " nabroilas" z tym egzaminem... Nu nu nu... Ale za drugim razem masz zdane jak w banku !!
Kwiateczek - nic innego tylko duzo szczescia i cierpliwosci, a ja z tym bole, plecow bym poszla do GP, powiedz ze tak cie bola ze placzesz..moze da ci skierowanie do fizjoterapeuty
irka - nie chce rozdrapywac ran ale co sie coreczce stalo ?
Pinka - fajnie ze podroz udana a jesli chodzi o wikliny i te kubly to najlepiej w PL bo tam to rzecz. " normalna" a tu traktuja jako retro i sobie licza... Choc latem mozesz popatrzec na carboot'ach
a u nas takie wiatry przeszly dzis w dzien ze nie mamy plotu w ogrodku ani po prawo ani po lewo....nawet dzis Nastki nie zaprowadzalam do szkoly bo daleko na pieszko a podejrzewam ze wozkiem by miotalo na lewo i prao....
Syn wazy 8800g, dlugi, kocha jesc, gaworzy i uwielbia sie bawic aku aku....
Wiem co to za droga bo moja mama kiedys tam mieszkala i pracowalaWitam
Iza wyzdrowialas??
NAS NIE bylo na sylwestra,bylismy u brata w Swindonwrocilismy w poniedzialek.Boshhh droga dalekka 4godz jazdy.myslalam ze wykituje juz.Koniexc podrozy
mecza mnie teraz bole plecow i bezsenne noce.juz nie wiem co robic
do 3-4 godz nad ranem nie spie az oplakac z nerwow mi sie chce
![]()

I co nosisz? kochana ja mam niesamowite bole plecow bioder i kregoslupa -kosci ogonowej ;-)

irka252
Czerwcowa mama 2009
Witam w ten wietrzny dzien, mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Gosia moja corka miala wrodzona wade serca (dziura miedzy komorami serca i kolejna miedzy przedsiakami) oraz zarosniety odbyt. O wszystkim dowiedzielismy sie dopiero po porodzie. Zmarla w wyniku komplikacji po operacji serca.
Gosia moja corka miala wrodzona wade serca (dziura miedzy komorami serca i kolejna miedzy przedsiakami) oraz zarosniety odbyt. O wszystkim dowiedzielismy sie dopiero po porodzie. Zmarla w wyniku komplikacji po operacji serca.
kwiateczek
majowa mama `08
Witam w ten wietrzny dzien, mam nadzieje ze nie bedzie padac.
boshhhh

[*]
Mamusia Blaneczki ja bylam 3 razy na fizjoterapii,nie pomoglo mi,wrecz gorzej bylko jak zaczelam cwiczyc.3 serie ale musialam

reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Gdzie sie podziewacie???
Irka nie wiem
moze B@Q?!!!
Gdzie sie podziewacie???
Irka nie wiem

Podziel się: