reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek - no nie wiem dokladnie, ake jak miala epilepsje jest bardzo duze rawdopodobienstwo ze miala atak w nocy, duzo ludzie tak nie potrzebnie umiera gdy ma epilepsje. ogladalam kiedys Secret Millionare i tam bylo o malzenstwie ktorym wlasnie corka we snie umarla bo miala atak epilepsji i uratowaliby ja gdyby mieli jakies tam specjalne urzadzenie uprzedzajace ze atak sie zbliza...

A U NAS SZKARLATYNA.....cudownie!!!!! W zeszlym roku w swieta ciezko rzechodzilismy ciezko grype w tym roku mamy znow poplanowane swieta i mamy szkarlatyne...chyba se petle na szyje zarzuce...
wczoraj zadzwonilam do gp mowie ze ma temperature, gardlo ja boli, ze ma nawrot chyba choroby sprzed tygodnia (nie powiedzialam ze ma lekka wysypke bo myslalam ze moze jakies uczulenie bo ona ja juz kilka razy miala, taka sama) .... No ale przychodnia BUSY jak uslyszalam , nie przyjeli nas, lekarz mial zadzwonic i stwierdzic przez telefon czy mamy przyjsx czy nie, ale nikt nie zadzwonil!!!!!!!!!!
Wieczorem pojechalismy do PL lekarza, pani powiedziala ze to prawdopodobnie szkarlatyna...wysypka, gardlo zawalone ropa... Jestem rzerazona laski, bo julek, my.... A szkarlatyna ma to do siebie ze nawet gdy juz niby bedzie zdrowa moze ona zarazac...super!

reklama
Gosia kurcze ja nawet nie wiem jak to wyglada:baffled:u nas znowu ogloszeni bylo ze rozyczka panuje:baffled:poki co cisza:sorry2:

Marcysia dzieki ale juz to czytalam:sorry:ja tylko szukalam co jej siestalo a nigdzie nie pisze.no nic,zostawmy juz ja w spokoju:baffled:

kwiateczek.... uwazaj...z tego co wiem to anglicy nie wiedza jak wyglada szkarlatyna :szok::szok: nam polski lekarz powiedzial ze ma wiele przypadkow szkarlatyny, ze wraca....drobne czerwone krostki na calym ciele plus obaiwy anginy czyli zawalone gardlo, temepatura....

a teraz moje dwa ostatnie wyroby...

Załączniki

• DSC_3971.jpg
    DSC_3971.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC_3976.jpg
    DSC_3976.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 30
czesc laseczki ja tylko na chwilkę złozyc wam zyczenia swiąteczne bo obecnie pakowanie na całego........

A więc Wesołych i Spokojnych Swiąt kochane oraz Szczęsliwego Nowego Roku!!!!!!!!! postarajcie się wypocząc jak najwięcej dla choruszków szybkiego powrotu do zdrowia!!!

trzymajcie kciuki byśmy dojechali cali!!!!!!!!

Iza no to masz pecha, u mnie czeka sie jakies 4tyg., ale mozna w miedzy czasie trafic szybszy termin jak ktos zrezygnuje.

Goska twoje ozdoby sa super.

Pewnie to co napisze wywola u was szok ale nienawidze swiat od czasu smierci Matyldy. Wprowadzaj mnie w podly nastroj, czuje ze znowu depresja wraca, bez senne noce, placz bez powodu, rozdraznienie.

ja jeszcze wpadam na chwilkę przy porannej kawce zaraz lece sie ubrać i doszykowac wsio do końca...

Irka- mnie nie zszokujesz....ja też nie lubię świąt ( nie czuje0 ale to z innych powodów niż smierć kogoś bliskiego ...staram się dla dzieci żeby było miło......i świątecznie

a Tobie współczuje z całego serca i jestem z Tobą buziaczki kochana

reklama
Witam
Irka przytulam.
Pinka ja tez srednio ale odkad mam swoja rodzine to troche inaczej:tak:
Skladam juz dzis Wam zyczenia jakby co....;-)

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta, oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły.

Do góry