reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
kwiateczek - rosniesz... ino mignie jak nam sie rozpakujesz

Pinka - to i tak masz szczescie ze dostalas to skierowanie na USG... naprawde. Nerki powazna sprawa...daj znac co i jak...

A ja chyba tez sie przejde do GP bo naprawde nie moge sie "zejsc" po porodzie. Kosci biodrowe, cala miednica..koszmar, cala boli czy siedze czy leze a dzies myslalam ze nie dotre do domu z Nastka ze szkoly...

a teraz wkejam jedno zdjecie... ktoregos dnia stoje w kuchi i slysze glos Anastazji I PUT YOU IN A PRISON... sobie mysle co to za zabawa, zerkam i widze........

Załączniki

• DSC_3645.jpg
    DSC_3645.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 34
A teraz kilka zdjec moich swiatecznych dziel... (jeszcze dojdzie jeden inny balwanek i szopka)

Załączniki

• DSC_3690.jpg
    DSC_3690.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_3771.jpg
    DSC_3771.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC_3777.jpg
    DSC_3777.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 31
  • z.jpg
    z.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 41
Witam
Gosia sliczne te rzeczy:tak:powinnas sprzedawac:tak:Co co Nastki to ma pomysly:sorry2:ale mlodemy jak widac nie przeszkadzalo:rofl2:

Ja dzis mam scan o 3ej:tak:potem lekarza.KOndzio dzis w pzedszkolu ma christmas prty,bedzie Mikolaja
:tak:ciekawe czy sie bedzie bal:sorry2:

hello

Kwiateczek- ja tez mam scan na 15:00 he he Wiki wczoraj miała christmas party;-)
Gosia- sliczne robótki,mamy takie same kółeczka zaczepiam młodemu zabawki w aucie...

młody dzis akcja wycie w nocy...dziąsła popuchniete więc kolejne zabki ida a juz była kilka dni spokoju....;-/ choinke ubralismy wniedzielę i młody co chwilke do niej podchodzi porusza troszkę łancuszkami i bombkami i odchodzi a myslalm ze będzie gorzej........;-)

Hej laski.

Kwiateczek to jest bez sensu,ze niby nie moga zmienic daty urodzenia na akcie,jesli popelnili blad to powinni zmienic a nie jakies durne notatki dopisywac-paranoja jakas.

Pinka powodzenia na usg,oby wszystko bylo ok. Zazdroszcze Ci ze do pl jedziesz na swieta-ja od 5 lat jestem zawsze tutaj.

Gosia fajne rzeczy robisz:-)

Mnie i Olivke ostatnio rozlozylo chorobsko a jak juz mi przeszlo to i tak padnieta i zakrecona chodzilam,ze nawet nie mialam sily tu zagladac.Chyba ta pogoda mnie dobija a poza tym chyba jestem przemeczona.Na szczescie moja rodzina za kilka dni przylatuje to odpoczne troche a oni sie mala zajma

aaaaaaaa Gosia zapomniałam ci napisac ze poszłam do naszej polki lekarki i ona obiecała mi ze załatwi szybko scan i sie udalo bo normalnie to bym chyba z 3 m-c czekała.....

Kamila- kurcze ty niedawno pisałaś ze test robiłaś a za chwile pół ciazy ci stuknie ja pitole jak ten czas szybko leci............

ja juz po usg i wiem tyle co nic........niby nerki sa ok ale widział krew w pecherzu:sorry2: która nie wie skąd się wzieła....moze byc od nerek ale nie jest pewien mam czekac na wyniki około 10 dni......czyli po świetach przyjdą....ja pitole dobrze ze jade do polski zrobię wszystkie badania bo tesciowa na urologi pracuje i wyniki będze miec od ręki bo tu oszalec mozna.....

Kwiateczek- jak u ciebie dzidzia ok??? płeć potwierdzona?//

Witam
Pinka to w sumie nie wiele sie dowiedzialas,ale jak piszesz zrob w Pl badania:tak:
a u mnie niby ok,nie potwerdzila mi bo dzidzia miala nogi skrzyzowane,nie probowala nawet za bardzo,bylam 5 min:baffled:pomierzyla i tyle.lekarz potem powiedzial ze dzidzia jest troche mala,nie bardzo ale troche tak.dal mi nastepne usg za 2 tyg:szok::sorry2:pogadalam o moich zaparciach i nie mogl uwierzyc ze mnie tak trzyma.dal mi jakies tabletki na noc.i dietetyka jesczze:baffled:mowilam ze juz patrzylam na necie co i jak zeby nie isc ale nie dalo sie:confused:normalnie na sile.w szoku jestem:sorry2:pomacal mi brzuch i juz mial dziwna mine:baffled:a mam twardy bardzo,byle co zjem i juz jestem pelna,staram sie duzo pic,jesc owocow a na tym chyba dzidzia nie urosnie tak bardzo no i poczatkek,3 miechy zygania,praktyznie glodu wiec tez trzeb aodliczyc chyba.nie wiem.wazne zer silna bo kopie niemilosiernie:sorry2:

Kamilka bo ten najwazniejszy papier jak ona mowila,juz wydrukowany podczas pisania wsyztskiego,tego nie moze zmienic,z niego juz bedzie zawsze kopia.to co ma w kompie to wlasnie z tego aktu.....nie moze wydrzec i wpiac nowy:no:kazda kopia nastepna bedzie wlasnie z niego.wzielam i tak 3 wiec juz nie bede chyba brac.

reklama
Witam, jestem ,zyje ,czytam ale jakos weny brak do pisania.
Pogoda mnie przytlacza, wieje ,pada deszcz lub grad, szaro buro.
Ja tez swieta spedzam tutaj , to juz nasza trzecia gwiazdka w uk.

Wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka.

Do góry