kwiateczek
majowa mama `08
Dzieki,dzis jest ok,poki co goraczki nie ma.jak tak juz bedzie to jutro pojdzie do przedszkola.czasem mu sie zdarza jednodniowa goraczka,nie wiadomo od czegoHejka
No walsnie ostatnio cicho tu...
Kwiateczek zdrówka dla Kondzia.Duzo osob teraz choruje,zaczął się okres choróbsk.NA szczęscie u nas (odpukać )wszyscy zdrowi.
Marcysia tak była zamknięta, tak jak podali w piątek... Musiałam kombinować tylko z małym bo jak zobaczył że Kolin nie idzie to on juz też nie chcial iść do pre-school. Też mamy te zatrzaskowe drzwi i jak wyjde bez kluczy to lipa.Mieszkam tu juz 3 lata a pierwsyz raz zdarzyło mi sie teraz latem tak wyjść.Szłam po starszego do szkoly.Jakaś zakręcona byłam otworzylam drzwi i wyszlam.Dopiero jak trzasnely drzwi to zaskoczyłam, że nie mam kluczy...NA szczescie to bylo lato i mialam tez otwarte okna.Udałos ie wejsc bez rozwalania zamków...
Co do zatrzasjkwych drzwi to wekszosc ludzi takie ma,ja mialam na poprzednich mieszkaniach,teraz nie mam.Kazdemu porzynajmniej raz sie to zdarzylonajlpeiej miec zapasowe,dodatkowe,np przy kluczach od auta..