reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Marcysia ja nic nie dostalam,nawet ze jakis strajk jest planowany...Może nie wszystkie szkoły przystepuja do strajku...

ja mam informacje na kartce że to dotyczy całego kraju hmmmmm

mala-gorzatka28 u mnie się okaże dopiero jutro

kwiateczek współczuje
[*]........ ja to przechodziłam 2 lata temu.... babcia w marcu a dziadek z tęsknoty miesiąc później bo wołał babcię żeby go zabrała ze sobą :-(

reklama
Marcysia no teraz dopiero dostalam info na parentmail ze strajk jest w calym kraju ale nasza szkoła będzie otwarta.
.
moja Oliwia przyniosła info ze szkoły że też będzie otwarte .......a już się cieszyłam na dzień wolny :-D

wróciłam z pracy..... i Ian mi mówi że mam wiadomość od biznes manager : przedłużają mi umowę do końca marca" a potem nie wiadomo bo dzieci przenoszą do nowej szkoły ale ja do końca marca zostaję w starej :dry: a tak się cieszyłam że od stycznia będę razem z Oliwką już w nowej szkole

Witam.
U nas dzis pogoda wstretna, wieje, deszcz.
Phoebe ostatnio jest na etapie wymuszania wszystkiego krzykiem, do tego stopnia ze nawet przez sen sie potrafi nadzierac w nocy:confused2:.
Starsze dziewczyny odliczaja dni do przerwy switecznej i swiat. Ja osobiscie nie mama pomyslu na prezenty, a te co one by chcialy to bym musiala wydac przynajmniej 2 miesieczne wyplaty:angry:.
Maz zadowolony z pracy mam nadzieje ze po tych 3 miesiacach bedzie na stale kontrakt;-).

Hejka
Marcysia w mojej szkole za to się chyba zdecydowac nie mogą.Dzis dostalam sms z ejednaks zkola bedzie zamknieta.Moze i wasza zamkna...
..
Otwarta będzie...... u nas nie ma czegoś takiego jak się dzieje teraz u was .....w zeszłym toku tez miał być strajk i dali kartkę ze będzie otwarta i była

irka252 piszesz o tym dziecku c na pasku jest?? bo tylko jeden suwak masz? więc zakładam że tak...... więc się nie dziwie bo to małe dziecko........ a taki bunt przechodziłam z2 latkiem o masakra

reklama
Hey dziewczyny…… wybaczcie za nie obecność……. Wczoraj mieliśmy takie przeboje że głowa boli……. Wybraliśmy się wieczorem do sklepu dokupić części do anteny od TV……. Wracamy a żadne z nas kluczy od domu nie wzięło …… rany jakie nerwy mieliśmy bo nie wiedzieliśmy co zrobić…. I ta dumaliśmy w nerwach przez pół godziny …..a ja nowy Tel nie miałam jeszcze numerów w nim i nie było jak zadzwonić……. Dobrze że wiedziałam gdzie mieszka Lizette ( mama koleżanki Oliwii ) to poszliśmy do niej bo mnie się przypomniało że jej mąż robi w budowlance i na pewno będzie miał drabine…… całe szczęście że mieliśmy uchylone okno ( a my mieszkamy na 1 piętrze) i jakoś J dał rady go otworzyć i wejść…….. w życiu już chyba nie zapomnę kluczy ( a co najgorsze drzwi mamy zatrzaskowe )

irka252 no to suwaczki poprosimy starszych córeczek :D

kwiateczek zdróweczka dla synka

izka0401 i co była jednak zamknięta ??

Do góry