reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Marcysia - wszytsko pokaze , spoko, zawsze laseczkom pokazuje moje "twory" , ale jak porobie juz wsio to wstawie za jednym razem... Ja tez wdzialam juz choinki w domach. My w rym roku kupujemy zywa wiec wczesnie nie mozemy ubrac, a wiadomo dzieciaki maja dluzej radoche..no ale uparlam sie na zywa

hello

jestem ledwo zywa Wiki od środy chora od wczoraj młodego już dopadło szczekają jak psy ogrodnika Wiki chociaz do wczoraj lepiej je bo tak to nic nie jadła tylko piła bo wiecznie 39 goraczki młody też marudzi ehhh masakra jakaś.......

musze isc wywiesic posciele bo poprałam wywaliłam kołderki na linkę niech trochę sie wywietrzą i te bakterie moze uciekną;-)

ubranko i świece z szatka juz zamówiłam młodemu prawie jestesmy obkupieni do polszy ja jeszcze poluje na sukienkę i buty o drobne upominki porobić musimy....

Gosia- ty to masz talenty;-)) jeszcze nie widzę a juz mi sie podoba to co zrobiłas szkoda ze nie wiedziałam wczesniej to byś mi kilka zrobiła ale teraz pewnie nie zdązysz co??? oczywiscie zapłacę;-)

Izka- postaram sie dzis wstawic jakas fote corki...dzis zapomnialam sie spytac w przedszkolu o ten stroj, ale moze jest tak jak mowisz. Ale jak tak rzezcywiscie jest ze mi nie powefzialay to sie wsciekne !!!!! Powiem ci ze bylo spotkanie rodzicow i ja tez nic o tym nie wiedzialam... Dowiedzialam sie w zeszlym tygodniu ze niby jedno ominelismy... Wiesz na wszytsko rozdaja karteczki
-na to ze mozna kupic kartki swiateczne robione przez dziecko
- ze mozna kupic specjalny bag na ksiazki ktore sa wypozyczane ze szkolnej biblioteki
-itd itd
Ale karteczki ze spotkanie rodzicow jest to nigdy nie dostalam. Teraz tez jest. Kartki zadnej nie dostalam, a dowiedzilaam sie bo sie spytalismy sami czy cos takiego bedzie i uslyszelismy ze bedzie w tym tygodniu i ze TAAAAAAAAAMMMM lezy taka lista i trzeba sie wpisac ze sie bedzie !!!! Zjezylo mnie to totalnie !!!!

Pianka- eee jeszcze nie widzialas a juz bys chciala kupic ;) zrobilam dzis zdjecie choineczki wiec i moze dizs ja wstawie. A z checia bym ci zrobila nawet za friko, ale czasu brak na to co mam zrobic dla siebie...dziergam po nocy, a potem oczy jak u zombi, wstac sie nie chce...

a oto moje choinki (zrobilam 3 szt) i dzieciaki

Załączniki

• x.JPG
    x.JPG
    75,4 KB · Wyświetleń: 50
  • z.jpg
    z.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 44
Izka - podobnie jak ty nie robilam kupe lat, szczerze mowiac to ostatni raz trzymamlam szydelko w reku gdy bylam w podstawowce i byly ZPT-y hehehehehehe ale tak mnie cos natchnelo, kupilam miesiac temu szydelko, sciagnelam sciegi i jakos poszlo. Choinki robione na szydelku...a w srodku jest polyfill :)

Gosia dzieci sliczne ,a choinka tez pierwsza klasa.marcysia834 moje przyniosly dzis kartke z informacja ze jezeli dojdzie strajk do skutku to szkola bedzie 30 zamknieta.

reklama
Do góry