reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witajcie mamuski.
Hej Silene,mam nadzieje ze tym razem bedziesz o nas pamietac:-)

Ja dawno nie pisalam bo cos ostatnio przemeczona ciagle jestem i nie mam weny na pisanie,ale was podczytuje:-)W koncu zalatwilam,polozna dzis oddzwonila i mam wizyte w poniedzialek.

Izka moj D jest w Anglii kupe lat,studiowal tutaj i juz kiedys mi mowil ze Olivie wyslemy do katolickiej szkoly bo sa to najlepsze szkoly w Anglii.On i jego rodzina sa protestantami,ale jego siostra tez wszystkie swoje dzieci wyslala do szkoly katolickiej.moze dlatego tylu Polakow wysyla tam swoje dzieci;-)

Kwiateczek ja nic nie biore...
Ale się naszyłam,chyba zostane krawcową:-D.Zartuje,szycie nie jest moją mocną stroną:zawstydzona/y:.Musialam podoszywać Kolinowi plamki do ubrania.Jutro jest dzien Children in need i maja spots day.Najpierw sie nawycinalam kółek z materialu,a potem to przyszywalam.Padam na pysk.A czeka jeszcze mnie w tym miesiącu uszycie stroju Józefa,bo NAtan będzie Joseph w pre-school.A Kolin w szkole ma przedstawienie i bedzie Calf czy Cow,czyli bydlątkiem...:-D

Iza a nie pomaglas pomalowac kolek tylko na koszulce:sorry:
Kondzio mial caly tydz cos..W poniedzialek przebrania za zwierzatka,w srode spotty day a dzis pijama:tak:oczywiscie zadnego dnia sie nie przebral:no:za maly a dzis jak powiedzialam ze idzie w pizamie to powiedzial ze zartuje:sorry::-D:-Don zaklada spodnie:-D

czy wy też dziś dostałyście informację ze szkoły że 30 listopada będą zamknięte szkoły bo jest protest nauczycieli itd??
ja tam się cieszę bo będę miała z Olka dzień wolny :-) bo ja w szkole sprzątam a w rano na wolontariat do dzieci przychodzę

a w ogóle to się wkurzyłam :wściekła/y: bo moje kochane dziecko zostawiło w szkole Lunch box pewnie chleba nie zjadła i zgnije do poniedziałku a ja nie mam w co jej dać w poniedziałek śniadania :wściekła/y:

Izka a czemu recznie??mie kazdy ma talent co za glupie wymogi:no:ja nie umie szyc i co???kupnego by nie mozna bylo:baffled:Co do Kondzia to nie da mu sie wytlumaczyc,to tylko przebranie zwierzatka czy piziamy a niestety nie dalo rady:sorry2:

reklama
laski , ale mi ciezk ostatnio tu zagladac.....normalnie od pn do pt to trudno mi... A w weekend w wiekszosci nadrabia sie zaleglosci z tygodnia... Teraz sie wzielam za szykowane do swiat...zrobilam chionke na szydelku, lancuch z koralikow...jeszcze sporo przede mna hehehe takie jakies natchnienie na reczne robotki

Kwiateczek- no ja jestem na etapie brania maternity allowence

Izka - u nas Nastka ma byc aniolem ale pani nic nie mowila o stroju....poki co hehehehe

Do góry