reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Kamilalopez gratuluje!

A u mnie pogoda dosc ladna, lekki wiaterek ale ogolnie cieplo no i bez deszczu wiec dzis znowu pojdziemy do paku na spacer. Pranie juz schnie, obiadek zrobiony, malz usypiam mloda a ja za chwilke jade po dziewczyny do szkoly.

Dzieki dziewczyny za gratki

Kwiateczek tak,cieszymy sie bardzo-staralismy sie i to w zasadzie zaczelismy jak Olivia miala pol roku ale nam dopiero teraz wyszlo:-D(tylko ze mojego D dlugo nie bylo wiec to tez opoznilo duzo)

Witam z kawusia.
Kamilka super,dawaj suwaczek:-)sz\ybko swoja droga sie staraliscie:sorry:ja to w ogole nie myslalam wtedy:no:teraz to juz na mnie czas byl bo wiek juz pokazny a nie chce na starosc bawic sie w pieluchy no i zaczac zyc,pracowac normalnie:sorry:teraz zaluje,bo balam sie ze nie dam sobie rady a tak bym miala dwoje odchowane juz:sorry:

ide sprzatac.Kondzio ma wysypke na plecach i z przodu.cala noc sie drapal:no:nic mi sie nie chce ale trzeba:confused2:

Kamilka super,dawaj suwaczek:-)sz\ybko swoja droga sie staraliscie:sorry:ja to w ogole nie myslalam wtedy:no:teraz to juz na mnie czas byl bo wiek juz pokazny a nie chce na starosc bawic sie w pieluchy no i zaczac zyc,pracowac normalnie:sorry:teraz zaluje,bo balam sie ze nie dam sobie rady a tak bym miala dwoje odchowane juz:sorry:

Między moimi maluchami jest 13m-cy i 6 dni róznicy ;-)

Polecam wszystkim na deszczowe dni. Na ich poskromienie zakupilismy taki oto kombinezonik przeciwdeszczowy dla Filipa. Wybralismy czerwony

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-Pink-...741743012?var=

Ostatnia edycja:
reklama
Puk puk

Witam mamusie.Pisałam z Wami już kiedyś,ale potem urodził się mój mały bobas i czasu na wszystko brakowało,do tego doszły wakacje i z dwójka chłopaków nie mogłam się nudzić;-) Starszy chodzi teraz do szkoly,młodszy troszkę odchowany,czas na bb się znalazł wiec JESTEM:-):-)

kamila gratulacje dwóch kreseczek:happy::happy: jaka była Twoja reakcja jak się pojawiły??Ja pamiętam ze płynęły mi łzy szczęścia:tak:

Do góry