reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia 2 miechy??? no co ty my bylismy teraz w czwartek i 3 tygodnie mamy czekac za paszportem....

a ja sie w miare wyspałam od jutra 3 dni pracy wiec pewnie na bb mnie nie bedzie

reklama
Witam
Gosia daj znac co z Nastka.
Izka powinien sie wlaczyc.poloz moze go kolo kaloryfera.
Polis nie przejmuj sie,wystraszylas sie pewnie troche:sorry:nie zdarza sie takia reakcja,chyba drugi raz jak ja tu jestem.

ALe pogoda:no:ja spac nie moge ostatnio,sikam ciagle w nocy mimo ze nie pije duzo a przed snem wcale.Wczoraj myslalam ze glowa mi peknie.Na suwaczku pisze ze powinnam czuc juz ruchy a ja jeszcze nic nie czuje.Z kondziem chyba juz w 16 tyg poczulam:sorry:

Nie moge znalezc tego watku poznajmy sie.nie wiem czemu ale nigdzie go n ie mam.Polis gdzie napisalas o sobie?:sorry:

Izka wstawilam brzusio.

Ostatnia edycja:
Jestem, jestem nie wystraszylam sie tak bardzo;-)

kwiateczku szukaj na dole bo spadl :)

Malz poszedl na nocke a ja z nudow umieram. Dziec juz dawno spi a ja pije meliska bo mam ostatnio problemy z zasypianiem, Za to rano jak mala juz wyspana to mi sie spi najlepiej.

Hej dziewczyny
dlugo mnie nie bylo ale tak mnie chorobsko rozlozylo ze nie mialam sily nic robic a oczy mnie tak bolaly kilka dni ze nawet na tv ani laptopa patrzec nie moglam.Jeszcze sie nie do konca wyleczylam ale juz jest lepiej.
Poza tym Olivia wczoraj jak siedziala na nocniku to bawila sie telefonem i wpadl jej ten telefon do nocnika,szybko zareagowalam bo nie wiedzialam czy jest cos w tym nocniku czy nie i oczywiscie wyciagnelam go calego mokrego_Odrazu powycieralam powyciagalam wszystko i po kilku godzinach suszenia okazalo sie ze dziala ale nie do konca bo jak ktos do mnie dzwoni to slychac tylko pol slowka bo ciagle przerywa i teraz albo musze wydawac na naprawe albo kupic nowy telefon:-(Chyba ze jeszcze nie wyschlo do konca i zacznie dzialac normalnie
Kwiateczek dziekuje za informacje,napewno z niej skorzystam ;-)

Pinka pytalas czemu moj D nie pozwoli mi w ciazy zdawac-jak bylam na poczatku ciazy z Olivka to chcialam robic prawko i oznajmil mi ze on mi nie pozwoli bo jak sie uczysz to stres,czasem sie gwaltownie hamuje itd i nie bede dziecka narazac. Ale teraz mu oznajmilam ze zaczynam prawko w tym roku i jesli bede w ciazy to i tak je zrobie-nic nie powiedzial wiec moze nie bedzie marudzil jak cos:-)

Polis witaj:biggrin2:

Widze ze dyskusja o benefitach byla.Ja sie zgadzam z wami,ale czy wy wiecie ze w maju przepisy sie zmienily i teoretycznie teraz latwiej bedzie nawet osobom ktore dopiero co przyjechaly?Chociarz nie wiem jak to jest teraz w praktyce bo wiadomo ze zawsze maja jakis as w rekawie:tak:

reklama
kamila ja robilam prawko w ciazy. Jezdzilam prawie do samego rozwiazania i tylko egzamin przelozylam na po bo juz nie moglam sie zmiescic za kierownica;-) A tak serio to przelozylam bo przed samym egzaminem wlaczyla mi sie jakas bariera i za cholerke nie moglam sie wlaczyc do ruchu na rondzie. Instruktor stwierdzil ze to przez lek i poradzil przelozyc egzamin. Dzis mysle ze to byla dobra decyzja

Do góry