reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izka- no ja taki czlowiek jestem ze nie lubie po lekarzach chodzić he he ale tym razem jak do konca tygodnia nie przestane szczekać to sie wybiore bo płuca wypluje:-D

ikrka- jak ja zalalam kiedys lapka to sie na smieci nadał za twojego trzymam kciuki zeby dalo sie go uratowac to niezłe przeboje masz z młoda przywiazała sie do cyca nieźle.... ja łasnie z tego powodu ciesze sie ze Erys na butli....
i Wszystkiego naj dla panny z okazji pierwszych urodzinek!!!! focie jakieś wstaw....

reklama
Musze jakas zrobic bo wszystkie na lapku mialam zgrane:baffled::angry:. Ludze sie ze moze jednak da sie go reanimowac. Narazie sie suszy, a pozniej musze zadzwonic do znajomego moze cos wykombinuje.

Naprawilam juz swoja gafe i przedstawilam sie jak nalezy.
A swoja droga to mam nadzieje ze to takie chwilowe zawirowanie na tym forum bo szczerze mowiac to troche sie wystraszylam tonu jakim sie tutaj poslugujecie;-)

nie pekaj malutka he he normalnie takie wredne nie jestesmy...... mamy dzieciaczki w tym samym wieku ;-)

Ikra- i jak lapciok?????

wstawiłam filmik i foty jak by co.....

Pinka laptok musi pare dni polezec i dobrze wyschnac, a pozniej musimy zobaczyc czy sie wlaczy . Narazie zyje nadzieja ze jednak sie uda. Glupia cipka ze mnie i nie zgralam zdjec na plyte i jak teraz okaze sie ze laptok nie odpali to mi zdjecia z roku szlag trafi. :angry:

reklama
No hellllo laski

Na wstepie....pojechalyscie po holyKate....uuuffff....Nie wiem czy to bylo potrzebne

No nie mowilam ze jedziemy do Polandu...bo tak jakos wyszlo...zreszta zaplanowalismy wyjazd na 3tyg przed faktycznym wyjazdem...

Pinka-my wyrabialismy paszport dla Julka gdy mial tydzien. Chcielismy jak najwczesniej. Bo potem to zimno i jakos nie widzialo sie nam stac w kolejkach z malym gdy bedzie zimno. Zreszta na paszport teraz czeka sie teraz BITE 2 miechy !!!!!!!

Izka- no prosze cie...nad trzecim...hehehe nieeeee.

Wsobote przed wyjazdem nastka miala badanie moczu (w Anglii) i wyszlo jej ze ma slady krwi... W poniedzialek badalismy jej juz w PL i zadnej krwi nie wykazalo...ale za to bialko.... Czyli tak naprawde nie wiemy co ona ma w tym moczu.Bedzie trza robic 3 raz....i chyba szlag mnie trafii....

Do góry