reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Chwila czasu na kawke bo jakims cudem Olivia jeszcze spi:szok:

Oznajmilam mojemu D ze pomimo ciazy robie prawo jazdy a on do mnie ze nie widzi problemu,wiec ma szczescie ze tym razem nie marudzi bo pozniej z 2 dzieci bez prawka to masakra by byla tak ze musze wyslac juz papiery na provisional license i zaczynam nauke:-)

Wierka witaj:-) bylam szczesliwa jak cholera,tylko ze tym razem zanim zrobilam test to bylam prawie pewna ze jestem w ciazy bo zanim zaszlam w pierwsza ciaze to mialam bardzo nieregularne @ a po porodzie mi sie strasznie regularne zrobily wiec jak mi sie spozniala juz 10 dni to bylam pewna.Zaznacze jeszcze ze 1wszy test zrobilam jak @ mi sie spozniala 4 dni i test wyszedl negatywny ale ja mialam i tak przeczucia ze to ciaza i dlatego poczekalam tydzien i zrobilam test ponownie:-)

reklama
Hello
Z rana zaliczyliśmy car boot i powiem Wam ze chyba miałam nosa by dzisiaj pojechać,bo wróciłam z trzema reklamówkami ciuchów dla Jamiego.Poza tym to są chyba już ostatnie w tym roku.

kamila popieram Cie z tym prawkiem w 100%.Ja mam już prawko z 10 lat ale auto kupiliśmy dopiero rok temu,jak zaszłam w ciążę z Jamiem.I to był strzał w 10-tke,bo codziennie muszę odwozić Sammiego do szkoły i nie wyobrażam sobie teraz z Jamiem z wózkiem chodzić z buta bo mamy dobre 25min na nogach.Także wysyłaj ta formę:tak:

Wierka to sie obkuplas dzisiaj:-)

Rusia dziekuje:-) Nie chce Cie straszyc ale mi tez sie spoznial okres kilka dni i jak zrobilam test to wyszedl negatywny i po tygodniu od pierwszego testu zrobilam drugi raz i wyszedl pozytywny

Kwiateczek jak Ci mija weekend?

Wchodze a tu takie BUM!!!!!!!!!

KAMILA-ogromne gratulacje!!! strasznie sie cieszę:tak::-D co prawda w ciazy razem chodzić nie bedziemy ale prawko zdawać pewnie tak....:-D

Kwiateczek- ja tez załowąlam ze nie było jedno po drugim no ale wtedy jakos nie miałam siły na drugie dziecko dzieki Wikuni bo wykańczała nas maksymalnie...

wiera- wiera- wiera :-D- ty na pchlim targu a ja na ebaju zaszalalam z ciuchami dla młodego:tak: bo juz nie wybrabiam z bluzkami i bodami dla niego po kilka razy dziennie przebieram bo mokre i uwalone ad jedzonka...

piekne śłonce dzis było a teraz już pada!!!! ja mam wolne od jutra wiec nie ma sie co dziwić....i na dodatek pojawil sie problem z siusiakiem mlodego przez nieuwagę taty:baffled::cool::-( mam nadzieje ze zdołam mu sama pomoc ale jak jutro bedzie dalej tak samo to idziemy do lekarza,a tymczasem uciekam bo moi juz kimaja a ja jeszcze buszuje...

Witam u mnie dzis juz pogoda sie popsula, chlodno, wieje i troche pada.
Zuzia ma antybiotyk bo przypetala sie jej infekcja ucha, ale na cale szczesie moze chodzic do szkoly.
Mam chwilke wolnego bo malzonek usypia Phoebe to chociaz kawe ze spokojem wypije.

reklama
Witam
Pinka wczoraj w pracy bylam.zlecialo jakos.Dostalam juz list ze pracuje do piatku wiec teraz bedzie nuuuuuuuda:no:Co do wykanczania to sama wiesz ze u mnie nie lepiej wiec bylo dzoecko w ogole nie w planach bo KOndzio to jak troje:sorry:
A co ten tata zrobil malemu:sorry:???
Irka zdrowka dla Zuzi.

Kondzio tez w przedszkolu do 15ej.Ja sie krzatam nie wim sama czemu i zapomnialam mieso wylozyc z zamrazarki.grrrr obiad bede robic jak zwykle na biegu.

Do góry