reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzieciom angielski szybko wchodzi! Moja Emi bawi sie po angielsku,
oststnio uczyla babcie mowic pare slow,ale ubaw!!
Co bedzie robil maz w USA?
nie boj sie atakow...tak tylko sie gada,zeby nie bylo nudno,
dla sensacji.
gdyby ktos mial zaatskowac,to nie czekalby na to rowno 10 lat!
badz dobrej mysli kochana!!!

pobolewa mnie gardlo...ech!
Emi ma 39 stopni ;(
ciekawe jak my sobie poradzimy z przeprowadzka??
a nie mozemy odczekac,bo nam dom przepadnie!
i wiecie co?w koncu bede miala upragniony ogrodek :D

reklama
Igasia - jedzie tam na szkolenia z nowej pracy.Potem jeszcze wyjazd do Francji, do Holandii i pewnie jeszcze raz do USA... Jesli chodzi o ataki to tez sobie mowie ze to tylko takie tam gadanie...ale czlowiek sie martwi...
Zdrowka wam zycze... z przeprowadzka jakos bedzie. Jak trzeba cos zrobic to sie kochana zrobi zeby nie wiem co sie dzialo..takze dacie rade !

Gosia- bądź dzielna dasz radę;-))) i nic sie nie stanie,tak trzeba myslec...

Igasia- zdrówka dla was fajnie ze ogródek bedzie.....;-)

a ja po cezkim dniu bo drugi ząb idzie do konca tygodnia powinien juz być:tak: i dwa kolejne u góry sie szykują:eek: byłam dzis z dzieciakami w miescie i padam na pysk dosłownie a moj syn zaskoczył mnie totalnie przebrałam go d spania połozyłam do łóżeczka a on z pozycji lezącej sobie usiadł:szok::szok: czaicie 6-cio miesiesczne dziecko:-p:-p rzecz jasna zaraz poleciał na bok ale strachu sie najadłam bo teraz znając go bedzie tak robił non stop.........

brawo Eryczku!!!!zaskakuj mamusie!!!:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny u nas bylo dzis pogotowie!
bylam sama z dziecmi w domu...
i Emi dostala 41 stopni goraczki!!!!:szok::szok::szok:
Jejku,ale sie o nia balam!!!Szybko ja wzielam do wanny i puscilam zimna wode na stopki!!! od razu polecialo 8 stopni w dol,jakprzyjechal koles z ambulansu to miala 40,2!!!!
Nie znosze,gdy dzieci choruja!!!:no::no::no::no:

Igasia- wspolczuje Ci kochana. Przesylamy same zdrowe fluidy ! Ja pamietam jak nastaka miala roczek i miala prawie 41 ponad 4 dni(czasamitak jej spadalo max do 39.8) i zadzwonilismy po pogotowie to nas babka zrabala "co my chemy zeby ona zrobila z tym ? " Nie zapomne tego mojego strachu ale nie zapomne tez "wsparcia" jakie dala nam pani z pogotowia:crazy:

Pinka- wow! Bravo ! Ale dzieciaczki zaskakuja. Teraz bedziesz go musiala pilnowac zeby gdzies nie buchnal glowa

A u Nas JUlian kilka dni temu swiadomie odkryl swoja prawa raczke :) Tak smiesznie to wyglada bo juz jej tak nie pakuje nieswiadomie do buzi- tylko oczami wypatruje jej, macha nia, a potem kladzie ja na czolo, potem na nos i dopiero pakuje do ust :-D

hej dziewczyny

Pinka ale spryciarz z Eryka :) Dosc szybko do pracy wracasz,z kim malego bedziesz zostawiac?

Gosia w przedszkolu dzieci szybko lapia jezyk bo w koncu musza jakos sie porozumiewac z innymi dziecmi i zobaczysz jak szybko Nastka bedzie smigac po angielsku:)

Igasia ale stracha musialas miec i mialas szczescie ze pogotowie przyjechalo bo oni tutaj sie niczym nie przejmuja

Apropo tych karetek-Ja przed moimi wakacjami stwierdzilam ze zastosuje sobie diete norweska(mozna schudnac do 10kg w 2 dni)i po kilku dniach diety jak sie rano obudzilam to z lozka wstac nie moglam-bez przesady zajelo mi 10 minut zeby sie z lozka zwlec tak mnie kregoslup bolal.Jak juz sie zwleklam to myslalam ze sie poplacze bo z bolu wytrzymac nie moglam i ani chodzic ani siedziec ani lezec a sama bylam z Olivka i przecierz musialam sie nia zajac.Zadzwonilam po karetke a oni do mnie ze jakas pielegniarka oddzwoni i jak oddzwonila po pol godzinie to po wypytaniu sie roznych rzeczy stwierdzila ze nie wysla karetki bo jej nie potrzebuje i mam sobie jechac sama do lekarza-tlumacze kobiecie ze ja chodzic nie moge tak mocny bol mam i nie ma opcji zebym dala rade sama do lekarza dojechac,ale nic to nie dalo i karetka i tak nie przyjechala a ja normalnie az sie poplakalam no bo jak mam sie zajac dzieckiem i do tego nie wiem ile czasu ten bol mnie bedzie trzymal.Normalnie debile decyduja o przyslaniu karetki

Ostatnia edycja:
Witam
Igasia wspolczuje,wiem co przezywasz.chyba wiekszosc z nas przezyla taka temperature.Ja mialam raz okazje wzywac karetke jak Kondzio wlozyl palec do takiej swojej walizki majsterkowicza.przyjechala,babka ktora pytala sie mnie byla w miare normalna ale te pytania....jak dla uposledzonych...
Pinka to teraz musiz uwazac.BRawo dla Eryczka:tak:

Kamila
fajna wycieczke mialas:tak:zazdroszcze.i standardowe pytanie co tam jadlas??:-D:-D:-D:-D ja to jak gdzies ide czy jade to moja pierwsza myslk czy bedzie cos dla mnie do jedzenia:sorry:

Moj lobuziak w przedszkolu.troche posprzatalam,spakowalam male ubrania do pudla,oczywiscie braklo mi miejsca.wiecej pudel potrzebuje:sorry:

hejo

Igasia- jak tam córcia??? juz lepiej tak sobe myslałam ze moze to 3 dniówka??? wiesz juz kiedy sie przeprowadzacie???

Kamila- no własnie jestem w szoku po pierwsze ze masz męza/chłopaka ciemnoskórego tak???? bo nigdy nie pisałas nic o tym.....
po drugie własnie co tam jadłas???i opowiadaj o ich zwyczajach bo ja uwielbiam słuchac....i czytać....

kwiateczek-Jak
Kondziowi podoba sie w przedszkolu??? bo moja znów dziś z pozdzieranymi kolanami wróciła ha ha ha jakie ciuchy pakujesz??

a do pracy i tak poxno wracam hehe z Wiktorią zaczełam pracowac jak nie miała jeszcze 4 miesiecy:tak: 2 razy wtygodniu po 10h a dziecmi mąz sie zajmie bo 3 dni on bedzie w domu a ja w pracy i na odwrót....

ja nie naleze do ludzi ktorzy w domu czują sie dobrze:no: musze wyjsc do ludzi ,bo inaczej zwariuję:eek:

u mnie sie kurczęcie piecze ziemniaczki gotują buraczki juz zrobiłam ,młody padł:tak: wiec chwila spokoju....

Wooow!!!Kamila,ale mialas egzotycznie:-):-):-):-)
Ja tez zawsze gustowalam w Czarnych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak:
Moja psiapsloka ma meza z Nigerii i mieszkaja razem w Manchesterze..
A Olivke macie przesliczna...i jaka podobna do Ciebie:szok::szok::tak::tak:

Kwiateczek ja tez zawsze mysle o jedzeniu!!:-D:-D:-D

dziewczynki kochane z Emilka juz jest lepiej!!! uffff,przeszlismy to!!:-):-):-):-)
Kurcze,ale stracha nam narobila gowniara jedna!!!:baffled::baffled::baffled:
Ja juz lepiej nic nie napisze o NHSsie..bo nie chce przeklinac:angry::angry::crazy::crazy::crazy:
jutro ide na popologowa kontrole...az mi sie nie chce:no:

Pinkaprzeprowadzamy sie za miesiac,15-tego!!!mam nadzije,ze mnie odwiedzisz babo!! :)

reklama
Igasia- ja się urzadzisz dasz cyna i wpadniemy w którąś niedziele;-))

dobrze ze gwiazda ma się lepiej;-)))

a ja własnie uspałam na rekach Erica biedny tak wyje przez te zeby ze szok ale za 2-3 dni powinien juz byc 2-gi na wierzchu...

Do góry