reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hahahahahah,ale mnie dziewczyny rozsmieszcie swoimi postami...i podpisuje sie pod kazdym z nich!!!:-D:-D:-D
Gosiaa swoja droga,to chetnie bym posluchala co tam Julkowi mruczysz:tak::tak::tak::-):-):-):-),ale tak na serio,to Ci wspolczuje,ze maly Ci nie spi!!! a moze masz tam jakas zyle wodna,albo co???Albo taki aktywista Ci sie trafil;-);-)
Pinka a to Twoje Swansea to i tak w ciul drogi ode mnie bedzie! to nie wiem jak to z ta kawa :(
Kwiateczek a co do Twoich dzieciaczkow,ludzie mowia ze jeden aniolek a drugi diabelek,to moze ten pierwszy jest wlasnie aniolkiem --hihihi!

Ostatnia edycja:
reklama
Pinka dziekuje,u nas wszystko w porzadku.Olivka rosnie,zaczyna juz w koncu mowic i coraz bardziej rozrabiac.A nie bylo mnie dlugo bo mialam dlugie wakacje.Najpierw bylysmy na miesiac w Afryce a pozniej na miesiac w Polsce i tyle rozrywek mialam ze nie mialam czasu zagladac,wrocilysmy 2 tygodnie temu ale tyle spraw na glowie ze wiecznie gdzies cos do zalatwienia mialam no i wieczorem szybko padalam.

Widze,ze wy 3,tzn.Pinka,Gosia,Igasia rece pelne roboty macie.Ja tam narazie mam jedno,ale wiem ze tak jak piszecie napewno nie da sie uniknac zazdrosci bo w koncu jak jest tylko jedno dziecko to cala swoja uwage skupia sie na tym jednym a przy dwojce juz trzeba podzielic no i niestety starszy maluch sie czuje poszkodowany

Witaj Kamila!!!!!!!
No wlasnie pisz,pisz!!!
Co tam w Afryce robilas??z Olivka bylas???
jakies fotki prosze!!!
tylko nie na zamkniety,bo mnie tam nie ma :(

Iga- a gdzie ty dokładnie bedziesz mieszkac??? bo ja do Bristolu mam 2h autem....kiedy sie przeprowadzacie???
Kamila- ale ci zazdroszcze tych wypadów super no i focie pokazuj:tak::tak:
Gosia- mam czas bo młody ogólnie jest grzeczny no chyba ze zeby dają wkosc to nie zrobię nic:no::no: a Wiki robi zemną wiec nie marudzi ze sie nudzi bo ona gotowac lubi....a mlody jak nie spi to lezy sobie sam grzecznie czy nie????

ale jestem dzis snieta pranie z kosza wyłazi a tu leje i leje kiedy ja to popiorę nie wiem:baffled:

Witam
Pinka,Gosia ja to caly czas mam nadzieje ze za rok(bedzie starszy)to bedzie madrzejszy:sorry:nie bedzie az tak zle:sorry:wiadomo ze kiedys bedzie mial gorsze dni ale musze byc dobrej mysli.nie bede sie juz teraz stresowac.poki co niech mi te mdlosci przejda:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:wykancza mnie to juz:no:

Kamila dfawaj foty:tak:chociaz pomarze :-p

Kwiateczek- jeszcze cie mdłosci trzymają>>>>>:baffled::baffled: współczuje:-(moze i kondzio nie bedzie zazdrosny ale z tego co piszesz to jest bardzo z Tobą związany wiec moze byc problem poźniej,no ale masz racje nie martw sie na zapas.....
Gosia- Nastka juz poszła do przedszkola???

Smiac mi sie chce bo mj mały męszczyzna robił ze mną makijaż ha ha i wszystko z kosmetyczki powywalał:-D:-D z czego miał mea fradję a ja dodatkowe sprzątanko.....

mija 4 dzien wiki w przedszkolu i jak narazie jej sie podoba w szoku jestem........ gotuje obiad bo Wikunia strasznie głodna po przedszkolu wraca:-D:-D jak nigdy:-p

Hej babeczki.

Igasia tak z Olivka bylam w D.R. Congo,bylysmy poznac reszte rodzinki mojego D :)

Dzieczyny w zasadzie to nie mam takich fotek w jakis super miejscach na lonie natury bo pomimo ze bylam tam miesiac to nie mialysmy duzo czasu zeby jedzic gdzies poza miasto zwiedzac-nastepnym razem.Postaram sie jednak poszperac i wrzucic jakies fotki pozniej

Laski ja tylko na moment Wracam do pracy!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze co prawda tylko na 3 dni w tygodniu ale zawsze coś bo ja nie naleze do ludzi co w domu siedziec lubią:no: musze wyjsc do ludu bo inaczej do wariatkowa trafie:-D:-D:-D

Pinka-----------kingswood!!!
juz,praca??niezle,odetchniesz sobie :)
Kkamila-------dawaj foty,jakie masz!!rodzinne tez sie przejzy :D
Emi jest chora,po 2 dniach w przedszkolu!!!
Jest wesolo-wrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!help me!!!!!!!!

reklama
BUUUUU Jutro mi maz leci do Stanow na 3 tygodnie... a my tu zostaniemy sami....buuuu... do tego jeszcze ten strach przed atakami w ten weekend, oszaleje.

Igasia- jak tez sie martwie jak to bedzie z tym przynoszeniem chorobsk z przedszkola tym bardziej ze teraz maluch w domu... tylko patrze czy juz kicha, czy kaszle... chce zeby Julek mial szczepienie w terminie bo chcemy jechac do PL na poczatkiu pazdziernika...

A Nastka z przedszkola zadowolona. Ma mundurek jak inne dzieci, jest dumna jak paw. JUz po pierwszym dniu jak opowiadala co bylo w przedszkolu to zauwazylam ze podlapala kilka nowym angielkich zwrotow... ona chwyta w locie ten jezyk. Nowrmalnie przyprawia mnie to o zawrot glowy !

Do góry