reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

pinka sliczne dzieciatka:)A jakie zadowolone:)hehehehhehe super tekst Twojej corci;p
angel glowa do gory!No tutaj niestety tak jest,najwczesniej badania przeprowadzaja w 12tym tygodniu.Ale pisalas,ze mialas juz scan i wszystko bylo w porzadku???Nie ma co zapeszac,napewno wszystko bedzie w porzadku.W razie watpliwosci , idz do lekarza powiedz ,ze boli cie brzuch mocno i zleca dodatkowe badania(kolezanka tak robila;p) ale mioim zdaniem,wrzesien mamy juz baaardzo blisko,nie nakrecaj sie.Obserwuj swoje cialo,trzymamy kciuki

reklama
hello

piorę od rana a sterta do wyprasowania rośnie w gigantycznym tepie ha ha my dziś mamy drugą rocznicę slubu mąż zrobił mi kilka superowych niespodzianek jedna z nich to taka

tort bardzo mnie rozbawił ha ha u męża na książce napisane jest 101 pozycji a u mnie 102 wymówki ha ha ha

Witam
Melduje sie,zyje jeszcze:sorry:mdli mnie dalej,zygam i w ogole wszytkie plagi ciazowe mam.....
Pinka tort super:-D:-D dzieciaczki swietne a zdjecia?!!!!to juz wiesz ze jestes ekspertem:tak:
Angel o nie wielka mamy roznice.Ja mam termin na 24 marca,ale to wstepne jest,po scanach moze sie zmienic.Scan mam 5go wrzesnia.teraz wszystko jest inaczej niz jak bylam z Kondziem w ciazy:sorry:

Witanko KOCHANE!
Na wstepie ogromne GRATULACJE dla nowych MAMUSIEK!
Zdjatka widzialam dzieciaczki cudne :-)
Znow mnie tu nie bylo troszke , ja to jak zasiadam do kompa to obczajam szybko fb i gg i spadam...
Zbieram sie juz pare dni zeby do was napisac.
Ja podekscytowana ,bo pierwszy raz jedziemy autem do pl i to juz za tydzien!
Nie moge sie doczekac ,bo do pl przyjechala juz moja mama i D mama tez przyjezdza pozniej...Jedziemy na dosc dlugo,ale ja sie ciesze :-p Chce troszke zobaczyc jak zyje sie w pl mam czasem takie mysli zeby zjechac ,pewnie jak wynajomowalibysmy mieszkanie to juz dawno bym zjechala i zobaczyla jak tam jest ,ale jak sie ma z councillu to nie tak lawto troszke skzoda mi to im oddac...bo nie wiem co mzoe byc w pl jakbym zostala i bym bylo ciezko i chcialabynw racac znow to lipka...sama nie wiem czasem co robic teskni mi sie i wogole chcialabym jeszze sie szkolic uczyc...a tu jakos nie wiem nie potrafie sie ostatnio ogarnac...

Jak tam u was po zamieszkacH? JA sie strasznie balam...
Co za dxebile zeby niszczyc swoje miasta :dry:

Pinka tort rewelka!ciekawe czy moj cos wymysli ,bo w sumie bedziemy wracac autem w nasza rocznice ehehe mowi do mnie ,ze takiej rocznicy zadna nie miala ,ze mnie przewiezie przez tyle miast/panstw haha :-) wariat!

POZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!

Maggusia haha.... oryginalny twoj maz nie jest bo my wracalismy przedwczoraj z PL i to byla wlasnie nasza 5 rocznica.
Powiem wam że już nigdy do PL autem się nie wybierzemy. Katorga I meczarnia. Szczegolnie dla dzieci.

Hello

Pandorka my juz 2 razy byliśmy autem z Wiki i było ok teraz na swieta jedziemy też autem ale ciekawa jestem jak młody to zniesie??

Magusia- hehhe to plan męza stracil na oryginalności:-p

Izka ja juz poprałam jedna suszarka jeszcze sie suszy ale za to mega sterta do wyprasowania któraś chetna???

Kwiateczek- bidulko ty nasza;-( szybkiej poprawy samopoczucia.....

kwiateczek biedulko :(, oby pierwszy trymestr szybko przelecial :)

moja siostra raz byla autem w Pl i po jej wspomnieniach tylko samolotem chce ;), moze jak jest dwoch kierowcow, to jest inaczej....a pandorka w ogole jechaliscie promem z Hull?

Pinka ja tam juz dawno poklocilam sie z zelazkiem, tylko rzeczywiscie jak musze to cos tam poprasuje, a tak bluzki, np do pracy wieszam od razu na wieszaki i sa akurat - to dopiero jest len ze mnie ;)))

a z cwiczeniami tez powinnam zaczac, brzuch dalej mi jeszcze nie zszedl- z 5 kilo by sie przydalo zrzucic, zeby tylko wygladac jak czlowiek, od wczoraj nie jem po 6-7 wieczorem - wiec moze cos sie ruszy :)

reklama
Hej,
Ja mam w poniedzialek spotkanie z midwife ( co sie okazalo u mnie w domu :confused: a slyszalam, ze powinnam miec wtedy badanie krwi?? ) na ten cały booking ;-)
No a scan dopiero 14 wrzesnia.. Niby leci, ale czlowiek to kazdy dzien przezywa i chcialby co tydzien widziec swoje male serduszko na monitorze :zawstydzona/y:

U mnie na szczescie bez sensacji żołądkowych.. Czasem pomuli ale bez wymiotów..
Jedyne co to zmeczenie, sennosc, zmiana humorkow ( co mąż kwituje, ze itak nie wiele sie zmieniło :crazy: ) , wysypalo mi cala buzie, dekolt i ramiona :-(, (za)częste oddawanie moczu, bolesne piersi ( ale juz nie tak nabrzmiale jak na poczatku)..
I to chyba wszystko.. Wiec nie jest zle ;-)
No i książkowo w tym tygodniu doszlo krwawienie z nosa i przesuszona śluzowka ( non stop kicham!).

Trzymajcie sie!

Do góry