reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Igasia - a kto i kiedy powiedzial ci ze to bedzie duze dziecko ? Na USG podejrzewam... ale czy ja wiem czy nalezy sie tym przejmowac... mi na dwoch usg powiedziano ze synek jest wiekszy niz przecietnie dzieci w danym wieku plodowym, ale tez uspokojono mnie ze dzieci rosna skokowo i wcale nie musi miec takiego przyrostu potem.
A ci powiem ze jak masz takie cisnienie to ja juz nastepnego dnia bylabym u GP !!!! A na ta akupunkture nie dali ci nowego najblizego terminu ???
Ja kochana mam 3 noce do dupy.... Jak leze na boku to rabia mnie cale plecy ...taki jakby skurcz wzdluz calych plecow,najlepiej jest jak wstane, pochodze sobie po nocy , pomasuje i klade sie spowrotem.A jak poloze sie na plecy to potem nie moge sie ruszyc. DO tego w nocy lapia mnie takie skurcze w posladkach ze idzie oszalec:angry::angry:...wtedy tylko ratuje mnie lezenie na plecach i cierpliwe czekanie az przejdzie :angry: wtedy bola mnie cale biodra...wrrrrrr...a rano od tego wstawania i budzenia jestem nieprzytomna

reklama
Witam Kochane!
Nie zagladam tu czesto nie mam czasu na dluzsze pisanie jakos...
Ale ciagle pamietam o was i mysle.
Ostatnio duzo sie u mni wydarzylo.
Pracowalam w maluskim magazynie mzoe z 15 osob na caly magazyn tam pracowalo.
Ja robilam w papierakch i nie tylko...
Jednak ,ze polak mial rozne nastroje to przez niego mnie zwolnili duzo by opowiadac moze kiedys bede miala wiecej czasu...
Teraz chodze cala nerwowa bo ani ja ani maz nie mamy pracy,ostatnio lazilam za dofinansowaniami do biznesu ,ale juz zlikwidowali dotacje z uni europejskiej... :baffled::confused2:
Po za tym we wtorek wieczorem jak moj maz pojechal po leki dla synka do sklepu zostalam sama w domu z malym i wlamal mi sie murzyn do domu stalam twarza w twarz z nim.Wycofalam sie na gore do pokoju po noz! i skrylam malego ,wyszlam na schody ,ale on uciekl...
Wolalam sasiadow ,ale nikt mi nie pomogl :-(
To tak w skrocie...
wczoraj zeznawalam na policji,bylam w urzedzie o zmiane mieszkania ,bo ja chyba dluzej tu nie chce mieszkac sama nie wiem co robic ...bo wlozylam troche w ten domek!
Akle to sasiedzi ciagle nam cos robia...raz okradli auto teraz chcieli okrasc dom...
Nawet mysle ostatnio po co mi ta Anglia? :sorry:
i chyba pojade do PL na 2 miesiace zobaczyc jak tam sie zyje z mezem i malym...
JESTEM jakas przybita tym wszystkim...
Przepraszam za moj smutny post ,ale musialam sie wygadac!:zawstydzona/y:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Gosia juz Malenka niedlugo nam zostalo...na szczescie:-p:-p
Gdy jestem na wizycie u ginekologa,to kazdy lekarz mi mowi,zebym nie spodziewala sie malego dziecka,
bo ja i moj maz robimy tylko duze dzieci!!!:szok::szok::angry::angry:...
no i po ostatnim porodzie wiadomo,ze bedzie znowu klocek:baffled:
W 36 tyg ide na usg,ale jestem ciekawa!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
A nastepna akupunkture mam za tydzien w srode...wiec mogew skonac do tego czasu:tak::tak:
No nic...i tak mam juz tylko odpoczywac,ze wzg. na to serducho...
A co do nocy...to mnie lapia skurcze,ale brzucha,i to takie,ze az sie budze...
dzisiaj tez mialam powalona nocke...nie moglam sie w ogole ulozyc:no::no:

Maggusia O Jezu, Maryja!!!
ale mialas przezycie...ja bym chyba umarla ze strachu!!!
Gdzie mieszkasz?pewnie na osiedlu counsilowskim?Co to jest za miasto?

Maggusia no to nie ciekawie sie u was dzieje zyczę wam aby wszystko sie jakoś poukładał;;-)a ty silna babka jesteś wiec dasz rad;-)

Igasia Gosia- pokazywać tu nam wasze brzuszki;-)) a co do porodów dacie rade:tak: zobaczycie jak szybko pójdzie:-p

a nas we wtorek okradli ( sklep) masakra mówię wam jak nie urok to sraczka tez czasami mam dośc tego kraju bo nie dość ze ciagle pada ,kolezanki sęsownej brak i siedzi człowiek jak taki kołek w domu........

Mój marchewek;-) miał niezłą frajdę z plucia ha ha
Zobacz załącznik 365920

Igasia pociesze Cię.... ja na akupunkture czekalam 8 tygodni, a jak poszlam w wyznaczonym dniu to się okazalo że babka ktora robi aku jest na urlopie tego dnia. Kazali mi przyjść we wtorek w nastepnym tyg. to byla sroda, a ja na poniedzialek rano mialam cc umowione, więc im glosno I wyraznie powiedzialam zeby się cmokneli

Ale sie wkurzylam!!!Po dwoch latach,urzad w koncu zdecydowal sie cos z tym zrobic!!
Maja nam klasc izolacje na podzlodze,czyli zrywac doczasna podloge,polozyc izolacje i zrobic nowa podloge...ok,ale oni to chca zrobic jeszcze przed porodem
Zostalo mi 6 tyg do daty...kiedy dokladnie urodze,to nie wiem...ale musze przeciez przygotowac lozeczko dla malego i inne rzeczy!!! nie bede tego robila w kurzu i w balaganie!!!Ratunku!!!!Do tego jutro urzad organizuje jakies zebranie dla nas...w sprawie przyszlosci...kurde,ale znalezli sobie czas!!!!Akurat teraz?????

Pinka ale jaja!!! i co Wam wyniesli???ciekawe kto to mogl zrobic!!!
U mnie tez nie ma fajowej kolezanki, :(
Ale Twoj bobo juz duzy!!!!!

Pandorka...n nie mow :D... ja mam wlasnie kolejny termin na srode!!!hahahaha,zobaczymy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Igasia- hahaha, no ja dzis przegapilam. Nastawilam na sam koniec...wrrr... lubie ogladac ten program i tak jak w pierwszej ciazy mowilam sobie ze dam rade, tak teraz jak to ogladam to mowie "Boze jak ja dam rade...ja tam umre, nie dam rady, naprawde nie dam..." Jestem przerazona do samej kosci !!!

Do góry