reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

minisia- no podziwiam ze wogole masz takie mysli...4te...:nerd:

Pinka- ja juz wiem od dawien dawna ze nam dwojka wystyarczy ale mam tylko nadzieje ze po tak krotkim czasie nie bede miala az tak dosc, choc zmeczenie bedzie ogromne
A tak wogole to chyba zapomnialas o swojej Calineczce bo odkad urodzil sie Eryk, coreczka nie ma suwaczka :baffled:

kwiateczek - 3 miechy do slubu...ale czas leci :)

reklama
Maggusia tak to jest z dietami.Ja nigdy u zadnych dietetykow nie bylam i jak robie sobie diete to nie ze jakas tam konkretna tylko poprosu jem mniej,nie jem po 18-19 i nie jem slodyczy(zadko) ale jem normalny obiad czy sniadanie tylko w nie za wielkich porcjach.Ja to w zasadzie w ciagu miesiaca schudlam 7kg i teraz mam zamiar schudnac jeszcze z 15kg i mam nadzieje ze uda mi sie szybko. A na brzuch to kupilam sobie hula hop takie specjalnie do cwiczen i musze zaczac cwiczyc bo slyszalam ze swietne rezultaty daje.
Co do mojego D to my mamy biznes w Congo(ktory jak dotad nie przyniosl nam jeszcze zadnych dochodow-przez 2 lata) no a ze nie moze tutaj znalez pracy jak narazie to tam jezdzi co jakis czas dopilnowac wszystkiego.Dzieki Bogu juz widzimy w koncu jakies rezultaty tej pracy wiec jeszcze tylko mam nadzieje ze jak wroci teraz do Anglii to w koncu prace znajdzie bo inaczej to on chyba zbzikuje a ja przez niego:-) To jest paranoja jakas,ze ktos skonczyl studia w Anglii i to z nie zlym wynikiem i przez 2 lata nie moze znalez pracy:-(Rozumiem ze tak jest w Polsce,ale tutaj?

Kwiateczek a duzy ten wasz slub bedzie??

hejo

ale dzis cudna pogoda pomimo ze jestem zawalona smigam na spacer bo 4 dni w domu ma dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosia- nie zapomniałam ehehh suwaczek miałem ale wczoraj zmieniłam:-p z reszta ciagle cos zmieniam bo jak narazie nic mi sie nie podoba........

Maggusia- sklepik dziekuje dobrze:tak: juz niedługo kolejne swieta wiec męzo bedzie mił co robic bo ja mu nie pomogę niestety.........

spadam sie ogarnąc bo wyglondam jak śmierć..........

Dziewczynki...wklejam dawnoobiecane zdjecie!!!!
pict1506.jpg.html

fotka brzuszka z dzisiaj:-)

zlecialo:baffled:juz sie boje:no:

Kwiateczek a duzy ten wasz slub bedzie??

na 90 osob ale juz wiem ze mi troche nie przyjdzie.Ja tez nie u wszystkich bylam z racji tego ze wiecie jak tu jest ale nie wszyscy rozumieje.Jakbym poszlka a potem swoj slub tu robila ciekawe czy by mi przyjechali do ANglii:baffled:al coz:sorry:

Iza to samo,jedziemy do PL za tydz wiec sami pojdziemy do ksiedza.tesciowa cala zime idzuie i ciagle TAAAAKIE mrozy ze nie doszla.zobaczymy,jak nie zmieni godz na wczesniej to w dupie mam ten slub....nie bede potem wszystkiego na biegu robic.....

Uciekam bo zaraz do pracki.My bylismy rano na spacerze,ludzie w krotkich rekawkach chodzili ale dzis faktycznie baaardzo cieplo.oby bylo tak tez jutro.paaa;-)

Witam Was serdecznie.

Ponieważ jestem w kropce i lubię dmuchać na zimne, to rejestruję się dzisiaj na każdym możliwym forum i pytam. Jestem w Londynie od 4 miesięcy. Dopiero teraz wybieram GP - wcześniej nie był mi potrzebny. Ponieważ słabo znam angielski to moja szwagierka zadzwoniła dzisiaj do jenych z medical centre i usłyszała, że żeby nie płacić za pobyt w szpitalu (np poród) trzeba być zarejestrowanym w NHS minimum rok. Taki przepis ponoć wszedł niedawno w życie. Czy któraś z Was słyszała o czymś takim? Serdecznie dziękuję za okazaną pomoc.

Menenka pierwsze slysze.Ogolnie wizyty w szpitalu,w razie wypadku,naglej choroby poprostu pierwszej pomocy sa za dramo.Napewno nie trzeba byc zaerjestrowanym rok.Pierwsze slysze.Masz GP to teraz midwife i tyle.Ona prowadzi cala ciaze.Jak dla mnie ktos cie w blad wprowadzil.

Menenka absolutnie o tym nie slyszalam,poza tym moja mama kiedys przyjechala do mnie z Polski,
dostala kolke nerkowa,pojechala na pogotowie,
przyjeli ja,zbadali i nawet dali proszki.Nic nie placila.

reklama
Witajcie!

Dawno mnie nie bylo, nawet Was nie nadrobie, wybaczcie...

pinka mam nadzieje dobrze sie czujecie z Malenstwem :)

Igasia piekny brzuszek:)

menenka tez o tym nie slyszalam, ale jak placisz insurance (?) to powinna Ci sie nalezec bezplatna opieka

U nas tez niesamowicie cieplo, korzystamy oczywiscie! W zlobku Mlody coraz lepiej...My do Pl dopiero we wrzesniu sie wybieramy, wczesniej w lipcu lecimy do Wloch, do mojej przyjaciolki na jej slub i przy okazji do mojej mamy....

minisia trzeba sie jakos umowic na jakies spotkanko w najblizszym czasie :)Ja mam weekendy, pon i wtorki wolne - daj znac!

Milego Dnia!

Do góry