reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny

U nas tez wiosna od weekendu i mam nadzieje ze juz tak zostanie:-)

Pandorka to juz nie dlugo-bedziesz miec cc czy co ze znasz date??

Gosia wspolczuje Ci skurczy,tez mialam w 3 trymestrze z Olivka ale naszczescie u mnie pojawialy sie tylko przez kilka dni.

Myszka3009 mialas badanie robione??Co tam u Ciebie??

Dziewczyny zazdroszcze wam ze macie ogrodki,tez bym chciala-moze za rok nie przedluze tu umowy i poszukam czegos z ogrodkiem.
ja tez nie mam ogrodka tak napisalam :) ale mam jard betonowy na ktorym dzis posprzatalam pieknie, posadzilam kwiatki i normalnie az mi sie podoba a tez marze o ogrodku moze za rok...

Hello!
No u nas też piękna pogoda.Zeby tylko sie utrzymala chociaz tydzien.
Malogorzatka wspolczuje tych bezsennych nocy, tez tak mialam.I tak juz do konca ciazy, nic dziwnego ze juz na koniec to czlowiek chce jak najszybciej urodzic.Ja za to problemy ze spaniem mialam w drugiej ciazy tylko,a skurcze lydek tylko w pierwszej ale tez takie, ze masowanie nie pomagalo .
Kwiateczek jaka ty chudzina jestes,tyle to ja chyba w wieku 13-14 lat wazylam.
Pandorka to juz tydzien zostal.No to czekamy w przyszlym tyg na wieści i jakieś fotki pierwsze.
Minisia no taka pogoda to az sie chce wyjsc do ogrodu.dobrze że choroba odchodzi.
no odchodzi teraz czekam czy mala zlapie ;/

reklama
:-):tak:

Witam

u nas w domu szpital maz szystkim sprzedal bakcyla i teraz zdychamy:-:)-( młody robi sie coraz bardziej absorbujący mniej spi w dzien a wiecej chce uwagi w postaci przytulania i noszenia a ja juz mam rączki jak małpka bo pewnie przeszło 4kg juz ma ........ walcze z laktacja bo narazie pokarmu zero dzis mezus herbatke przyniesie i zobaczymy czy to cos da.........

Gosia- wspołczuje nieprzespanych nocek u mnie tez zaczeły sie od 5 miesiaca i tak ju było do konca ciazy z reszta pewnie pamietacie jak nie raz na bb siedziałam i marudziłam kłucie tez znam.......:sorry:
Minisia- mam nadzieje ze kawka smakowała:-p:-p
Izka- a ty gdzies pracujesz czy nadal z dzieciaczkami wdomku jestes???????? ja t se dawałas rade z 2 dzieci bo ja juz jestem na wykonczeniu................
kamila- ja tez do niedawna nie mailam ogrodu i wiem co to za dyskomfort jak kazdy sie opala i griluje a ty nie mozesz...............

i juz musze lecie bo maruda kwili i tak cały cza

Pinka- a to dopiero 18 dni z zycia z dwojka dzieci :)

Izka - ja to juz nie raz mialam napisac ze od zawsze cie podziwialam, bo jak drugi synek sie urodzil...ty jakos dawalas rade i jeszcze aktywna na forum bylas... do tej pory sie zastanawiam jak ty to robilas...

pandorka no juz niedlugo! trzymamy kciuki!!
pinka to maly daje popalic ale pewnie mamusia kocha i tuli co?????sama slodycz :)
a kawka no coz w samotnosci nie samkuje czekam na urlop i z mezem i rodzicami wypije ;) za tydzien juz

a ja mysle o 4tym a maz stanowczo NIE!! :p

Witam
Pandorka to juz tuz tuz:-)czekamy:-)
Izka ja to cale zycie naniedowadze jestem,nie wiem co bym njadla to i tak nic na mnie nie dizala:sorry:z tym dobrze ale z wiekiem problemy zoladkowe zaczynam miec:sorry:Po ciazy nie moge zgubic brzucha.tu jestem chuda,biustu brak a bebloch odstaje:sorry:jak dziecko z Etiopii:baffled:ale mam nadzieje ze zdecydujemy sie na drugie dziecko szybko to potem sie wezme,teraz niby slub ale mi sie nie chce katowac,nigdy tegop nie robilam,zawsze jadlam wszystko wiec ciezko sie zmusic.Z drugiej strony nie chce schudnac tylko brzuszka sie p[ozbyc.Na cwiczenia jestem za LENIWA,I TAK CIAGLE WRUCHU JESTEM PRZY kONDZIU.potem sie wezme za siebie:sorry:

Tez ostatnio jestem zalatana,zaczelam prace wiec.....wczoraj wrocilam o 23ej.nasiedzialam sie:sorry:jutro ide i w wekend caly:tak:

minisia- 4 -te???????? podziwiam ja tez koncze na Ericu i nawet nie chce myslec o kolejnym hahaha
Izka- ja to jeszcze do ładu nie doszłam czuje sie osłabiona niedospana itp....... moze za kilka tygodni dojde do siebie to jakos sie zorganizuje bo teraz to najlepiej bym spała i jeszcze to grypsko mnie dopadło:-p
Kwiateczek- to masz tak jak ja ogólnie szczypiorek a fałda na brzuchu jak u kangura:-D

oj mysle ale na tym zakoncze dzalania :) wystarczy juz 3 to i tak gromadka do utrzymania ale nie powiem gdzies w srodki jest chec jendak nie sadze ze do zrealizowania :)

U nas tez wiosna na calego i mam nadzieje ze juz tak bedzie caly czas bo az chce sie zyc przy takiej pogodzie,pomimo tego ze nudze sie tez strasznie sama ale na szczescie moj tato przylatuje w przyszlym tygodniu na miesiac a pozniej mama doleci na wielkanoc wiec jakos mi bedzie razniej:-)

widze ze temat dzieci-ja ostatnio ogladalam "one born every minute" i tez mi sie zachcialo juz w ciaze zajsc ale dobrze ze D nie ma teraz 3 miesiace to zdaze schudnac zanim zajde w nastepna ciaze.Widze ze tu na forum duzo z was to szczypiorki z mala waga a ja zawsze mialam problemy z waga i musze uwazac co jem bo inaczej to kiepsko ze mna

Minisia nigdy nie wiadomo co los dla nas szykuje:-) Moja szwagierka tez narazie nie chciala slyszec o dzieciach bo ma 3ke w zasadzie rok po roku wszystkie(najmlodsze skonczy 4 lata w tym roku) i co sie okazuje ostatnio-w ciazy jest:-D

Pinka jeszcze troche i pewnie wpadniesz w rytm ;-) no i szybkiego powrotu do zdrowia zycze

Gosia27 tak jak pisalam to wiem ze sie zaliczaja te lata do emerytury,ale nie mam zielonego pojecia na jakiej zasadzie jest to liczone-bede musiala sie kiedys dowiedziec.

reklama
Witanko!
Dziewczyny ja trez chcialabym schudnac ,dwa miesiace temu wzielam sie za silownie ,a nawet bylam u dietetyka i dupa moza z poltora kg ruszylo bylam na diecie bialkowej,czasem w weelend mnie cos kusilo mzoe dlatego ja nie za duzo schudlam...teraz przerawlam silownie i nie pilnuje sie tak bardzo wazne nagle 55kg nie wiem skad ,ale chcialabym jeszcze zgubic z 3-4kg,bo wtedy jakos lepiej sie czuje ,muszez aczac nie ejsc po 18:00 i chyba bedzie ok :-)

Dziewczyny sprzedaje bluzeczki sprowadzane z Grecji bardzo dobry material ,niepowtarzalne!
Jesli ,ktoras z was jest zainteresowana to piszcie wkleje tu pare zdjec moze ktoras z was bedzie zainteresowana :)
Niketore sa takie dluzsze do getrow niektore krotsze do np dzinsow pytajcie to odpowiem i opisze ...
Mam nadzieje ,ze nie zasmeice watku...:-p

Kamilalopez wspolczuje ze tak samiuska jestes wiec co to znaczy eh,....
a twoj mzus nie moze tu zostac w UK?

Pineczko oj napewno duzo teraz robotki masz ,ale wpadniesz w rytm :blink:
a jak tam sklepik?

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Załączniki

• chanell tubnika.jpg
    chanell tubnika.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 31
  • gucci czarna.jpg
    gucci czarna.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 31
  • page minie.jpg