reklama
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Igasia 120km to kawałek jeszcze jedziesz. No a Kinga to wczorajsza propozycja mojej teściowej a ja uparcie, że Octavia
Minisia ja nie pomogę bo nie miałam jeszcze problemu ospy.
Gosia no i po, a następny będzie krótszy o godzinkę ;-)
Minisia ja nie pomogę bo nie miałam jeszcze problemu ospy.
Gosia no i po, a następny będzie krótszy o godzinkę ;-)
TAk malo zagladam ostatnio ale widze ze malo pisalyscie z jednej strony to dobrze malo do nadrabiania My z imionami mielismy zawsze problem i z pierwszym synkiem i drugim nawet bylo losowanie.Kazde z nas wypisalo 5 imion ktore mu sie najbardziej podoba i losowalismy ale i tak pozniej dawalismy inne. U Nas mial byc teraz przy drugim synku Szymon wyszedl Filip a dziewczynka jakby byla miala byc MArika nie wiem czemu ale to imie mi sie strasznie podoba.
Ostatnio ktoras z was pisala ze lata spedzona z dzickiem beda sie moze liczyc do emerytury no i zaczelam pytac ludzi no i podobno tutaj tak jest ze sie licza te lata ale wtedy gdy ma sie na siebie child benefit no i jesli to by sie potwierdzilo to JA mam 3 lata w plecy bo u nas jest wszystko na meza bo on przyjechal pierwszy i wszystko zalatwial.CZy ktoras z was wie cos blizej?Zobacz załącznik 338302
Ostatnio ktoras z was pisala ze lata spedzona z dzickiem beda sie moze liczyc do emerytury no i zaczelam pytac ludzi no i podobno tutaj tak jest ze sie licza te lata ale wtedy gdy ma sie na siebie child benefit no i jesli to by sie potwierdzilo to JA mam 3 lata w plecy bo u nas jest wszystko na meza bo on przyjechal pierwszy i wszystko zalatwial.CZy ktoras z was wie cos blizej?Zobacz załącznik 338302
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Ciekawe jak Pandorka...czy jeszcze w dwupaku?
Jeszcze w dwupaku, ale już tylko do poniedziałku ;-)
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Minisia nie pomoge choc sama sie obawiam bo w zlobku ospakolezanki synek ma teraz a tez tam chodzi tylko do innej grupy.ja mysle ze moga byc problemy bo to zarazliwe w sumiesama jak na szpilkach jestem.My jedziemy 2go kwietnia
Igasia ja mialam 48-47 kg na stracie ale schudlam na poczatku 4 kg wiec tak ok 44kg mialam.Pamitem koszmar poczatku,nie moglam jesc,pic.Moja midwife blagala mnie zebym choc ciastko zjadla i pila 2l wody a ja ledwo jedna szkl na caly dzien.Majtki mi z tylka spadalyherbata mi smierdziala benzyna,dziwne takie bylo,wody nie bylam nauczona bo wiecznie cole pilamkoszmar byl na poczatku.zmuszalam sie do wody az sie nauczylam.Po 3.5 mies przeszlo choc z jedzeniem bylo roznie,przetrwalam na ptasim mleczku
Minisia nie pomoge choc sama sie obawiam bo w zlobku ospakolezanki synek ma teraz a tez tam chodzi tylko do innej grupy.ja mysle ze moga byc problemy bo to zarazliwe w sumiesama jak na szpilkach jestem.My jedziemy 2go kwietnia
Igasia ja mialam 48-47 kg na stracie ale schudlam na poczatku 4 kg wiec tak ok 44kg mialam.Pamitem koszmar poczatku,nie moglam jesc,pic.Moja midwife blagala mnie zebym choc ciastko zjadla i pila 2l wody a ja ledwo jedna szkl na caly dzien.Majtki mi z tylka spadalyherbata mi smierdziala benzyna,dziwne takie bylo,wody nie bylam nauczona bo wiecznie cole pilamkoszmar byl na poczatku.zmuszalam sie do wody az sie nauczylam.Po 3.5 mies przeszlo choc z jedzeniem bylo roznie,przetrwalam na ptasim mleczku
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Pandorka- jak do niedzieli sie nie rozwiazesz...to daj nam znaka jeszcze w niedziele
A ja zaczynam miec bezsenne noceeeeeeeeeeeeeee !!!! Zalamka ! Najpierw dlugo nie moge zasnac, potem przysne i np obudze sie o 2 w nocy i juz mam sen z glowy :--(Zaczynaja mnie tez lapac skurcze w lydkach czego nie mialam z Nastka
A ja zaczynam miec bezsenne noceeeeeeeeeeeeeee !!!! Zalamka ! Najpierw dlugo nie moge zasnac, potem przysne i np obudze sie o 2 w nocy i juz mam sen z glowy :--(Zaczynaja mnie tez lapac skurcze w lydkach czego nie mialam z Nastka
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Gosia współczuje skurczy miałam z Kapim od 6 miesiąca czasem nawet trwały po 40 min masowanie i kłucie mięśnia nic nie pomagało odpukać w niemalowane jak na razie nie mam ich i oby tak zostało.
Ja za to mam kompletny wstręt do mięsa znowu bleeee i to konkretnie do obiadowego jak kanapka z kiełbaską, serkiem i warzywami to zjem. Ryby jeszcze przełknę ale śmierdzą mi jak je robię. Żyję na kanapkach, plackach ziemniaczanych, naleśnikach, nabiale, owocach i warzywach. No i oczywiście na słodyczach bo bez tego bym nie przeżyła
Ja za to mam kompletny wstręt do mięsa znowu bleeee i to konkretnie do obiadowego jak kanapka z kiełbaską, serkiem i warzywami to zjem. Ryby jeszcze przełknę ale śmierdzą mi jak je robię. Żyję na kanapkach, plackach ziemniaczanych, naleśnikach, nabiale, owocach i warzywach. No i oczywiście na słodyczach bo bez tego bym nie przeżyła
WITAM SIE MAMUSIE
no moja Wika juz wychodzi na prosta prawie sladu nie ma ale fajnie poszlo teraz czekam az Werka zlapie badz nie oby nie
pogoda cudna normalnie chyba dzis kawke wypije na ogrodku
pandorka to juz za momencik
gosia-27 jaka slodka fotka!!
milego dnia!!
no moja Wika juz wychodzi na prosta prawie sladu nie ma ale fajnie poszlo teraz czekam az Werka zlapie badz nie oby nie
pogoda cudna normalnie chyba dzis kawke wypije na ogrodku
pandorka to juz za momencik
gosia-27 jaka slodka fotka!!
milego dnia!!
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Ale piekna pogode mamy dzisiaj,nie wiem czy wiosna czy lato juz
do pracy ide dzis na 14tapare godz wpadnie;-)
Ale piekna pogode mamy dzisiaj,nie wiem czy wiosna czy lato juz
do pracy ide dzis na 14tapare godz wpadnie;-)
reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
U nas tez wiosna od weekendu i mam nadzieje ze juz tak zostanie:-)
Pandorka to juz nie dlugo-bedziesz miec cc czy co ze znasz date??
Gosia wspolczuje Ci skurczy,tez mialam w 3 trymestrze z Olivka ale naszczescie u mnie pojawialy sie tylko przez kilka dni.
Myszka3009 mialas badanie robione??Co tam u Ciebie??
Dziewczyny zazdroszcze wam ze macie ogrodki,tez bym chciala-moze za rok nie przedluze tu umowy i poszukam czegos z ogrodkiem.
U nas tez wiosna od weekendu i mam nadzieje ze juz tak zostanie:-)
Pandorka to juz nie dlugo-bedziesz miec cc czy co ze znasz date??
Gosia wspolczuje Ci skurczy,tez mialam w 3 trymestrze z Olivka ale naszczescie u mnie pojawialy sie tylko przez kilka dni.
Myszka3009 mialas badanie robione??Co tam u Ciebie??
Dziewczyny zazdroszcze wam ze macie ogrodki,tez bym chciala-moze za rok nie przedluze tu umowy i poszukam czegos z ogrodkiem.
Ostatnia edycja:
Podziel się: