reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam wszytskie mamusie , mam do Was pytanie od jakiegos czasu mam bardzo sucha skóre znacie jakis dobry balsam ? albo same czego używałyscie w ciąży do pielegnacji ciała? z góry dziekuje i pozdrawiam

Fleur- ja tylko Bio Oil, nie znam lepszego srodla na suchosc i swedzenia w ciazy... a tak ogolnie to uzywam tez balsam z serii Jorgen (dostepny w supermarketach, boot'sie)...uwazam ze bardzo dobry nawilzac i ladnie pachnie

heloo

Pinka na nk wkleila zdjecia krolewicza sliczny jest!!
wczoraj ja na gg zagadalam zeby do nas wpadla :)

Pinka opis porodu niczym film akcji masakra!!! ale dobrze ze wszystko sie tak dobrze skonczylo a twoj m niezly hehe

u nas nic sie nie dzieje slonko swieci ale mala ma katarek wiec siedzimy w domu wrrr

Laski powiedzcie mi jak do zeszlego roku lipca bylam na bezplatnym wychowawczym to musze sie rozliczyc w Pl bo teraz lece wiec mam czas ale Pitu nie dostalam ??!

Ostatnia edycja:
:-Dczesc laseczki

sorki ze dopiero teraz ale jak mam chwilke to po trochu nadrabiam watki na marcu tez zalełosci heheh teraz mam chwile na was;-)))

dzieki za gratulki ja dopiero po 4 dniach wyszłam ze szpitala bo doczepili sie mojego cisnienia wiec dzis dopiero 2 dzien jestem w domu...........

ciesze sie ze opis porodu was rozbawił bo mnie tez heeh niezle sie działo:tak::-D

postaram sie byc na bierzaco choc ciezko jest z 2 dzieci:cool2: musze sie jakos odgarnąc ahha

buziaki dla was kochane

Pinka gratuluje bobaska, zazdrosze,ze juz mozesz go przytulic. Ja mialam USG w niedziele,okazalo sie ze jestem dzis w 13 tc i 2 dniach, i wszystko super oprocz NT,bo jest 3.9 :( jutro jade na amniopunkcje i bardzo sie boje wyniku...a trzeba podobno ok.10dni czekac. Ja chyba umre z nerwow. Czy ktoras z Was miala takie wysokie NT? Mam nadzieje,ze to jakas pomylka.

reklama
Do góry