reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

rany...kiedy ten moj NYGUS mnie opusci... do Nastki pokoju przyszly mebelki 3 dni temu i tak stoja zlozone a przydaloby sie przebrac zabawki, rzeczy, poukladac...ale mi sie nie chce !!! :wściekła/y:

Garbi - przy tak szybkim porodzie jaki miala Pinka to nawet do Birth centre nie zdazysz dojechac hehehehe wiec glowa do gory :-)

reklama
kasiuleczka napewno szybko wszystko zalatwi

mala-gorzatka daj linka do mebelkow bo ja chce mammut zestaw ale moze inne mi sie spodobaja :-D

Gosia do centrum to bym zdążyła dosłownie wejść :-D moja mama jak to usłyszała to mówi "tylko nie myśl o porodzie w domu bo ja nie przyjeżdżam"

minisia - duzo ludzi kupuje mamuty ale w mim guscie to one nie sa...

My mamy taki mebelek...

Załączniki

• mebel1 (2).jpg
    mebel1 (2).jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 47
  • mebel1 (1).jpg
    mebel1 (1).jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 49
dzieki dziewczyny za porady cos pomysle i jak zakupie pochwale sie ale to ok maja bo teraz do Pl lecimy i kaska potrzebna
mala-gorzatka sliczne mebelki a gdzie kupilscie?

reklama
Kwiateczek placisz za zlobek?Napewno pisalas ale nie pamietam;-)

Place.Dofinansowanie bym moze mialajesli bede pracowac min 16godz i to tez nie pewne.

Dziewczyny,Pinka napisala mi,ze urodzila prawie na chodniku,wiec niezla akcja musiala byc :tak::tak::tak:
.

Tak czekalka,po terminie a tu jak zaczal to na biegu:-D\:-D:-D

mala-gorzatka daj linka do mebelkow bo ja chce mammut zestaw ale moze inne mi sie spodobaja :-D

Mnie sie bardzo podobaja i wcale nie sa takie male.Mam stol i krzesla i sa super,bardzo mocne.My siadamy i nic:-)Z checia bym kupila takie ale juz za pozno,mam juz jedne a szkoda kasy nam teraz,mamy inne wydatki i wydaje mi sie ze juz za duzy jest.

Do góry