reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

minisia...- no mozna sobie sprezentowac taki mebel... sa na www.gltc.co.uk i nazywaja sie Northcote, ale my tego nie kupowalismy, bo cena jest kosmicznaaaa, jabky ze zlota byly robione. Ja zrobilam projekt koledze, a ze on stolarz to nam zrobil...hehehe dzieki niemu mamy umeblowane cala chate. Maz cos dla niego zrobi, to on nam mebel ... :-)

reklama
no pojade do Ikei to obliikam te mammut

mala-gorzatka
no taki kolega to skarb :)

Pinka where are you?? jak malenstwo?? wrocilas juz do domku???

Zagladam i tu.:-)
Mestwinek urodzil sie 2 marca przez cc.
waga 3270kg i 51 cm

Slodziutke malenstwo choc straszny z niego glodomor :)

pozdrawiam was - buziaczki;-)

DSCF0477.jpgMestwin - 1.jpgDSCF0493.jpgDSCF0498.jpg
pencil.png

minisia...- no mozna sobie sprezentowac taki mebel... sa na www.gltc.co.uk i nazywaja sie Northcote, ale my tego nie kupowalismy, bo cena jest kosmicznaaaa, jabky ze zlota byly robione. Ja zrobilam projekt koledze, a ze on stolarz to nam zrobil...hehehe dzieki niemu mamy umeblowane cala chate. Maz cos dla niego zrobi, to on nam mebel ... :-)

Ale masz super,poznaj mnie z nim:-D:-D:-D ALE bym miala zamowien dla niego,nie mial by czasu zarabiac:-D:-D:-D

Dovinred gratulacje,sliczny synus,ale kruszynka hmmmmm:sorry::-)

Wszystkiego najlpeszego kobiety:-) dostalyscie cos:-)ja czekoladki i jak zwykle badyle:sorry:

reklama
doveinred sliczny synek!!!

ja narazie nic maz do 18tej w pracy ale pewnie tez kwiatki chociaz wczoraj sie wygadal i pow.ze cos innego dostane skoro sie wydalo wiec teraz w sumie nie wiem ;)

Do góry