reklama
Witam
PINKA25 mi się udało uniknąć masażu więc nie wiem czy pomaga czy nie, mały się sam wywołał w dzień na który miałam zaplanowane wywołanie (7 dni po terminie) trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie bez zbędnych pomocy sił wyższych:-)
U nas zimno ciemno nie przyjemnie,
Miłego dzionka życzę
PINKA25 mi się udało uniknąć masażu więc nie wiem czy pomaga czy nie, mały się sam wywołał w dzień na który miałam zaplanowane wywołanie (7 dni po terminie) trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie bez zbędnych pomocy sił wyższych:-)
U nas zimno ciemno nie przyjemnie,
Miłego dzionka życzę
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Pinka jeszcze kilka dni jakby co,trzymam kciuki zeby szybciej poszlo
Zastanawiam sie czy puscic Kondzia dzis do zlobka.Ma jeszcze katar ale tak jest ok.
Pinka jeszcze kilka dni jakby co,trzymam kciuki zeby szybciej poszlo
Zastanawiam sie czy puscic Kondzia dzis do zlobka.Ma jeszcze katar ale tak jest ok.
Gosia,ja tez nie moge spac,bo maluszek sie wierci tak,ze szok!!!!
Moja Emi byla spokojniejsza...ale fajnie,choc nie moge spac,to i tak uwielbiam te szalone kopniaczki!!!
Kwiateczek,jezeli Maly ma tylko katar,to spokojnie mozesz go puscic do przedszkola,moja Emi prawie ciagle ma katar.
Zaczelam prace....nic fajnego
Na szczescie mama przyjezdza w niedziele
Witam nowe babeczki!!!!
Moja Emi byla spokojniejsza...ale fajnie,choc nie moge spac,to i tak uwielbiam te szalone kopniaczki!!!
Kwiateczek,jezeli Maly ma tylko katar,to spokojnie mozesz go puscic do przedszkola,moja Emi prawie ciagle ma katar.
Zaczelam prace....nic fajnego
Na szczescie mama przyjezdza w niedziele
Witam nowe babeczki!!!!
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Pinka ja również gratuluje tak ekspresowego porodu :-)
Gosia, Igasia to Wam fajnie ja mam tańce wygi bańce ale w dzień i wieczorem w nocy śpi moja mała spokojnie. No i się pochwalę że pan doktor powiedział cytuję "moim zdaniem to jest dziewczynka" :-) ale się ucieszyłam, zawsze marzyłam o tym żeby pierwszy był chłopak a druga dziewczynka.
A to nasza królewna
Igasia tak się patrzę na suwaczek Twojej córci i na mojego synka i chyba dzieci mamy w identycznym wieku co do dnia ;-)
Kwiateczek dużo zdrówka dla Konradka
Gosia, Igasia to Wam fajnie ja mam tańce wygi bańce ale w dzień i wieczorem w nocy śpi moja mała spokojnie. No i się pochwalę że pan doktor powiedział cytuję "moim zdaniem to jest dziewczynka" :-) ale się ucieszyłam, zawsze marzyłam o tym żeby pierwszy był chłopak a druga dziewczynka.
A to nasza królewna
Igasia tak się patrzę na suwaczek Twojej córci i na mojego synka i chyba dzieci mamy w identycznym wieku co do dnia ;-)
Kwiateczek dużo zdrówka dla Konradka
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!
trzy siodemki no no szczesliwe dziecko:-):-):-):-):-)
super
Buziaki dla Eryka
trzy siodemki no no szczesliwe dziecko:-):-):-):-):-)
super
Buziaki dla Eryka
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
PINKA - wow, gratulacje kochana. Juz macie synka ze soba. No ale 7 min porodu to chyba nie zdazylas wyjsc z domu, nie mowiac zeby wsiasc do samochodu i ruszyc do szpitala
reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Hejka
Pinka ogromne gratulacje:-) Czekamy na szczegoly;-)
Kwiateczek i w koncu puscilas Kondzia do zlobka czy nie?? Z tego co ja wiem to czy sie leczy czy nie to katar i tak zawsze z tydzien trwa wiec nie ma potrzeby zostawac w domu tylko przez katar
U mnie troszke depresyjnie-moj D znow wyjezdza na 3 miesiace i bede sama z Olivka-zanudze sie strasznie:-(
Milej nocki
Pinka ogromne gratulacje:-) Czekamy na szczegoly;-)
Kwiateczek i w koncu puscilas Kondzia do zlobka czy nie?? Z tego co ja wiem to czy sie leczy czy nie to katar i tak zawsze z tydzien trwa wiec nie ma potrzeby zostawac w domu tylko przez katar
U mnie troszke depresyjnie-moj D znow wyjezdza na 3 miesiace i bede sama z Olivka-zanudze sie strasznie:-(
Milej nocki
Podziel się: