reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka super to mieszkanko:tak:bardzo mi sie podoba:-) takie lawy sa teraz w lidlu,ogladalam bo mi sie podoba ale G nie chce:baffled:tylko ze sa cale brazowe:tak:

Pokoik malego bardzo ladny:tak:a lozeczko kupowaliscie nowe czy po corci?

reklama
SL372184.jpgSL372185.jpgSL372183.jpg

kurcze zamknełam niechcąco poprzedniego posta i jeszcze jednego musialam napisac

Kwiateczek dam wam znac ale chyba numeru do was zadnego nie mam:-p

kwiateczek- ja ta ławe wlasnie w lidlu kupowałam bo mi sie strasznie spodobała :tak::tak: jest bardzo fajna i solidna natomiast łożeczko jest nowe po Wiktorii juz dawno nie mam to jest takie ze potem odkręcam boki i mam junior bed:tak:

No widzisz Kwiateczek...nie bylo tak zle!!!
ja swojej Emi zawsze mowie,ze ide jej kupic ciastko do piekarni,wtedy pozegnanie przebiega gladko :)
Pinka brzusio piekniutkie,taka wielka pilka :)
A Wasze gniazdko wyglada cudnie!!!!,niezle sie uwineliscie :D
A ogrod tez pewnie macie co?

No widzisz Kwiateczek...nie bylo tak zle!!!
ja swojej Emi zawsze mowie,ze ide jej kupic ciastko do piekarni,wtedy pozegnanie przebiega gladko :)
Pinka brzusio piekniutkie,taka wielka pilka :)
A Wasze gniazdko wyglada cudnie!!!!,niezle sie uwineliscie :D
A ogrod tez pewnie macie co?

tak ogród tez jest ale wiadomo po zimie do zrobienia;DD

dziewczyny!!
czy chodzilyscie w ciazy w jeansach ciazowych???
jakie mozecie polecic??
Ja przed ciaza nosilam rozmiar 6 lub 8...
teraz kupilam jedne spodnie z next (na ebay) i sa za luzne w nogawkach :(

Zobacz załącznik 328230Zobacz załącznik 328229Zobacz załącznik 328228

kurcze zamknełam niechcąco poprzedniego posta i jeszcze jednego musialam napisac
A ja mieszkam w bardzo podonym domku. Hihi to pewnie tez Twoje to z "nowego budownictwa" co? i z kuchni na ogordek? Ci anglicy nawet pomyslow nie maja na nowy design, tylko wszedzie jest tak samo :-D my mamy troche inaczej i zamiast 2 malych pokoikow co ty masz do dzieci, mamy 1 duzy. hihi

dziewczyny!!
czy chodzilyscie w ciazy w jeansach ciazowych???
jakie mozecie polecic??
Ja przed ciaza nosilam rozmiar 6 lub 8...
teraz kupilam jedne spodnie z next (na ebay) i sa za luzne w nogawkach :(
wiesz ja w 1 ciazy kupilam w Dorothy Perkins i nazekalam na nie bo one byly te pod brzuchem z krotka guma. Teraz na poczatku kupilam sobie takie na brzuch z H&M i bylby super gdyby nie fakt ze podarly mi sie na... kolanie! <szok> znow kupilam takie z guma pod brzuchem ale spadaja mi i pupe widac. Wogole rozmiarowka ciazowych ciuchow jest tak dziwna ze koniec. Normalnie przed ciaza nosilam 12 a te ostatnie spodnie kupilam 10 i jeszcze mi spadaja... Masakra wogole... Wiecej juz nie kupuje, chodze w legginsach i dlugich swetrach/topach i ewentualnie mam 1 jeansy sprzed ciazy (nie ciazowe) w ktore sie wciskam i jako tako dopinam :D

reklama
asiunia tak z nowego budownictwa:tak::tak: i z kuchni jest wyjscie na ogród:tak:
Igasia- ja tez nosiłam dzinsy ale zamawiałam na necie:-D a co do ogrodu to racja my teraz przeszło rok bylismy bez i masakra jakas..........

Do góry