reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dziewczyny!!
czy chodzilyscie w ciazy w jeansach ciazowych???
jakie mozecie polecic??
Ja przed ciaza nosilam rozmiar 6 lub 8...
teraz kupilam jedne spodnie z next (na ebay) i sa za luzne w nogawkach :(

Ja mialam jeansy biodrowki z guma na brzuch z H&M kupione na allegro a w pozniejszym czasie kupilam w H&M materialowe z guma na brzuch i byly wygodne.

reklama
Igasia- z tego co wiem ciazowki zamawia sie wg rozmiaru jaki sie nosilo przed ciaza. Ja kupilam niedawno na Ebay rozmiar 12 next'a bo taki rozmiar nosilam przed ciaza i fakt jeszcze sa za duze... w nogach , biodrach i ta cala guma na brzuch...za duza jeszcze. Tzn da sie nosic ale za luzne,ale przeciez jeszcze sie rozrosne hehehe
Z mothercare mam rozmiar 10 i sa tez luzne hehehe ale ich nie lubie bo sa tego typu under bump i ciagle trzeba poprawiac, no ale je nosze.

Pinka- wiem kochana ze pod koniec to juz czlowiek mam dosyc. ja nosilam Nastke to juz na poczatku 8 miesiaca mialam dosc i chcialam rodzic hehehehe Chatka subcio, oby dobrze sie mieszkalo

Oj dziewczyneczki!!!!dziekie wielkie za odpowiedzi,bo juz mialam metlik z tymi spodniami!!
Poki co,6 jest dla mnie jeszcze za wielka,ale brzusio rosnie mi szybko,wiec lada chwila bedzie ok..
i szczerze Wam powiem,ze myslalm,ze te biodrowki beda najwygodniejsze,ale sie widocznie mylilam. :D

Izkatak,chudzina ze mnie:-D:-D:-D ale nie wchodze juz w inne spodnie:szok::szok:
na szczescie tez mi idzie tylko w brzuch...i codziennie jest to samo...stoje przed szafa i ryczec mi sie chce,ze nia mam co na siebie wlozyc:tak::tak::tak:
No to pieknie sie twoj uczy...poradzi sobie!
Ty prasujesz???jejku,ja wcale:szok:

ja tez nie prasuje. No chyba ze po wyjeciu z szafy az sie prosi, a chce to zalozyc :-D ale tak to nieee. No i dla dzidziusia prasowalam ale pewnie po 3mc i tak to rzuce :p haha

witam wszystkie mamy bardzo serdecznie :-) przepraszam ze sie tak wtracam miedzy was ( przepraszam ze wszystko pisze z malej literki ale moj komputer jakos sie uwzial i nie chce wstawiac mi wielkich :wściekła/y:) mam wielka prosbe czy znacie moze jakiegos polskiego ginekologa w londynie lub w innej miejscowosci to jest bardzo pilne z gory bardzo dziekuje i zycze wszystkim mamusia wszystkiego najlepszego

Ja już po
i powiem wam jedno JA JUZ NIC NIE ROZUMIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mianowicie cisnienie ok mocz i serducho małego z tętnem tez duzy chlopak i połona po raz kolejny wytargała go za dupsko które jej wypioł hahah

a czego nie rozumiem tego ze głowa nadal w tej samej pozycji co 2 tygodnie temu czyli 3/5 a macica w 36 tygodniu wynosiła 35 cm a teraz w 38 tygodniu wynosi 38cm raz jest mniej raz jest wiecej ja nie wiem o co chodzi????????????? polozna mówi ze wszytsko ok i ze to nie jest moje pierwsze dziecko i wszytsko moze sie zmienic z dnia na dzien........... czy ktos mądry sie na tym zna???????

nastepna wizyta 3 marca czyli dzien po terminie mówie do niej ze wolała bym nie doczekac tej wizyty na co ona ze ciaza jest juz donoszona wiec mam robic wszytsko zeby urodzic:eek::eek:
no to zaczełam od spaceru dosc szybkiego i teraz wszytsko mnie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to tyle:rofl2: nie jestem w pełni usatysfakcjonowana bo spodziewałam sie innych wiesci.........

reklama
Izka - ale ze mnie gapa; nie wyslalam ci przepisu a prosilas,przepraszam. Przepis pochodzi z tej strony Pani Walewska (Pychotka) ciasto wyszlo pychotkowo, dokladnie wygladalo jak na zdjeciu :tak: Musze ci powiedziec ze ja pieklam juz mnostwo ciast z tej strony i zawsze rewelka. Jedno co mi nie wyszlo to fale dunaju tzn ciasto jakies za twarde... W sobote bede piekla kolejne ciasto - typu torcikowatego, juz na moje urodziny :-) jak bedzie smakowite tez ci podesle przepis

Igasia- no chudzinka z ciebie.... oj chudzinka.

Pinka- no ja na tym sie nie znam azchecia sie bym dowiedziala o co w tym chodzi bo moze samej w krotkiej przyszlosci by mi sie przydalo. Ale ci powiem ze teraz to juz nie znasz dnia ani godziny kiedy cie chwyci :-) A pamietasz jak latalas po schodach, mylas podlogi na kolanach w poprzedniej ciazy.... chyba to tez wtedy nie dzialalo...wez na luz a samo ZAPUKA ;-)

Do góry