reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
PINKA - chyba te licie na twojego malego mezczyzne nie dzialaja. Az mam gesia skorke ze tak ci spieszno do porodu. Ciekawe jak bedzie ze mna. :shocked2:

pandorka - czyli nie jestes sama :-p z ta ciaza

Witam
Pinka Kondzio placze caly czas jak idzie ale wczoraj zapytal juz o pania Amande,powioedzial ze pojdzie.dzis juz niestety nie:-D.GoRACZKA MU przeszla,wczoraj ok 14ej.antybioty ma i chyba pomogl:tak:cala noc ok.zadnych innych objawow:sorry:mysle ze dzis posle go do zlobka.

hej Babeczki!!!
Kwiateczek,no to dobrze ,ze maly jus sie lepiej czuje...
ja nie znosze gdy moja jest chora...a ostatnio non stop cos bylo.
Ale jak ja widze ,te zasmarkane ,kaszlace dzieciaki w przedszkolu,to i tak z moja nie jest tak zle.
Maria uk dzieki za odpowiedz i witaj!!!!!
Ja bede mieszkala w samym centrum,musze przejsc przez ulice ,zeby byc na harbour :)
Swietna miejscowka,ale niestety mieszkanie w bloku( dwupoziomowe).
Juz nie moge sie doczekac przeprowadzki!!!
A jaki tam jest szpital???bo tam pewnie bede rodzic...
PinkaWitaj Grubasku :)
ja mam nadzieje,ze bedziesz wpadac na kawusie!!!
dzieciarnia sie pobawi,a my poplotkujemy :D
Wklejej zdjecia,jestem bardzo ciekawa!!!!
A ja w ogole dalas rade sobie z ta przeprowadzka???
Bo ja sie zastanawiam,czy nie jechac do Polski na ten czas, a R wszystko porobi...
Nie wiem sama...
Pandorka oj biedaku...jeszcze ta cukrzyca...mam nadzieje,ze minie!!!!
Mala-gorzatka jak sie czujemy na tym etapie????ja juz moge pic kawke!!!!od 15 tyg,popijam :)
mam nadzieje,ze i Tobie sie to zmieni!!!Za 3 tygodnie masz usg!!juz niedlugo sie dowiesz czy chlopak,czy dziewuszka!!!hihi
ja juz nie moge sie doczekac!!!masz juz imiona???
Heronekwitaj :)
Myszka...ja mialam rozmowe kwalifikacyjna,gdzy wiedizlam,ze jestem w ciazy...pracodawcy powiedzilam dopiero wtedy,kiedy juz musialam...
tutaj nie mowi sie wczesniej,bo do 16 tyg,moze wystapic poronienie samoistne,wiec nie ma potareby,zeby informowac wczesniej...
Poszlam na maternity leave 11 tyg przed data porodu...i dotalam mimo to maternity allowance.

dziewczynki ..ja urodzilam Emilke w 42 tygidniu,wazyla ponad 4kg!!!!
liscie malin sa na wywolanie porodu,tak samo jak i ananas...seksik...bieganie po schodach...wieszanie prania (z rekoma w gorze)...mycie podlogi...
Oprocz lisci malin,wszystko wyprobowalam...na darmo...i tak dostalam okscytocyne...nawet przebicie pecherza nic nie dalo...ech!!

hejo

Gosia- no nie moge sie juz doczekac bo mam dosc tego wielkiego brzucha z przodu i tego ciagłego bólu który mnie nie opuszcza podejrzewam ze jak bedziesz na tym etapie co ja to tez bedziesz sie modic oby jak najszybciej sie to skonczyło:tak::tak:

Pandorka- to daj znac co tam w twojej sprawie???

Kwiateczek- tak to jest z tymi maluchami moja teraz juz mówi ze chce isc do szkoły mąż wlasnie w tygodniu musi sie po okolicy rozejrzec za szkoła ale jak bedzie naprawde to wyjdzie w praniu
Igasia- przeprowadzka to było cos strasznego wszystko mnie tak bolało d tego sprzatania schylania sie itp ze 3 dniu umierałam ale na szczescie powoli docieramy do normalnosci pozniej wstawie wam focie tego co narazie mamy:tak::tak:

jutro mam wzyte u połoznej ciekawe co mi powie na ile teraz mały jest w kanale??????? ok ogarne po obiedzie i wkleje wam focie chatki jak narazie to moje brzuszkowe z rozstepami i 17kg na plusie:tak::tak:

IMG_4496.jpgIMG_4521.jpg

IMG_4473.jpg

obiecane fotki mieszkanka

2 pierwsze zdjecia kuchnia
SL372169.jpgSL372170.jpg

salon na którym widac wózio Eryka i kołyskę musze jeszcze dokupic karnisze na firanki i jakiegoś kwiata albo cos...........

SL372175.jpgSL372174.jpgSL372171.jpgSL372173.jpg

nasza sypialnia do której jeszcze zasłon brakuje:tak:

SL372177.jpgSL372176.jpgSL372178.jpg

Pinka brzusio juz bardzo nisko,chyba juz lada dzien bedzie.daj nam tylko jakos znac ze juz:tak:

Dziewczyny Kondzio byl super,zaprowadzialm go,kazal sie rozebrac z kurtki(normalnie nie chcial)lzy jak grochy mu lecialy ale poszedl do pani,dal jej raczke:tak:powiedzialam ze ide do sklepu i nie dlugo przyjede na co on dobla,szloch,tak idz:sorry:przyszlam pani powiedziala ze zaraz przestal plakac:tak:bawil sie ladnie,ze to byl najlepszy dzien:tak:ciesze sie jak dziecko bo takie mialam stresy:sorry:tyle juz z nim przeslismy wiec choc jedno by moglo pojsc gladko:sorry:

reklama
Do góry