mala-gorzatka28
Fanka BB :)
a z moim tata i ta reka... no lipa w poniedzialek, w same moje urodziny ma miec operacje... nawet nie chce myslec kobitki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha niezlePinka... mnie się wydaje, że te ich pomiary, to zależą od tego jak się maluch ułoży, bo 12go moja macica miała 32cm, a wczoraj 17go 36cm. Przy czym wczoraj brzuch mi tak wywaliło, że wyglądam na 50tc.
ja mialam wlasnie tak samo chora polozna i teraz poprosilam o zmiane. Jako ze u nas w przechodni innej nie bylo to wielkie zdziwione miny ze "ale o co chodzi?" "jak to?". Powiedzialam ze wali mnie to ze oni maja problemy ale albo ja dostane inna polozna albo u tej nie zjawie sie ani razu i jak cos stanie sie mi i dziecku to ich pozwe. No to zalatwili mi wizyty w innej przychodni teraz mam babke aniola :-) Kochana kobietaGdy bylam w ciazy z Emilia,cos czulam,ze bedzie wielkie to moje dziecko...a baba po zmierzeniu brzuszka -stwierdzila,ze male bedzie dziecko!!ot wrozka!!!
Emilia wazyla 4.260,mnie rozerwlao na wszystkie strony swiata!!
Mialam szwy wew i zew!!!I golym okiem bylo widac,ze brzuszek jest na maxa wielki!!!ech!!!
Ale sie zdenerwowalam...a najgorsze jest to ze teraz mam te sama midwife!!!
wtedy prosilam o cc...
hehe skad ja to znam na poczatku ciazy poprosilam o test na toxo z racji ze mam kota. to tez dostalam wynik ze nie choruje w tej chwili ale czy bylam juz chora i mam sie nie martwic czy nie, tego to nie wiedza...Wczoraj sie wkurzylam bo prosilam polozna zeby zrobila mi badania czy chorowalam na chicken pox czy nie i poszlam wczoraj po wyniki i slysze ze "nie ma reakcji" czyli ze obecnie moj organizm nie jest chory na chickenpox a czy bylam chora czy nie nadal nie wiedza !!! Szlag mnie trafii !!!