reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Stoję przed nie lada problemem. W czerwcu moja bratanica ma I-szą komunię świętą i nie mam pojęcia co jej kupić. Dziewczyna ma prawie wszystko. Nie chcę jej pytać, bo wymyśli sobie cuda-wianki, a potem będzie zawiedziona jak nie dostanie. Niestać mnie /nie chcę kupować drogich prezentów. Chcę przeznaczyć max Ł30. Ani ja ani mój A. nie jesteśmy chrzestnymi. Nie jesteśmy też wierzący (ja i mój A), ale zostaliśmy zaproszeni i nie chcę odmawiać wizyty na przyjęciu, bo do kościoła na pewno się nie wybierzemy. Co wypada kupić? Awaryjnie mam w zanadrzu gift card na Ł30 do WHSmith, żeby mogła sobie kupić jakieś książki, czy coś takiego. Macie jakieś pomysły?

reklama
witam poswiatecznie.

zaraz ide na specerek rozruszac gnaty:-)

pandorka, hmm, moze jakis ladny atlas swiata, albo cos w tym stylu.

Witam i ja.

Jak tam dziewczyny po swietach??Ja nawet nie mialam kiedy wejsc i zyczyc wam wesolych swiat tak zajeta bylam ze ledwo sie z wszystkim wyrobilam.

Pinka
super zdjecia:-)

Pandorka moze cos w stylu jak Kik napisala-jakas ksiazka w porzadnym wydaniu

Ostatnia edycja:
Czesc robaczki

Kamilcia- dzieki po swietach toszke wypoczeta bo az 2 dni wolnego miałam i mężus mi duzo pomagał wiec ja prawie plackiem lezałam w tes swieta w niedziele pojechalismy po Erykowe zakupki nie wszystko kupione ale znaczna częsć;-)

Pandzia no własnie altlasik albo ja bym ten gift card dała i juz dziecko kupi sobie co zechce:tak:
Igasia- jak sie czujesz??? mdłości przeszły czy nadal cie męczą:confused:
Kwiateczek ,Izka,Gosia co tam u was gwiazdy jak po swietach???????

u nas od 2 dni pada brrrrrrrr

Witajcie poswiatecznie!

Swieta mielismy spokojne, Redan za to teraz zachorowal, ale nie dajemy sie. Juz mu lepiej, ale ja za to z goraczka...Jutro niby pierwszy dzien do zlobka, musze do nich zadzwonic i sie spytac czy Redan z lekkim katarem moze isc???

pinka super zdjecia i filmik!!!

pandorka ja bym kupila gift card...moze nie bedzie Ci krecila nosem?

Milego Dzionka!

Heronek- w takim razie zdrówka dla synka!!!!!!!!
pandzia- to daj jej ten gift card jak jest taka wybredna to niech sobie sama kupi cos co jej sie przyda i juz...........

reklama
Do góry