reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam.
swieta.jpg
WESOLYCH, SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I RODZINNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA ORAZ POMYSLNOSCI W NOWYM ROKU.

No troche mi sie to wszysto pokomplikowalo, osatnio 3 dni tez bylam , a to u dentysty, a to moj lekarz, a to dzisiaj logopeda i wkoncu cos dobrego na pocieche. maly dostanie logopede juz od stycznia, mi wyniki bardzo sie poprawily, a z dentysta umowieni na zabieg jestemy na 6 stycznia. tyle na pocieche.
a ze srednim bedziemy walczyc od stycznia, teraz swieta i wszyscy tylko to maja w glowie.
jutro wieczorem dopiro zajme sie gotowaniem i tez duzo robic nie beda, bo nei zjedza, a szkoda marnowac jedzenie.
zaraz m wroci, a ja biore sie za kuchnie.
pewnei wpadne teraz dopiro po swietach, albo w styczniu. do milego.

reklama
Dzieki dziewczyny za porady!!!napisze ten list.
Te mieszkania sa takie jakby counsilowe...
dlatego jak najszybciej chce sie juz stad wyprowadzic..basta!
A Wy gdzie jestescie,dziewczeta?/
Pewnie sprzratacie i gotujecie?!:tak:
Znacie polskiego ginekologa w UK?
Ja musze sie skonsulowac z lekarzem...
od paru dni mam bardzo nisko syjke macicy i strasznie mi to przeszkadza nawet przy siedzeniu:-(

Zapachniała choinka,
na niej błyszczą gwiazdeczki,
leży biały opłatek,
jak Pan Jezus w żłobeczku.

Wieczór cichy, grudniowy –
wszystkie dzieci się cieszą,
gdy się Chrystus narodzi,
do kościoła pospieszą.

A w kościele stajenka,
pastuszkowie i granie,
aby było przyjemnie
spać Dzieciątku na sianie.

Nasz maleńki Pan Jezus
gdy się ze snu obudzi,
uśmiechnie się serdecznie
do wszystkich na świecie ludzi.

Hej, niech żyje choinka!
Cukierki i jabłuszka.
Niech kochanej Dziecinie
złożą dzieci serduszka.

http://www.klamerka.pl/1-1-boze,narodzenie.html#ixzz18yRggGJ9

czesc ochane i ja sie witam niestety dopiero teraz bo w sklepie szał i czasu na nic nie było........ dzim mam wolne mąż siedzi bo ktos musi w domu zrobic.............a wiec tak szybciutko wczoraj byłam na scanie synus pieknie rosnie aż za pieknie haha bo waży już 1717kg waga do porodu to 4200 zobaczymy jak to będzie i jak ja tego kloca urodze hahha

synus spał sobie smacznie wiedział ze go podglądamy cwaniak jeden hehe ponizej focie i film film nie jest dobrej jakosci bo musiałam z lapka na aparta zgrac w nocy i takie troszke ciemne ale wszystko widac.......

Zobacz załącznik 311697Zobacz załącznik 311698

oraz filmek

YouTube - SL371949

Wesołych i Spokojnych Swiat laseczki

reklama
Życzę wam Prawdziwych Świąt , pełnych pysznego
jedzenia , gwaru rodziny , kolęd , cudnych
prezentów i wszystkiego tego co czyni Święta
prawdziwymi świętami

Do góry