reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Ja sie nie odzywalam bo tez kiepsko ze mna bylo goraczka 39 i dreszcze do tego,wszystkie kosci mnie bolaly ze nawet nie mialam sily sie ruszac.Dzis w koncu lepiej sie czuje ale jeszcze gardlo mam zawalone no i kregoslup mnie boli.
Okresu dalej nie mam i robilam tydzien temu test ciazowy znowu ale tez wyszedl negatywny wiec juz nie wiem czemu tak mam.
Nie wiem czy juz sie kiedys was pytalam ale mala nie chce pic mi mleka innego niz z piersi a ja bym chciala juz przestac karmic piersia.Probowalam modyfikowane i probowalam krowie-fakt ze czasem kilka lykow krowiego wezmie ale nie za duzo i nie zawsze.Nie wiecie moze jak mam ja do tego przekonac?
JA TEZ ZYCZE WSZYSTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I ZEBY BYL LEPSZY NIZ TEN CO WLASNIE PRZEMIJA:-)
Ja sie nie odzywalam bo tez kiepsko ze mna bylo goraczka 39 i dreszcze do tego,wszystkie kosci mnie bolaly ze nawet nie mialam sily sie ruszac.Dzis w koncu lepiej sie czuje ale jeszcze gardlo mam zawalone no i kregoslup mnie boli.
Okresu dalej nie mam i robilam tydzien temu test ciazowy znowu ale tez wyszedl negatywny wiec juz nie wiem czemu tak mam.
Nie wiem czy juz sie kiedys was pytalam ale mala nie chce pic mi mleka innego niz z piersi a ja bym chciala juz przestac karmic piersia.Probowalam modyfikowane i probowalam krowie-fakt ze czasem kilka lykow krowiego wezmie ale nie za duzo i nie zawsze.Nie wiecie moze jak mam ja do tego przekonac?
JA TEZ ZYCZE WSZYSTKIM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I ZEBY BYL LEPSZY NIZ TEN CO WLASNIE PRZEMIJA:-)
kingusia1991
hej dziewczyny!
ojejj słodkie maleństwo
hejoo
a z jakiej dzielnicy Londynu jesteś?
następny słodki bobo
no z tymi gorączkami,chorobami... myślę, że wirus jakiś panuje, u mnie wszyscy domownicy przechodzili (w grudniu) jakieś biegunki, gorączki, wymioty masakra była...
na szczęście już przeszło (tfu,tfu, żeby nie zapeszyć) ;-)
A tak w ogóle Szczęśliwego Nowego Roku 2011 !
No wiec chwale sie wynikami USG. Dzicia ma 2,5 cm....pieknie sie ruszala ..serduszko slicznie bilo... i jest duze na ponad 9 tygodni
ojejj słodkie maleństwo
Witam
Chętnie się przyłączę do dyskusji.
Mieszkam w Londynie z moją cudowną rodzinką. Moje dziecko ma już prawie 7 miesięcy
hejoo
a z jakiej dzielnicy Londynu jesteś?
synus spał sobie smacznie wiedział ze go podglądamy cwaniak jeden hehe ponizej focie i film film nie jest dobrej jakosci bo musiałam z lapka na aparta zgrac w nocy i takie troszke ciemne ale wszystko widac.......
Zobacz załącznik 311697Zobacz załącznik 311698
oraz filmek
YouTube - SL371949
Wesołych i Spokojnych Swiat laseczki
następny słodki bobo
A u nas tak... w pierwszy dzis swiat tata dostal TAKA GRYPE ze szkoda gadac ale poszedl do pracy...na drugi dzien swiat ja bylam umierajaca!!!! Laski nie pamietam czy kiedys w moim zyciu bylam taka chora.... co 3,5 h bralam paracetamol, trzeslo mnie jak galaretka, goraczka 39 i ani rusz nizej, Moj byl w nocy w pracy, plecy mnie walily...zadzwonilam do niego ze sobie juz nie radze i zwolnil sie godzine wczesniej, ale uwierzcie mi myslalam ze to stan agonalny. Oczywiscie przychodnia zamknieta wiec przyjal nas lekarz w innym miescie a ten jak sie dowiedzial ze wzialam 7 paracetamolow na dobe kazal mi jechac na emergency bo stwierdzil ze moglam sobie uszkodzic nerki i dziecko moze byc w toksycznym zatruciu. Powiedzial mi ze mam nie brac ani jednego wiecej, a jak go sie spytalam co mam zrobic jak temp 39 i mie telepie to powiedzial ze nie wie..moge wziasc prysznic....wiec go sie pytam... Jak mnie telepie prysznic ???... a on...NIE wiem.
Pojechalismy na emergency, spedzilismy 3,5h na nie jakie badanie krwi i nie zrobli mi zadnego badania, bo powiedzieli ze lekarz sie pomylil, bo na dobe mozna spokojnie przyjac do 18 tabletek 500mg a powyzej wymagaloby leczenia i wtedy moze dojsc do zatrucia toksycznego.Wrocilam do domu telepoczaca, z temp wyzsza niz 39...
No ale kto powazny bierze 18 tabletek ????
Dzis jest sroda czuje sie niebo lepiej, ale teraz nastka ma goraczke...ufff i nie wiem bo jak ona bedzie terz to przechodzic to sie zalamie
no z tymi gorączkami,chorobami... myślę, że wirus jakiś panuje, u mnie wszyscy domownicy przechodzili (w grudniu) jakieś biegunki, gorączki, wymioty masakra była...
na szczęście już przeszło (tfu,tfu, żeby nie zapeszyć) ;-)
A tak w ogóle Szczęśliwego Nowego Roku 2011 !
kingusia1991
kamilalopez i inne dziewczyny z Londynu - z jakich jesteście dzielnic?
Mam takie pytanie:
Spotykacie się z innymi mamami z dziećmi w podobnym wieku do wieku swojej pociechy??? od kiedy moja koleżanka ze swoją córeczką wyjechały do Polski, to my się nie spotykamy z innymi dziećmi :/
Rzadko...
Mam takie pytanie:
Spotykacie się z innymi mamami z dziećmi w podobnym wieku do wieku swojej pociechy??? od kiedy moja koleżanka ze swoją córeczką wyjechały do Polski, to my się nie spotykamy z innymi dziećmi :/
Rzadko...
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
spróbuj w swoim lokalnym Childrens Centre...
pandorka
Dziewczyny, czy któras z Was robi lub kiedyś robiła własnoręcznie album fotograficzny? Bo coś mi świta,ale nie pamiętam która z Was to byłą.
pandorka
Nie wiem, czy trzeba ale na pewno warto, bo jesli trafi Ci się nieplanowana cesarka, to lepiej być przygotowaną niż golić się niedajboże w szpitalu na szybko, lub gdyby miały to robić polozne. Tak czy siak Ja szlam ogolona I niewyobrazam sobie inaczej.
Czesc dziewczyny.Mam pytanie troche moze intymne ale duzo z Was juz rodzilo w uk wiec beda wiedzialy.Czy w Uk do porodu trzeba sie ogolic?
nie trzeba :-)
reklama
Dzieki dziewczyny.Ja tez sie gole nabierzaco ale ktos mi zadal to pytanie i JA nie wiedzialam dokladnie czy jest taka potrzeba tutaj wiec pomyslalam ze Was spytam bop napewno sie orientujecie.Jeszcze raz dzieki bardzo.Milego dnia.
Podziel się: