reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Minisia gratulacje widze ze dajesz rade.Ja to nawet zjem sobie slodkie kilka razy w tyg.A i tak chudne,w koncu.I bez zadnych katuszy.
Agnieszka u nas weekend mily i spokojny.Piec rano zrobiony.Na szczescie,w domu cieplo.
No to super ze piec naprawiony:tak:
gratki spadku wagi, a ja sie kochana wcale nie katuje , nie chodze glodna a chudne poniewaz jem duzo warzyw i jogurtow, a miesko czy rybki w piekarnik w foli pieke :) nie jem ziemniakow, makaronu, nie slodze, i pieczywa nie jem;-)

Pinka sliczne rzeczy!!!

Witajcie niedzielnie!

igasia mamy weekend w tym samym czasie...hehehehe. M tez ma wtedy wolne dopiero...a z tym grzybem to nie wiem, jak te budynki sa budowane, zeby tak nowy mur byl nieszczelny....

minisia izka gratuluje spadku wagi! ja sie dalej mecze....a waga ani drgnie....

Pinka piekne rzeczy....no ja dokladnie rok temu zaczelam sie rozgladac za rzeczami dla Redanka....

Wczoraj na spacerku deszcz nas zlapal, oczywiscie bez parasolki bylam i mnie przewialo....ech...zeby tylko Mlody sie obronil przed moim prychaniem...

Milego Dzionka!
A co stosujesz?? jaka diete??

A ja to wogole sie jakos dobrze czuje... az sie zastanawial czy wsio OK... bo tak, nic mi "nie puka", nie ciagnie, nie kluje...i energie mam... :tak: No ja bym chciala zeby tak bylo i mam nadzieje ze takie samopoczucie to normalka.
kochana tylko sie cieszyc ale wiesz nie zebym ci zle zyczyla czasem ok 7-8 tyg moga sie zaczac nudnosci i te wszystkie wspaniale dolegliwosci:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny wszystko zamawiam z Polski z allegro bo tu nic mi sie nie podoba z reszta z Wikunia mialam tak samo..............

własnie wciągam Meliske mam nadzieje ze dzis noc bedzie lepsza niz dotychczasowe:tak:

witajcie kobitli!!
PInka,moja coreczka zobaczyla Twoj brzuszek i powiedziala,ze tez chce taki:-D
Heronek,ale sie zgralysmy z tym weekendem :tak:
Kamilalopez,dzieki za tipsa z Domestosem,wyprobuje...albo raczej moj R.;-)
A co to podrozy autem,to ja jezdzilam pare razy...
Emilka byla naprawde malutka,pamietam jak sie wyginalam,zeby ja nakarmic cycuszkiem,tak,zeby nie odpinac jej z krzeselka,uff:-D
Wiekszosc drogi malenka spala,zreszta taj jest i do tej pory.
Teraz obralismy taki patent,ze gdy jedziemy na Slowacje,czy do Polski,to robimy sobie nocny przystanek gdzies w hotelu,albo u kolezanki(W Niemczech).
Nie jestem za tym,zeby pruc za wszelka cene,ja wole gdy moj R,odpocznie.Jestesmy dzien pozniej,ale cali i zdrowi:tak:
A co do karmienia piersia,to ja karmilam do 18mz,moja coreczke,wiem,wiem...dlugo,ale i tak musialam ja bolesnie odrywac od cycusia:baffled:
A tak poza tym!!!Chyba jestem w ciazy zrobilam 3 testy,na kazdym dwie kreski,przy czym jedna leciutko rozowa...to jakis 7-10 dzien!!!:angry::-D

Igasia- no to tylko mogę ci pogratulowac heheh no bo chyba sie cieszysz prawda??? bedziesz moze miała mniej wiecej ten sam termin co Gosia:-D

Witajcie!
igasia super!gratulacje!

kamilalopez dzieki za info o domestosie, wykorzystam!

minisia diety nie mam, bo jeszcze karmie, ale ruszam tylek i jem male ilosci, zdrowo, zero slodyczy, zero gazowanych, itp.

Milego wieczorku!

Jasne,ze sie cieszymy,ale jeszcze nie mohe uwierzyc i nie chce zapeszyc...
ale dwie kreski,to dwie,bomba!
Dziekuje baaaaardzo dziewczyny.
Ale fajnie,ze idziemy z Gosia glowa-w glowe :-D:-D:-D
Niby termin,z kalkulatora mam na 3 sierpnia.
Ide sie kapac,jutro ide na masaz-moj lipcowy prezent urodzinowy.:-)
Dzis mialam zachciewajke na deser-galaretka,kiwi i bita smietana...i na ciasteczka...uff!
Troche sie nastalam w kuchni.
papapa
Acha!!!jeszcze ktos sie mnie pytal,ile nocy pracuje,ale nie jestem pewna,czy to bylo na tym watku.. :/
Pracuje dwie noce w tygodniu,w szkole z internatem.

Ostatnia edycja:
igasia gratuluje :)

witam dziewczyny! mam do Was pytanie: jak najszybciej umowic tutaj w uk wizyte dla niemowlaka z pediatra? do kogo najlepiej sie zglosic?

juz nie jestem pod opieka poloznych, w srode mam spotkanie z health visitor

igasia- no pieknie ! Gratulacje. Moj termin wg kalendarza- 25 lipca :) Kochana ja tez robilam 3 testy i jak robilam pierwszy 3 dni przed @ to tez nie moglam uwierzyc...ja do tej pory nie moge uwierzyc !!!! hahahahaha Ale cieszymy sie ogromnie! Daniel to sie tak ucieszyl ze musial ochlonac zanim wyruszyl do pracy, bo nie byl w stanie powadzic samochodu hehehehehe

Oby bylo bez komplikacji i problemow...

reklama
Igasia gratuluje!!!!!!!!!!
heronek przestaniesz karmic to wezmiesz sie za dietke :)

ja wczoraj bylam w pracy w hotelu i wiecie co mimo ze sie nsaluchalam o takiej pracy to bylo bardzo fajnie!!nawet mysle zeby tescie przylecieli na miesiac do dzieci a my do pracy z m ;)

Do góry