reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mala-gorzatka GRATULUJE SERDECZNIE!!!!

PINKA I Tobie gratulations!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze dla kolezanek z BB rabacik bedzie na sesje :-D:-D:-D

Izka to pech no mam nadzieje ze szybko naprawia

U nas nic sie nie dzieje stara bieda :))) nie ma o czym pisac :)
tj dietuje i idzie mi niezle :tak: do sylwka moze bede szczupla i piekna :-D:-D:-D

milego dnia laski

reklama
A co tu tak cichutenko???
Milego weekendu,choc moj weekend to poniedzialek i wtorek,
wtedy moj R ma wolne i wszyscy jestesmy razem.

Ostatnia edycja:
no to i ja sie witam:tak:

standardowo spac nie moge i zaraz szukam czego dla cieżarnej na sen bo jak tak dalej pójdzie to sfiksuje:angry::angry:

własnie wcinam prazynki bekonowe i jak tu ma mi dupsko nie rosnąc:baffled::baffled:

Izka- kochana to sie wzielas za siebie no no chociaz ja taam nie widziałam zzebys była gruba no ale skoro dobrze sie czujesz w tej wadze to ok

jeden plus moich bezesnnych nocy to taki ze w koncu wybrałam wózek dla Eryka bedzie dokladnie taki

11.jpg

oraz posciel do łózeczka

278_3p.jpg

a druga taka

spioch_niebieski_moskitiera_ochraniacz.jpg

jak tylko swieta miną i sie przeprowadzimy to zaraz zamawiam:tak::tak:

Izka, ale Ci dobrze!!!kiedys tez tak mialam!!!
Pinka ja tez cierpie na bezsennosc:-Dnie jestes sama.
Piekne rzeczy wybralas,super!!!Gdzie je znalazlas?

Witajcie niedzielnie!

igasia mamy weekend w tym samym czasie...hehehehe. M tez ma wtedy wolne dopiero...a z tym grzybem to nie wiem, jak te budynki sa budowane, zeby tak nowy mur byl nieszczelny....

minisia izka gratuluje spadku wagi! ja sie dalej mecze....a waga ani drgnie....

Pinka piekne rzeczy....no ja dokladnie rok temu zaczelam sie rozgladac za rzeczami dla Redanka....

Wczoraj na spacerku deszcz nas zlapal, oczywiscie bez parasolki bylam i mnie przewialo....ech...zeby tylko Mlody sie obronil przed moim prychaniem...

Milego Dzionka!

Wow PINKA - w ferworze zakupow. Mnie kupowanie poscieli, wozka nie dotyczy. Mamy po Nastusi :) No chyba ze to bedzie chlopak to troszke chlopiecow ciuszkow zakupie i tyle hehehehe Butelki tez mam po Nastce, tylko nowe smoczki do nich kupie, szczotke.
Ja poki co spie, ale sie budze 4 razy co noc i chodze do Nastki sprawdzac czy przypadkiem nie lezy na koldrze :)
A moze ty laska masz ZA DUZO NA GLOWIE I NIE MOZESZ ZASNAC , CO ??? Wiesz, jak czlowiek ma za duzo na glowie, i narobi sie caly dzien, i pomimo ze wypompowany jest do cna nie moze zasnac, czasem emeocje moga trzymac... musisz sie wyciszac :)

A ja to wogole sie jakos dobrze czuje... az sie zastanawial czy wsio OK... bo tak, nic mi "nie puka", nie ciagnie, nie kluje...i energie mam... :tak: No ja bym chciala zeby tak bylo i mam nadzieje ze takie samopoczucie to normalka.

Gosia- moze mas zi racje ze ze duzo mam zajec obowiazków itp... i pomimo tego ze padam na twarz to zasnąc ze zmeczenie nie oge od dzis melisa w ruch i relax przed snem:tak: zobaczymy czy zadziała:tak:

poczekaj kochana ja też do 10 tygodnia super sie czułam pózniej sie zaczeło hahaah:baffled:

a co do zakpów to ja po Wice wsyztsko powydawałam sprzedałam itp......bo wiedziałam ze drugi bedzie synus:-D:-D:-D i w rózach chodzic nie bedzie:no::no: a co do butelek to tez wszystko nowe bo jakos nie przekonuje mnie chomikowanie butelek przez 2 lata:tak::tak:

lece sie ogarnąc i na spacer z gwiazdą

reklama
Hej dziewczyny.

Ja cos ostatnio nie mam czasu nawet chwile posiedziec na internecie.Musze zaczac wyganiac tatusia z Olivka na spacery zebym miala chociarz czasem chwile dla siebie. Olivce zeby rosna w expresowym tempie-dopiero co gorne jedynki wyszly i juz obydwie dwojki sie pokazuja.Probuje ja tez nauczyc pic mleko modyfikowane bo jak narazie pije mleko tylko z piersi a ja bym chciala przestac karmic jak bedzie miala roczek wiec musze ja nauczyc,tylko ze jak narazie nie chce pic.Dalej szukamy domu i juz mnie to bardzo wkurza bo ciezko jest znalez a jak do swiat sie nie przeprowadzimy to bedziemy musieli chyba na swieta tutaj zostac. Wogole to moj D sobie wymyslil ze pojedziemy samochodem do Polski i w sumie zastanawiam sie bo nie wiem jak to jest,jeszcze nigdy nie jechalismy samochodem do tego to bedzie zima no i nie wiem jak Olivka zniesie podroz.Czy ktoras z was jechala moze z malym szkrabem do Polski samochodem??
Musze sie tez wam pochwalic ze sie wzielam za siebie i w ciagu miesiaca schudlam 5kg a co najlepsze wcale nie gloduje :-)

Pinka ja mialam problemy ze snem 2 miesiace przed porodem.To byla masakra bo probowalam zasnac i zawsze tylko ze 2 godziny przewracalam sie z boku na bok i nic to nie dawalo wiec ogladalam filmy tak do 6 rano i wtedy udawalo mi sie zasnac na 3-4 godziny.W dzien nie spalam zeby sie bardziej zmeczyc i myslalam ze to pomoze mi zasnac wieczorem ale niestety dzien w dzien bylo to samo-probowalam roznych sposobow i nic nie pomagalo.A wlasnie 2 miesiace przed porodem moj D wyjechal z Anglii i ja mialam za duzo rzeczy na glowie-wrocil 2 tygodnie przed porodem i dopiero wtedy zaczelam normalnie nocki przesypiac,tak ze Gosia moze miec racje co do tego ze moze za duzo masz na glowie i przez to ta bezsennosc :)
Poza tym bardzo ladny wozek,posciel tez-gdzie robisz zakupy??

Gosia fajnie,ze energia Cie rozpiera,oby tak dalej:-)
Pisalyscie dziewczyny o grzybie-mojej siostry tesciowa miala problem z grzybem w domu i wiecie co zrobila?-wyczyscila go najpierw woda,poczekala az wyschlo i to miejsce dobrze przetarla domestosem-do dzis jej grzyb nie wylazi.

Ostatnia edycja:
Do góry