reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
igasia gratuluje :)

witam dziewczyny! mam do Was pytanie: jak najszybciej umowic tutaj w uk wizyte dla niemowlaka z pediatra? do kogo najlepiej sie zglosic?

juz nie jestem pod opieka poloznych, w srode mam spotkanie z health visitor

Powinnas chyba byla dostac list z Twojej przychodni, jaki gp jest przydzielony dla Twojej dzidzi. Ja po prostu chodzilam do swojej surgery, jesli byly wieksze problemy umawiali mnie do specjalistycznego lekarza w szpitalu w tym samym dniu. Tak u mnie to wygladalo...HV powinna Ci wszystko wytlumaczyc jak to u was wyglada....

Cześć...z pewną taką nieśmiałością na ten wątek zawitam:)Mam pytanie do mam z UK...znalazłam w necie wózek -parasolkę Koochi.Zdaje się,że firma z Waszych stron:)Czy któraś z Was może mi powiedzieć coś o tych wózkach?Może któraś miała?będę wdzięczna:)
Ja nie pomoge ale zapraszam do udzielania sie
moze wpisz w google i poczytaj opinie pozdrawiam

Witajcie Pieknotki :)
U mnie luzik,jestem zmeczona,brzuszek boli,ale ogolnie jest ok.
od dwoch dni mam sny erotyczne:szok: i to jakie!!!!,potem sie budze z ogromnymi skurczami brzuszka,ale szok!!tez tak macie/mialyscie?
Gosiabedzie dobrze!!!damy rade:-D,mi termin wychodzi na 3 sierpnia,ciekawe ktora pierwsza sie rozwiaze:-)

Igasia- no jak ja sie troche "spoznie" albo ty sie troszke " pospieszysz" :-p to moze urodzimy w ten sam dzien :-D No kochana ja nie mialam ogromnych skurczy, zadnych nie mialam, ale mialam brazowe uplawy
...ale odpoczywaj duzo.
Izka- no ja wiem ze ty napalona jestes na jego glos :-p . Wybieram sie do przychodni ale jakos mi nie podrodze poki co... nie wiem jak u was ale u nas od razu umawiaja do poloznej na pierwsza wizyte na jakis 12ty tydzien...krew, mocz, cisnienie...tak to u nas jest. Wiec tak jakos nie biegne bo mam jeszcze czas :)

Czesc gwiazdy

ale u nas zimno brrrrrrrrr normalnie mrozik tez czekam za zapowiadanym sniegiem ,mam nadzieje ze w tym roku bedzie go troszke wiecej niz rok temu heheh

ostatnio pije meliske 2 razy dziennie i odpkac 3 noce przespane oby tak dalej :tak::-D a teraz zjadłam banana i mam zgage:wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie!

U nas dalej chorobsko sie trzyma....juz mam dosyc, nawet na spacer wyjsc nie moge....

Igasia ja w czasie ciazy tez czasami mialam sny erotyczne....hehehe....do tego bardzo realne i wyraziste....ale skurczy jakos nie pamietam

Ja tez nie moge sie doczekac sniegu...juz bym chciala zobaczyc mine Redanka na pierwszy snieg....ale jak dla mnie nie musi byc az tyle sniegu co w zeszlym roku....;-)

Milego Wieczorku!

reklama
Heronek,te moje tez sa realne,jak diabli:wściekła/y::-D
juz ich nie mam, po seksiku przed spaniem:tak:
Fakt,zrobilo sie bardzo zimno!!dzisiaj rano wracalam z nocki...szok,jaka zima!!:szok:
Jeszce sniegu u nas nie widac,ale juz zapowiadaja w calej UK...i super!!:laugh2:

Do góry