Cześć...z pewną taką nieśmiałością na ten wątek zawitamMam pytanie do mam z UK...znalazłam w necie wózek -parasolkę Koochi.Zdaje się,że firma z Waszych stronCzy któraś z Was może mi powiedzieć coś o tych wózkach?Może któraś miała?będę wdzięczna
reklama
igasia gratuluje
witam dziewczyny! mam do Was pytanie: jak najszybciej umowic tutaj w uk wizyte dla niemowlaka z pediatra? do kogo najlepiej sie zglosic?
juz nie jestem pod opieka poloznych, w srode mam spotkanie z health visitor
Powinnas chyba byla dostac list z Twojej przychodni, jaki gp jest przydzielony dla Twojej dzidzi. Ja po prostu chodzilam do swojej surgery, jesli byly wieksze problemy umawiali mnie do specjalistycznego lekarza w szpitalu w tym samym dniu. Tak u mnie to wygladalo...HV powinna Ci wszystko wytlumaczyc jak to u was wyglada....
Ja nie pomoge ale zapraszam do udzielania sieCześć...z pewną taką nieśmiałością na ten wątek zawitamMam pytanie do mam z UK...znalazłam w necie wózek -parasolkę Koochi.Zdaje się,że firma z Waszych stronCzy któraś z Was może mi powiedzieć coś o tych wózkach?Może któraś miała?będę wdzięczna
moze wpisz w google i poczytaj opinie pozdrawiam
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
IZKA - no oszalecna punkcie goscia....to naprawde COS :-)
Witajcie Pieknotki
U mnie luzik,jestem zmeczona,brzuszek boli,ale ogolnie jest ok.
od dwoch dni mam sny erotyczne i to jakie!!!!,potem sie budze z ogromnymi skurczami brzuszka,ale szok!!tez tak macie/mialyscie?
Gosiabedzie dobrze!!!damy rade,mi termin wychodzi na 3 sierpnia,ciekawe ktora pierwsza sie rozwiaze:-)
U mnie luzik,jestem zmeczona,brzuszek boli,ale ogolnie jest ok.
od dwoch dni mam sny erotyczne i to jakie!!!!,potem sie budze z ogromnymi skurczami brzuszka,ale szok!!tez tak macie/mialyscie?
Gosiabedzie dobrze!!!damy rade,mi termin wychodzi na 3 sierpnia,ciekawe ktora pierwsza sie rozwiaze:-)
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Igasia- no jak ja sie troche "spoznie" albo ty sie troszke " pospieszysz" to moze urodzimy w ten sam dzien No kochana ja nie mialam ogromnych skurczy, zadnych nie mialam, ale mialam brazowe uplawy
...ale odpoczywaj duzo.
Izka- no ja wiem ze ty napalona jestes na jego glos . Wybieram sie do przychodni ale jakos mi nie podrodze poki co... nie wiem jak u was ale u nas od razu umawiaja do poloznej na pierwsza wizyte na jakis 12ty tydzien...krew, mocz, cisnienie...tak to u nas jest. Wiec tak jakos nie biegne bo mam jeszcze czas
...ale odpoczywaj duzo.
Izka- no ja wiem ze ty napalona jestes na jego glos . Wybieram sie do przychodni ale jakos mi nie podrodze poki co... nie wiem jak u was ale u nas od razu umawiaja do poloznej na pierwsza wizyte na jakis 12ty tydzien...krew, mocz, cisnienie...tak to u nas jest. Wiec tak jakos nie biegne bo mam jeszcze czas
Czesc gwiazdy
ale u nas zimno brrrrrrrrr normalnie mrozik tez czekam za zapowiadanym sniegiem ,mam nadzieje ze w tym roku bedzie go troszke wiecej niz rok temu heheh
ostatnio pije meliske 2 razy dziennie i odpkac 3 noce przespane oby tak dalej a teraz zjadłam banana i mam zgage
ale u nas zimno brrrrrrrrr normalnie mrozik tez czekam za zapowiadanym sniegiem ,mam nadzieje ze w tym roku bedzie go troszke wiecej niz rok temu heheh
ostatnio pije meliske 2 razy dziennie i odpkac 3 noce przespane oby tak dalej a teraz zjadłam banana i mam zgage
Witajcie!
U nas dalej chorobsko sie trzyma....juz mam dosyc, nawet na spacer wyjsc nie moge....
Igasia ja w czasie ciazy tez czasami mialam sny erotyczne....hehehe....do tego bardzo realne i wyraziste....ale skurczy jakos nie pamietam
Ja tez nie moge sie doczekac sniegu...juz bym chciala zobaczyc mine Redanka na pierwszy snieg....ale jak dla mnie nie musi byc az tyle sniegu co w zeszlym roku....;-)
Milego Wieczorku!
U nas dalej chorobsko sie trzyma....juz mam dosyc, nawet na spacer wyjsc nie moge....
Igasia ja w czasie ciazy tez czasami mialam sny erotyczne....hehehe....do tego bardzo realne i wyraziste....ale skurczy jakos nie pamietam
Ja tez nie moge sie doczekac sniegu...juz bym chciala zobaczyc mine Redanka na pierwszy snieg....ale jak dla mnie nie musi byc az tyle sniegu co w zeszlym roku....;-)
Milego Wieczorku!
reklama
Heronek,te moje tez sa realne,jak diabli
juz ich nie mam, po seksiku przed spaniem
Fakt,zrobilo sie bardzo zimno!!dzisiaj rano wracalam z nocki...szok,jaka zima!!
Jeszce sniegu u nas nie widac,ale juz zapowiadaja w calej UK...i super!!
juz ich nie mam, po seksiku przed spaniem
Fakt,zrobilo sie bardzo zimno!!dzisiaj rano wracalam z nocki...szok,jaka zima!!
Jeszce sniegu u nas nie widac,ale juz zapowiadaja w calej UK...i super!!
Podziel się: