reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam :-)

Ja jak zwykle czasu na nic nie mam,ciagle mam cos do robienia i czasu nie potrafie znalez na poklikanie po necie.
Dzis bylismy ogladac mieszkanie i szczerze to mialam wielkie nadzieje i nawet nie byl zly.Pokoje dosc duze,widac ze nowo malowane ale niestety na 2gim pietrze w zasadzie i bez windy.Troche ciezko z wozkiem tak wysoko wlazic i jeszcze waskie schody>poza tym salon z jednej strony ma skosne sciany i przez to za maly jest.Mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie znalez cos fajnego.

Minisia ja mam kolezanke,ktora pracuje w hotelu <tzn sprzata pokoje> i jej sie ta praca podoba.

Gosia u nas tez dopiero na okolo 12ty tydzien umawiaja do poloznej,tak to jest tu z ich dziwnym podejsciem do niktorych rzeczy.

Izka moj Tato jest lwem i charakterek to on ma:tak: a ja jestem panna i charakter mam bardzo podobny do ojca:-)

Pinka dobrze ze sie w koncu wysypiasz,nie ma to jak przespana noc.

Igasia,Heronek ja tez sie nie moge doczekac sniegu ale watpie ze go duzo tutaj zobacze.Nie ma to jak snieg w Polsce,szczegolnie jak sie bylo mlodszym i ktos zawsze sie znalazl zeby nam kulig zrobic:-D

Milej nocki

reklama
Kamilalopez ja tez na nic nigdy nie mam czasu,
babcia (sw.pam,moja wspaniala).mowila,ze dziecko mi wyrobi szybsze obroty,ale nic z tego:-D
Jakie mieszkanie ogladalas? Chcecie kupic,czy wynajac?
A co do zodiaku,to moj R jest lwem,a panna z kolei jest corcia-ech!ale ekipa!!!:no:
ja jestem raczkiem,czesto chodze do tylu;-)
Spokojnej nocy mile panie!!
hm,ciekawe,czy na forum sa jacys panowie?:happy:

Witajcie zimowo!!!

Alez u nas pieknie popadalo, tak w sam raz....W poludnie na spacerek sie wybierzemy, zobacze jak Redan zareaguje na snieg....Wczesniej nie wychodzilismy, bo Redan jeszcze byl troche chory, ja to w ogole kaszle, nie mowie, rzadko jestem chora, wiec mnie to wkurza, ze tak dlugo to trwa.....wwwrrrrr

Witam przyszla mamusie!!!!

Milego Dzionka!

Igasia - u mnie tez corcia jest Panna a kolejne bedzie lwem.

Ponadto moj tata jest lwem...nielatwy charakterek...wrecz zawsze mowilam ze tak trzeba dzialac zeby nie wyszewdl nam lew... a tu masz babo placek :-D

A ja mam oczy jak orbity ze zmeczenia.Wczoraj bylam na babskim wieczorze :rofl2: - robimy sobie z kolezankami -mamami regularne takie meetingi - no i moj dzis poszedl na rano do pracy, a ze ja wrocilam o 1 w nocy a corcia pospala do 7.30 to teraz mam, musialam wstac, zmeczona czy nie...

Iza,Gosia a ten moj ,maly,w brzuszku tez bedzie lwem!!!Ratuuuuunkuuuu!!!:szok::-D:-D:-D,to bedzie wesolo!!
chyba wroce do mamy:-):baffled:
No to Gosia, ladnie poszalalas:-D,chetnie bym sie dolaczyla do takiego meetingu:-p

U nas troszke posypalo,tylko snieg pozostal na drzewach,takie lizniecie zimy:rofl2:
czekam na dalsze opady!!
Moja Emi jest chora, musze jej robic inhalacje,zeby nie szczekala:-(
Dziewczynki,wiecie moze,gdzie moge kupic cos do nawilzania powietrza w jej pokoju???
Ona ma juz trzeci raz problemy z krtania,bardzo sie martwie,i juz mam dosc rzwieszania przescieradel w jej pokoju:sorry2:

czesc laseczki
5:18 a ja nie spie bo przez głupote a moze i nie oglondałam wczoraj wiadomosci gdzie normalnie nie oglondam i usłyszałam o Korei potem wlazłam na neta i zaczełam czytac no i wyczytałam:angry::angry::angry: słyszałyscie o tym???? dostaje normalnie gesiej skórki spac przez całą noc nie mogła teraz wstałam pije 3 melise zeby sie uspokoić ale nie pomaga brzusz mnie boli brrrrrrrrr
mam nadzieje ze tylko Ameryka nie wtrąci nosa tam gdzie nie ma i nie przyłonczy sie do tej wony bo bedzie III Woja Swiatowa:wściekła/y:a wszytsko na to wskazuje ze ameryka az sie trzesie by te wojne rozpetac Idioci!!!!!!!!!!!!!

Strzały na granicy dwóch Korei - zbliża się wojna? - Konflikty - WP.PL

hej Pinkajejku!!!wiem,wiem...straszne:no:
ja w ogole nie widze sie w temacie wojny,ja bym chyba zwariowala.
Strach pomyslec...
Koreanczycy,to bardzo glupi narod,bez namyslu oddaja wlasne zycie za panstwo.
Sa okrutni i zdesperowani,sami dokonuja samopodpalen i zywych bomb..tragedia!!

Witam mamusie.

Igasia bedziemy wynajmowac mieszkanie przez counsil-tzn oni zaplaca za mnie depozyt i pierwszy miesiac z gory i oczywiscie bedzie mi doplacal housing benefit co miesiac.Ogladalam mieszkanie 2 pokojowe w zasadzie to byl dom ale na dole jedno mieszkanie i na gorze drugie-i ja ogladalam to na gorze ale nie wezmiemy bo za duzo schodow w nim jest i salon nam sie nie podobal:-(a juz mialam nadzieje:-( Na szczescie zadzwonili do mnie w piatek ze wlasnie dostali nastepne mieszkanie niby wyremontowane-lazienka i kuchnia nowa no i maja do mnie z agencji w poniedzialek zadzwonic zeby sie umowic na ogladanie.Mam nadzieje ze tym razem sie uda:tak:

Izka u nas snieg narazie nie padal ale juz od kilku dni jest taki mroz ze masakra,az mi sie z domu nie chce wychodzic

Gosia zazdroszcze Ci takich wieczorkow,ja tutaj wogole nie mam znajomych-tzn w Londynie i nawet nie mam sie z kim kawy czasem napic:-(

Pinka niestety to sa IDIOCI i nic sie na to nie poradzi a tak jak Igasia napisala ja wogole nie potrafie sobie nawet wyobrazic wojny.A USA niepotrzebnie sie straca w takie sprawy-jesli Korea chce sie powybijac to sie niech wybijaja nawzajem z dala od nas.

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM
w koncu jestem,wrocilismy w srode i calky ten czas cos robie:sorry:
Witam nowe mamy a jednej Igasii gratuluje bardzo:-)

Pinka widze ze ladny brzusio juz u Cebie:-)co do artykulu to czytalam,troche sie boje ale m,am nadzieje ze nic z tego nie wyjdzie.

U nas ok,pobyt w Pl srednio udany,Kondzio bardzo sie zestresowal,caly czas do domu wolal:baffled:zawsze spal z G a teraz tylko mama.G jest w domu na zwolnieniu,juz dwa tyg.rozchorowal sie jak nas nie bylo.noga,plecy ze chodzic nie mogl.pogotowie go zabralo ale wiecie jak tu jest ,trafil na konowala ze wcale nie pomogl i go wypuscili.posiedzial pare godz w szpitalu,zaszczyk za zaszczykiem i kiedy stannal lekko na noge to do domu.GP chce dawac miesiac urlopu ale wzial 2 tyg,teraz ma nastepne 2 tyg(znowu chcial dac mies)nietsty tylko jeden mu zostal platny:no:powidzial ze rehabilitacja wymaga tygodni:baffled:nie wiem jak to bedzie teraz.
koniec roku nie bardzo.z jednego dobre ze wybralam w Pl sukienke:tak:tylko ciekawe jak to teraz bedzie:baffled:

Poza tym u nbas bielutko,pada od dwoch dni snieg:tak:ladnie i zimno.okien nam teraz napewno nie wymienia i szczerze mysle ze wcale.szukam jutro mieszkania bo placic i marznac nie bedziemy.chce miec cieplo.dzis od rana grzalismy i do 15 bylo 18 st.za tyle godzin:no:

uciekam narazie.slodkich snow.

Do góry