reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
]mala-gorzatka28[] ---o rety!!!to bardzo duzo przytylas!!!
Ja bylam wieksza o 27 kg,przed ciaza wazylam 43!!!!, a wdniu porodu rowniotko 70!,ale wcinalam!!,jadlam rowno z moim mezem,a do tego jadlam cukierki na kologramy,jak jakas wariatka!!
w sumie to mialam tylko taka wielka pilke,figura nie zmienila sie za bardzo-na szczescie...ale brzuchol to mialam naprawde ogromny,zreszta Emilia urodzila sie z waga-4,260 kg,a mierzyla 59 cm!!ja nie wiem ,jak ja ja pomiescilam :D...Poza tym jestem wegetarianka i kazdemu udowodnilam,ze dziecko wegetarianki nie urodzilo sie male i chore :)

PINKA25---sama robilas fotki??-ale swietne ,serio!!!i ja tam zadnych rozstepow nie widze!!!

BeataZ ---ooo!!ja mieszkam 40 min od Bournemouth :)

Ostatnia edycja:
Gosia- no juz jest spory haah musze ci powiedziec ze w 2 ciązy wszystko szybciej rosnie i rozwija sie wiec sie przygotuj na mega zaskoczenie hi hi
Igasia- tak sama robie fotki tzn fotografuje sobie amatorsko :tak: a rozstepy i celulit jest jest:-D:-) ale po porodzie biore sie za siebie
minisia- w takim razie czekamy na kiecke jutro:-p

ja wlasnie czekam na pizze mezulek zamówił:-p jak tu potem przyrostu wagi uniknąc:rofl2::rofl2:

Witajcie, no nadrobiłam Was :-)
Pinka - super zdjęcia, brzuszek śliczny :) a gdzie te rozstepy o których pisałaś??:p
Gosia - gratulacje!!:-)
Igasia - witaj :)

U mnie jakoś leci, Kubuś wczoraj miał drugą imprezkę roczkową :-) dla znajomych...
Dobrej nocki życzę

Witajcie!

igasia witaj u nas!

pinka piekny brzusio!Ja tam tez rozstepow nie widze zadnych!

U nas w koncu pogoda ladniejsza, mimo ze zimno, ale sloneczko swieci....Dzisiaj siostra ukradla mi Redanka, wiec sama ruszylam na spacer po centrum, nad rzeczke, spokojnie, bez nerwow...odpoczelam troche....

Milego wieczorku!

Gosia- Gratuluje. Co do tych uplawow tomialam tak jednego dnia i sie nie martwilam ale nastepnego zacekam juz inaczej krwawic ale nie mocno i nie czerwona. Pojechalam na emergency nastepnego dnia rano i juz bylo po ptakach. Moze lepiej jedz do szpitala troszke posciemniaj niech ci zrobia usg.

reklama
Pinka- chyba nam o tym nie mowilas, a pewnie tez sie denerwowalas.

Troszke jestem spokojniejsza, od tamtego razu zysciutko i suchutko...wiec moze jakies zagniezdzenie, moze jakies naczynka mi popekaly...
a na nhs direct to mowia ze jak sa bez krwi, i nie ma tego duzo nie bolesne to zeby sie nie martwic

Do góry