reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia-no prosze kochana jak sie szybko uwinelas hahah 2 cykle i bobo bedzie.....

Igasia- witaj!!!!

Minisia- my tez ogrodu nie mamy bo mieszkamy w samym centrum a tu o ogród naprawde ciezko dlatego teraz chcemy tak troszke na boczku mieszkac zeby dzieciaki miały sie gdzie bawic

a ja znów zasnąc nnie moge i szlag mnie trafia wiec po godzinie przewracania sie z boku na bok weszlam na bb i zrobilam sobie zupke pomidorowa bo mie zachciało....co prawda z paczki no ale gotwac o 400 nie bede hahah

pewnie uda mi sie zasnąc jak wstawc trzeba bedzie .......

wczoraj wieczorkiem bawiłam sie z synusiem hahaa ja mu pukałam w brzunio a on odpowiadał ale tak ze az mi cały brzuch skakał M stwierdził ze jak on juz teraz tak kopie to co bedzie dalej;-))

reklama
Nie mozesz spac?? szalona:szok:
Jejku,ja tez chce byc w ciazy!!!!
I ja tez mieszkam w bloczku,bardzo chialabym miec ogrod.
Mam nawet nienajgorsze mieszkanko,nowiutkie,ale grzyb juz wylazi w sypialni corci:no:
lipa z tymi angielskimi budowlami!!!

Igasia - ja juz nie wiem od czego sie tyje w ciazy...ale to tak naprawde to chyba kazde tycie nie nie jest zalezne od ilosci jedzenia...mnie sie wydaje ze wsio zalezy "od ciazy". Z corcia jak bylam w ciazy to bylam na "super hipper diecie ciazowej"... owoce ,warzywa,zadnych smazonych rzeczy,wsio gotowane,lub na parze, zadnych slodyczy juz nie wspomne o ciastach- wogole, no chyba ze bylismy u kogos to sie poczestowalam kawalkiem...hebaty nie pilam,kawy nie pilam, soki tylko naturalnie wyciskane.... i przytylam w ciazy 40 kg !

PINKa- tak malo zdjec z brzuszkiem nam wstawiasz :baffled: i tak sobie marze ze moze jak ty bede miala figure modelki w tej ciazy

Pinka- no uwinelismy sie :) i to bylo ot tak, raz, bo nawet nie bardzo bylam nakrecona na zblizenia. Teraz tylko modle sie zeby bylo wsio dobrzei zaczynam dostawac psychozy, bo kilka tygodni temu kolezanka w 7tc poronila, a druga jest w 4mcu i biega prywatnie z kazdym malym ukuciem do lekarza...

Pinka- no uwinelismy sie :) i to bylo ot tak, raz, bo nawet nie bardzo bylam nakrecona na zblizenia. Teraz tylko modle sie zeby bylo wsio dobrzei zaczynam dostawac psychozy, bo kilka tygodni temu kolezanka w 7tc poronila, a druga jest w 4mcu i biega prywatnie z kazdym malym ukuciem do lekarza...

bedzie dobrze nie masz co sie martwic na zapas ja z kazdym ukłuciem nie latam bo bym chyba zbanczyła sam fakt ze 2 ciaza jak dla nie jest gorsza bo wiecej zajec sie ma szybciej człowiek sie meczy itp...a mniej wiecej z obliczen ktory tydzien ci wychodzi.....???

a co do laski to duz mi brakuje ahhh teraz juz mam 7 kg na plusie;-( jak tak dlaej pojdzie znów dojade do 30kg!!!!!!!!!!!!
a fotki wstawie dzis po poludniu;-))

ide na sniadanko

hi girls!!!
dolaczam sie do nowego dla mnie watku :)
Mieszkam w Salisbury,ale planuje przeprowadzic sie Bournemouth :)
Pracuje dwie noce w tygodniu,wiec mam czas na plotki,na forum :)
witamy :)))

3 testy... kazdy pieknie pozytywny... krechy pokazuja sie od razu :-)

Strach mnie ogarnia, bo ja jakies 2-3 po owulacji dostalam takiego bolu plecow ze chodze do tej pory zgieta w pol...teraz juz wiem od czego , tylko strach pomyslec jak teraz mnie tak plecy bola co bedzie dalej.
I ogolnie zastanawiam sie czym zabijac glod, bo przeciez ja od tygodnia nic nie robie tylko jem i jem... :shocked2:no ja lubie zjes, ale az tyleeee :nerd:

Ide popatrzec na "czasy honoru"
wspaniale!!:-D:-D:-D

Gosia-no prosze kochana jak sie szybko uwinelas hahah 2 cykle i bobo bedzie.....

Igasia- witaj!!!!

Minisia- my tez ogrodu nie mamy bo mieszkamy w samym centrum a tu o ogród naprawde ciezko dlatego teraz chcemy tak troszke na boczku mieszkac zeby dzieciaki miały sie gdzie bawic

a ja znów zasnąc nnie moge i szlag mnie trafia wiec po godzinie przewracania sie z boku na bok weszlam na bb i zrobilam sobie zupke pomidorowa bo mie zachciało....co prawda z paczki no ale gotwac o 400 nie bede hahah

pewnie uda mi sie zasnąc jak wstawc trzeba bedzie .......

wczoraj wieczorkiem bawiłam sie z synusiem hahaa ja mu pukałam w brzunio a on odpowiadał ale tak ze az mi cały brzuch skakał M stwierdził ze jak on juz teraz tak kopie to co bedzie dalej;-))
haha slodka taka zabawa :)
a moze pilkarz rosnie:tak:

a co do laski to duz mi brakuje ahhh teraz juz mam 7 kg na plusie;-( jak tak dlaej pojdzie znów dojade do 30kg!!!!!!!!!!!!
a fotki wstawie dzis po poludniu;-))

ide na sniadanko
no bedziemy czekac trzymamy za slowo :-D;-)

ja dzis bylam na carbott i kazdemu cos kupilismy a sobie sliczna sukienke :-pjestem meeeega zadowolona:-)
milej niedzielki kochane

Minisia- to pokazuj te kiecke!!!!!!!!!!!!!!!! na sobie oczywiscie;-)))

ja zaraz spadm ogarnąc chatkę przygotowac obiad zrobic włosy i kilka zdjec trzepnac:tak:

wpadne pozniej sie pochwalic :-p:-p

witam
ale dzis piekny dzien, Mari spi ale jak sie obudzi to mykamy na spacerek. weekend nudy, siedze w domu z rodzicami i jestem zmuszona ogladac tvn24 non stop bo tata nic innego nie oglada. ja siedze i wydaje kase na ebay-u, mala ma szal na in the night garden i musze pokupywac jej jakies zabawki.
mala-gorzatka28 gratulacje!
igasia witam:) ja mieszkam jakas godzine drogi od bournemouth...
pinka moze maly pilkarz w brzuszku skoro taki ruchliwy

IMG_4103.jpgIMG_4084.jpg

obiecane focie szału nie robią bo
IMG_4133.jpg

po pierwsze robienie samemu ze skakającą Wiką obok wcale nie jest łatwe a po drugie rozstepy po pierwszej ciazy niestety sa juz bardzo widoczne:-p

IMG_4114.jpg

reklama
Pinka piekne zdjecia :)) duzy ten brzusio :))
a moja kiecke moze jutro wstawie dzis nie mialam kiedy a teraz juz ciemno to kiepskie zdjecie wyjdzie

Do góry