reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

laski...robilam TEST... i wyszedl pozytywny... jutro zrobie jeszze raz...
to super!gratulacje!

Witajcie!
Pogoda rzeczywiscie do bani, nie lubie wichury, moglabym wtedy siedziec w domu pod kocem schowana....Redankowi w koncu wyszly gorne jedynki...uufffff...ale cos mysle, ze niedlugo kolejne sie wykluja, bo nie koniec z placzem i marudzeniem, a moze sie przyzwyczail do tego i tak mu sie podoba mame stresowac ;-)

Milego Wieczorku!

reklama
witam

u nas tez pogoda w miare przynajmniej nie pada jak narazie moze pranie mi wyschnie i w koncu na zakupy sie wybiore:tak::tak:

tak mi sie juz chce pokupowac ciuuszki i mebelki dla małego ale ze sie przeprowadzamy po swietach to wszytsko musi poczekac bo nie bede tego 10 razy przenosic:tak:

pocieszam sie chociaz ze juz za 2-3 tygodnie zobacze swojego myszolka na usg w 3d:-D

witam

u nas tez pogoda w miare przynajmniej nie pada jak narazie moze pranie mi wyschnie i w koncu na zakupy sie wybiore:tak::tak:

tak mi sie juz chce pokupowac ciuuszki i mebelki dla małego ale ze sie przeprowadzamy po swietach to wszytsko musi poczekac bo nie bede tego 10 razy przenosic:tak:

pocieszam sie chociaz ze juz za 2-3 tygodnie zobacze swojego myszolka na usg w 3d:-D
kochana juz kiedys pytalam ale nie wiem czy odp albo ja przeoczylam
czemu sie przeprowadzacie??? wy dostaliscie z councila chatke nie?? czy cos mi sie snilo:-D:-D

minisia- po pierwsze przeprowadzamy sie bo mieszkanie jest za małe a po drugie grzyb a własciciel nic z tym nie robi a chatki z cauncilu nie mamy :no::no: z agencji innej bedziemy wynajmowac.............

wlasnie robia sie fryty w piekarniku bo jestem tak głodna ze szooooooooookkkk

minisia- po pierwsze przeprowadzamy sie bo mieszkanie jest za małe a po drugie grzyb a własciciel nic z tym nie robi a chatki z cauncilu nie mamy :no::no: z agencji innej bedziemy wynajmowac.............

wlasnie robia sie fryty w piekarniku bo jestem tak głodna ze szooooooooookkkk
nie kus frytkami bo ja dietuje :))
mhmm to taka sprawa ehh ja nie mam grzyba na szczescie ale ogrodka tez nie mieszkamy w tzw.pakistance a ja chce domek :)

hi girls!!!
dolaczam sie do nowego dla mnie watku :)
Mieszkam w Salisbury,ale planuje przeprowadzic sie Bournemouth :)
Pracuje dwie noce w tygodniu,wiec mam czas na plotki,na forum :)

3 testy... kazdy pieknie pozytywny... krechy pokazuja sie od razu :-)

Strach mnie ogarnia, bo ja jakies 2-3 po owulacji dostalam takiego bolu plecow ze chodze do tej pory zgieta w pol...teraz juz wiem od czego , tylko strach pomyslec jak teraz mnie tak plecy bola co bedzie dalej.
I ogolnie zastanawiam sie czym zabijac glod, bo przeciez ja od tygodnia nic nie robie tylko jem i jem... :shocked2:no ja lubie zjes, ale az tyleeee :nerd:

Ide popatrzec na "czasy honoru"

reklama
Do góry