reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witajcie dziewczyny:)

Pinka25 - zdrówka :)
heronek - zyczę przespanych nocek!!:) Mojemu też idą kolejne ząbki ale o dziwo dośc gładko to przechodzi, na szczęście...

A ja już po slubie i mprezce roczkowej mojego synka chociaż to dzisiaj jest ten dzień i mój szkrab kończy rok:)

Miłego dniaa

reklama
polaa- wiec wszytskiego naj dla synusia zokazji pierwszych urodzinek
a dla was wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia:tak:
Czekamy na focie;-)))

Minisia- to super ze pracka lepsza ale tak jak mówisz zeby było lepiej to musicie zmienic miejsce zamieszkania,a gdzie planujecie sie przeprowadzic???

kurcze a mnie zgaga męczy szok normalnie:wściekła/y::no:

kartki_slubne (27).jpgpola

pinka
middlesbrough juz chyba kiedys pisalam, chcemy jak najszybciej ale chyba wiosna nas zastanie:sorry:

POLSKA PLAY GROUP DLA DZIECI W WIEKU przedszkolnym (2-5lat) .W
soboty,godz 10-12 na Streatham. Londyn SW16 2 QB. W budynku LOWER
DUNRAVEN SCHOOL. Mount Nod Road. Oferujemy mile spedzony czas na
zabawach, grach,integracji i nauce. Przyjdz warto. info:
www.pssns.weebly.com tel.Joanna 07842677106

polaa- Gratulacje!! i caluski dla Kubusia

U mnie weekend jek zawsze zajety i spiacy po pracy. Teraz mam dopiero chwilke czasu by usiasc do komputera.
Wczoraj bylismy na zakupach w matalanie i wydalismy.... ho ho ho ... ale przydatne rzeczy. Kupilismy malemu kurtke, buty, kapci e i takie tam inne :)

Ogolnie u mnie dobrze jak narazie zadnych problemow nie mam. W czwartek dzwonilam na Leith do midwife. Trzeba tam sie nagrac na sekretarke a potem oni oddzwonia..... No i tak oddzwonili ze musialam tam dzis isc i sie przypomniec:angry::angry::angry:.
Facetka za lada troche zdziwiona ze nikt nie dzwonil no ale i tak robili problemy by mnie umowic z moja midwife. Zadzwonila do kogos i sie tam wypytuje. Kolo mnie stoja ludzie i sie wkoncu pyta - a moze powiem to przez telefon do tej z ktora rozmawia!! Na to ja powiedzialam ze to jest osobiste i nie bede gadac przez telefon przy ludziach!!! No to tam jaeszcze pogadala z ta kobieto i doszli do wniosku ze moja ma terminy zajete i przekaze jej by do mnie zadzwonila.:no::wściekła/y:
Po pierwsze wydaje mi sie ze powinnamm miec tel do mojej poloznej a ze nie prosic wszystkich swietych by mnie z nia umowili i jeszcze z pretensjami czego chce przeciez mam spodkanie 16 grudnia.:angry::angry::angry:Ach ale mi normalnie cisnienie podniesli. Pewnie sie spodkam z nia i mam gdzies przeniose sie gdzie indziej do innej moze bedzie lepsza.

Czesc dziewczyny.
U nas pogoda do bani,z checia bym nic nie robila przez caly dzien,ale niestety przy Olivce nie da sie nawet chwili odpoczac:-)

Maggusia fajny filmik;-)

Heronek mojej malej tez teraz gorne zabki ida,ale na szczescie jak zawsze spokojna i zero placzu czy marudzenia:-)

Polaa wszystkiego najlepszego...;-)

Doveinred ja jak bylam w ciazy to na pierwszej wizycie z midwife dala mi numer telefonu zeby dzwonic jak bede miec jakies pytania miedzy spotkaniami albo cos mi bedzie dolegac-dziwne ze takie problemy Ci robia.

reklama
Do góry