reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam was:-)

Teraz to chyba wszedzie pogoda do bani-u nas tez ponuro,dzis padalo pol dnia i ogolnie nic sie nie chce:-( a ja ciagle mam cos do roboty i nie mam czasu na nic-nawet odpoczac. Wkurzylam sie bo bylam nastawiona na swieta w Polsce i chyba nici z tego beda.Wogole juz od roku czasu u nas prawie wszytsko idzie nie tak jak powinno,dobrze ze mam bardzo mocna psychike bo chyba juz bym dawno w jakas gleboka depresje popadla.

Gosia probowalas moze z mzem na ten temat powaznie porozmawiac?

Maggusia fajna prace masz:-)Pewnie sie za bardzo nie napracujesz?

Pinka jak samopoczucie?

Heronek tez tak nie raz myslalam,ale w sumie mysle ze nie bylo by tak zle miec 2ke malych brzadow.Szczerze mowiac to chciala bym juz zajsc w ciaze,jedno tylko mnie dreczy-wiem ze jak teraz zajde w ciaze to dojdzie mi kilka kilogramow a ja jeszcze nie zrzucilam kilogramow po poprzedniej ciazy i teraz jak by mi kilka doszlo to wygladala bym jak slon:zawstydzona/y:

Milej nocki

reklama
Kamila- my tez 5-te siweta w uk ale raczej z wyboru niz z przymusu:sorry:szkoda ze wam sie nie uda leciec............

a czuje sie w miare ok wlasnie po 26 ide na usg w 3d prywatnie zeby zobaczyc synusia i upewnic sie czy wszysko prawidlwo sie rozwija szczerze mówiąc to juz nie moge sie doczekac............

Pinka- anemia to dosc powazne w ciazy. Nie kazdej zelazo sie przykmuje choc zajada sie witamina c, wiec uwazaj na siebie i kontroluj to zelazo. Mi pamietam w 17 tyg dali tabletki z zelazem dla kobiet w ciazy a wyniki mialam bardzo dobre bo pytalam, ale dawali kazedej po 16 tyg bo wtedy jest duze ryzyko dostania anemii bo uklad krwionosny dziecka sie rozwija, rosnie itd Ja zarzeralam surowa natke pietruszki odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy...zawiera bardzo duzo zelaza, polecam.

Pinka- anemia to dosc powazne w ciazy. Nie kazdej zelazo sie przykmuje choc zajada sie witamina c, wiec uwazaj na siebie i kontroluj to zelazo. Mi pamietam w 17 tyg dali tabletki z zelazem dla kobiet w ciazy a wyniki mialam bardzo dobre bo pytalam, ale dawali kazedej po 16 tyg bo wtedy jest duze ryzyko dostania anemii bo uklad krwionosny dziecka sie rozwija, rosnie itd Ja zarzeralam surowa natke pietruszki odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy...zawiera bardzo duzo zelaza, polecam.

wiem wiem natke tez przy Wiktorii jadlam jak po 28 tygodniu lekka anemia mi wskoczyla teraz tez jem wszystko co zawiera zelazo i tabletki do tego bo maly tak ze mnie ciagnie ze szok..............

a musze sie wam pochwalic ze juz jestem 6kg na plusie przez ostatnie 2 tygodnie zrobilam 3kg;-))) Za duzo słodyczy!!!!!

a u nas dzis piekna pogoda zimno ale slonecznie i tak lubie;-) moze wyjde z moja gwiazdą na plaze bo juz rano mnie namawiała,a tu taka cisza dzis pewnie gotujecie???????

ja mam dzis skromny obiad bo weny na gotowanie brak ryż warzywa i karkówka Only!!!!

witam
ja jestem w pl i pogoda tez do bani, pada i ciemno a Mari przy tym troszke odbija:sorry2:
Pinka zdrowka, ja tez mialam anemie w ciazy, od razu dali mi podwojna dawke zelaza i po scianach chodzilam, wtedy to dopiero kiepsko sie czulam, na szczescie po zmiejszeniu dawki jakos w miare funkcjonowalam.

teoretycznie mialam byc juz w ciazy z drugim bobasem ale tak sie wszystko pozmienialo ze nie ma szans teraz na drugie, jak wroce do meza to znow pomyslimy.
pozdrawiam i milego weekendu

Witanko Mamusie!

Ja na chwilke maly spi i ja tez musze zmykac spac,bo jutro do pracy...
Dostalismy film -plener z wesela wiec wysylam wam

YouTube - MeGi & STinKO

Milego OGLADANIA!

pINKA KURUJ SIE!
i dbaj o siebie kochana ...

Kamilalopez wiesz pracka doc fajna ,ale noi bola od stania bardzo!
i sa tylko2 przerwy no i w sumi narazie niezdrowa atmosfera bo menadzerka wsdzystkich przegania niezle...

Izka ja wlasnie teraz bym nie dala rady...musimy sie dorobic mieszkania,po z atym ja sie chce jeszcze wyszkolic w zawodzie...no i tu jestem sama nikt mi nie pomoze przy dwojce dzieci...
ale napewno jedno dziecko miec nie bedziemy mysle ,ze majac 30 lat bede mogla sie zdecydowac...

Heronek ja tez chyba nerwow nie mam ostatnio ...

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Beatka juz niedlugo bedziesz z mezem :tak::tak:
meggusia filmik bajer!!!!! nie tylko ten ;) a Twoj maz umuzykalniony:tak:
Pinka jak zdroweczko????
a ja znow sama maz na nocce buuu ale zarabia na nasz nowy domek (nie wlasny) ale na inny taki z ogrodkiem :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie!

Maggusia super filmik!

pinka i jak sie czujesz?

Redankowi zeby gorne wychodza i nie spimy po nocach...a w dzien Mlody buszuje, nie wiem skad energie bierze....

A pogoda ostatnio piekna byla, taka a'la polska jesien....chodzilismy z Mlodym nad jeziorko, uwielbia na kaczki patrzec...

Milego Dzionka!

Czesc kochane

ja dopiero teraz wpadam bo cały dzien mega zapieprz jak nie w pracy to potem w domu i padam na pysk tak naprawde,Pogoda jeszcze do bani w nocy tak lało i wiało ze zasnąć nie mogłam....:wściekła/y::wściekła/y:

Magusia- fajny flmik a podkład do pleneru to wasze wykonanie???
Koncia- dobrze sie czuje jesli nic mnie nie boli i jestem wyspana heheh juz sie nie mge doczekac nowego roku bo potem to juz tylko odliczanie mi zostanie:tak:
Minisia-mąz zmienił prace ze teraz na nocki chodzi????????

reklama
Czesc kochane

ja dopiero teraz wpadam bo cały dzien mega zapieprz jak nie w pracy to potem w domu i padam na pysk tak naprawde,Pogoda jeszcze do bani w nocy tak lało i wiało ze zasnąć nie mogłam....:wściekła/y::wściekła/y:

Magusia- fajny flmik a podkład do pleneru to wasze wykonanie???
Koncia- dobrze sie czuje jesli nic mnie nie boli i jestem wyspana heheh juz sie nie mge doczekac nowego roku bo potem to juz tylko odliczanie mi zostanie:tak:
Minisia-mąz zmienił prace ze teraz na nocki chodzi????????

Tak kochana pracuje godzine drogi od domku, ma fajna prace lepiej platna ale na paliwo traci wiec jak najszybciej musimy sie wyniesc

Do góry