I jak mala w przedszkolu??Wiktorii zmienilismy przedszkole tez w nim placze bo mówi ze tenskni za nami ale chociaz opieke ma lepszą bo panie sie nia zajmują i przytulaja nie tak jak w pierwszym przedszkolu mam nadzieje ze sie przyzwyczai i zacznie sie cieszyc przedszkolem narazie daje ja 2 razy w tygodniu z i stopniowo zaczne dodawac 1 dzien.....
Gosia- to gratki dla twojej damy no wlasnie pochwal nam sie tu pokoikiem:-) my nasza przeniesiemy jak sie przeprowadzimy do swiat bożego narodzenia musimy to zrobic.... ciekawa jestem jak ona to zniesie pewnie w nocy bedzie DRAMAT!!!!!!!!!
Wy sie przeprowadzacie?? o ile pamietam niedawno sie przeprowadzaliscie ?
oczywiscie witamy!!!!!zdjecia I klasa ja tez uwielbiam fotografowac ale Pince do piet nie dorastam wiec sie nie bede afiszowacWitajcie
Mam na imię Agnieszka i obecnie mieszkam w UK.
Jestem mamą prawie czterolatka synka Alana,pracuję,prowadzę dom i dużo czasu także poświęcam mojej rodzinie.Od dwóch lat jestem szczęśliwą mężatką
Czy mogłabym do was dołączyć?
jestem juzHello
No własnie co tu tak cicho ostatnio.
Magusia,Małogorzatka, Pinka ,Minisia i reszta mamus gdzie jestescie.Ostatnio to tylko Kwiateczek,Agnieszka i Heronek sie tu pokazuja.
Joklis miala do nas zagladac?
wspaniala wiadomosc BRAWO!!!!a na pierwszym scanie jednak dobrze widzialam Bedzie SYNUS!!!!!!!!!!!!!!
ide mała wykompac wpadne pozniej
to obie takie marnotrawne jestesmyPo dlugiej jakze to przerwie wraca syn marnotrawny ;-)
A z niusow to tym razem wiem jaka plec .... i bedzie to chlopczyk
Pozdrawiam
GRATULUJE SYNUSIA))
witamy witamy w naszych skromnych progachwitam dziewczyny
ja tu kiedys wpadalam sporadycznie, wlasciwie jakby mnie tu nie bylo, wiec mnie nie pamietacie.
od czasu do czasu was podczytuje, jakos nie moge sie wdrozyc do waszego towarzystwa i nie chce was zanudzac, moze uda mi sie cos czasem do was napisac.
pozdrawiam was serdecznie
ps. Agnieszka kk ja tez jestem z Ilawy
moze zadawaj pytania bedzie latwiej podpowiedziec doradzic...Witam się i ja
Dziewczyny napisze cosik troszeczkę jak się żyje w UK, co prawda my dopiero się szykujemy do wyjazdu i pewnie nastąpi to nie wcześniej jak w styczniu, może nawet później bo najpierw pojedzie mój mąż a my dobijemy później, ale powiem Wam, że mam bardzo mieszane uczucia, z jednej strony się cieszę, może w końcu będzie lepiej, ale jestem też pełna obaw, więc jeśli możecie to napiszcie coś(ps: wybieramy się do Droitwich) pozdrawiam wszystkie ciepło
ja sie przenioslam rok temu , maz pierwszy ja po 3 miechach z 3 dzieci i nie zaluje jest nam tu dobrze
a tera grzecznie nastawiam tylek i czekam na kopniaki wiem wiem dawno nie zagladalam ale obiecuje poprawe
u nas duzo sie dzieje chcemy zmienic miejsce zamieszkania poniewaz maz ma tam lepsza prace godzine od obecnego miejsca zamieszkania jednak narazie nie znamy blizszej daty przeprowadzki jedno co wiem wiosna -lato na bank!!
ja tez zaczelam prace wiec chociaz 2h poza domem zawsze cos troche odpoczynku od domku i kaska dodatkowa na zachcianki haha
jak laski spedzacie halloween ?? my w domku
a to moja mala dynia Zobacz załącznik 296463