reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej dziewczyny :-):-)
Jestem tutaj nowa, chciałabym do Was dołączyć bo też jestem mama z UK (dokładnie Leicester). Mam synka, który za tydzień skończy roczek :)
Postaram się przeczytać to co w ostatnim czasie pisałyście :)
Pozdrowionka dla Wszystkich i dobranoc :-)

reklama
witamy nowa mamusie :))))zapraszamy do klikania :))kwiateczek no to niezle kurcze, moze pokaz mu jakas bajke o samolotach i wytlumacz ze tez tak poleci opowiedz dokad i ze kupisz mu jak wyladujecie jakas zabawke moze podziala a moze do samolotu mu kup cos nowego niewiem kurcze w Pl moze kup mu cos na uspokojenie dla dzieci wiem ze sa syropki dla dzieci niespokojnych cos mi nie dzialaja ikonki zadne ;/
SORKI ZE TAK NAPISALAM ALE JAK PISZE ODP SA ODSTEPY JAK KLIKAM ZAPISZ WYCHODZI JEDEN CIAG WIADOMOSCI BUUUUU

Minisia zobaczymy,mam nadzieje ze bedzie dobrze,sama nie wiem co mam wziac mu:sorry:ostatnio zabralismy zabawki to nawet nie spojzal a niesc trzeba bylo:sorry:wiec teraz nastawilam sie na slodycze.jutro bedzie mial przedwczesny Dzien Dziecka:-D

Polaa witaj,klikaj z nami.jA JUTRO JADE DO pL WIEC ZA bardzo nie popisze ale po powrocie napewno:tak:

Izka a jak tam u was?jakies nowe wiesci??wiesz jakie???Tak myslalam sobie o was dzis.zima znowu a tu cisza.

Uciekam,moze zajrze jeszcze potem ale jak nie to wszystkim swietujacym w najblizym czasie,malym i DUZYM wszystkiego naj:tak:

hej Kwiateczek zdaj relacje nam jak podroz i zycze szczesliwego i nie nerwowego lotu!!IZKA chyba sie domyslam o co pyta kwiateczek :( smutne tyle czasu i nic ;(( no i nadal nie moge emoikonek robic ;/ani tekstu pogrubic ;/ i nie robi mi odstepow tj akapitow wrrrrrrra moj mezo na nocke pojechal :(( sama do 6 ..no z dziecmi hehejuz zapomnialam jak to jest spac samemu ;(((a co do swiat to juz sie normalnie nie moge doczekac jak dziecko;)))

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja jakos weny nie mam, doluje mnie jesien i rozlaka z mezem. juz zyje tylko swietami bo bedziemy razem.
Pinka wspolczuje bolu, mnie w ciazy bardzo meczylo, do tego prace mialam fizyczna, czasem ruszyc sie nie moglam az mdlalam. odpoczywaj jak najwiecej i zdrowka dla fasoleczki.
polaa faktycznie Twoj suwaczek pokazuje ze juz niedlugo bedziesz mezatka, wiec wszystkiego dobrego Ci zycze i super wesela.
kwiateczek powodzenia w trakcie lotu, ja tez zawsze mam obawy jak to bedzie, sama niedlugo lece wiec tez na sama mysl az sciska mnie w zoladku. ja wybralam lot wieczorny w nadziei ze moje dziecko przespi choc pol lotu.

hej dziewczyny
ja jakos weny nie mam, doluje mnie jesien i rozlaka z mezem. juz zyje tylko swietami bo bedziemy razem.
Pinka wspolczuje bolu, mnie w ciazy bardzo meczylo, do tego prace mialam fizyczna, czasem ruszyc sie nie moglam az mdlalam. odpoczywaj jak najwiecej i zdrowka dla fasoleczki.
polaa faktycznie Twoj suwaczek pokazuje ze juz niedlugo bedziesz mezatka, wiec wszystkiego dobrego Ci zycze i super wesela.
kwiateczek powodzenia w trakcie lotu, ja tez zawsze mam obawy jak to bedzie, sama niedlugo lece wiec tez na sama mysl az sciska mnie w zoladku. ja wybralam lot wieczorny w nadziei ze moje dziecko przespi choc pol lotu.

ale sliczny zwierzaczek na fotkach :)
a maz gdzie??? kiedy sie zobaczycie?

ja dzis samotna noc maz w pracy buuuuu od dawna nie spedzalismy wieczorow osobno

Witajcie Kobitki!

Witam nowa mame!I zycze cudownego slubu!!!

Jak dla mnie to za wczesnie jeszcze na swieta, dopiero na poczatku grudnia sie nastrajam i latam za prezentami i dekoracjami....

kwiateczek udanego urlopu i bezstresowego lotu!!!!

BeataZ ja tez ostatnio zlapalam chandre. Zazwyczaj mam mnostwo zajec, a teraz tylko Mlody okupuje mi caly czas, wiec siedzac w domu szybko zlapalam dolek! Musze gdzies wychodzic, bo mnie rozniesie....A i piekniutka Twoja Marissa!!!!

minisia oj, ja 5 wieczorow w tygodniu jestem sama, M jest kucharzem w restauracji, wiec pracuje do 10-10.30.....mozna sie przyzwyczaic

Milego Dnia!

reklama
agnieszka a co ty taka zabiegana??
heronek pewnie sie przyzwyczaje ale wczoraj byla pierwsza nocka od 18-6 rano

teraz mezo smacznie spi a ja pije kawke malutka biega po pokoju a starsze w szkole :)
musialabym isc na zakupy ale taaaak mi sie nie chce buuuuu

Do góry