A wkoncu udalo mi sie zebrac do mojego postanowienia i bycia z Wami czesciej
U mnie ogolnie to dobrze, troche podzielam bole Pinki bo od 2 tyg ledwo chodze bo miednica i dolna czesc kregoslupa mnie tak boli ze hej. Nie pamietam takiego bolu z Barnimkiem , wiem ze sie rozszezala ale nie tak bolalo. Kazdy ruch jest straszny, najgorzej jest po calym dniu chodzenia potem jeszcze chodzic w pracy. Jak zastygne tak o 1 rano na fotelu i ktos mi dzwoni to ledwo wstaje
...
Do tego ten kregoslup... a Barnim nie pomaga bo chce na opka i opka. Czasami go na chwilke wezme ale po chwili wymiekam a on w placz.
Ostatno kurcze znow zaczol sie rzucac na podloge i uderzac glowa w podloge. Wczoraj nawet przez takie cos zdarl sobie troche skory z czolo
Minelo mu to i niewiem dla czego znowu to sie w nim pojawilo.
Barnimek powoli wola na nocnik, to znaczy jak sie mu przypomni
, ale nie jest zle. Czasami wola 6 razy dziennie "kaku" i wtedy robi przewaznie pisku. Do jeszcze niedawna oznaczalo to obydwie rzeczy ale ostatnio zaczol mowic-kupka i wtedy chce ja zrobic i isc na nocnik- zuch chlopak.
Heronek- No kilogramy pewnie wyskocza troche pozniej. W pierwszej to przytylam 22kg to teraz pewnie bedzie podobnie.
kamilalopez - rowniez Cie witam;-)
ucitielka -Tez nie wiem co Ci napisac. Sa plusy i minusy mieszkania tu i kazdy przekonuje sie jakos na wlasnej skorze co i jak jest nie tak. Ja mieszkalam kiedys w Burton on trent to troche wyzej od Birmingham (jakies 10 minut pociagem). Tam okolice sa jak pamietam takie sobie, teren dosc plaski i zadnych atrakcji do okola. Nie wiem dokladnie jak to bedzie tam gdzie sie przeniesiecie ale to moje miasteczko bylo dosc starym miastem przemyslowym, duzo ludzi z pakistanu,, male angielskie domki. Co do zycia to nie bylo tam zle , mialo to swoj klimat.
Pinka- ach kregoslup...
, sproboj polezec w cieplej wodzie a jak bedzie mocno Cie bolec to wes paracetamol (tak mi doradzono). A co z ta migrena? kurcze powaznie....
Widze ze macie juz imie wybrane dla synka... fajne
Jak pisze malgorzadka to te mroczki to lepiej zglos, moze to byc zwiazane z cisnieniem.
polaa- witam nowa mamusie.
No czas konczys. Pozdrowionka , milej srody