reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

i znowu witam ... :)

Zapijam zielona herbatke z jasminem i czytam Was

Izka- to ile ty teraz wazysz ???? Przeciez ty bylas szczupla laska ! Jak piszesz ze Twoj 3 latek wazy 14 kg to az mi sie "cieplo" robi bo moja trzylatka wazy 20,4 kg :happy2: no ale napewno jest wyzsza od niego :)

Pinka- jak dla mnie gotujesz cos NEW, robisz foteczke swoim super aparatem, wstawiasz na forum jako zalaczniki ja tez gotuje :))))

kamilalopez- wiem ze tu sie nie przejmuja, ale mnie jakos nie przyszloby do glowy isc z chorym dzieckiem -nie naziebionym a chorym- do kogos , chociazby na samo dziecko ktore niestety nie czuje sie zbyt najlepiej

doveinred- super nius ! Gratki !

Dobra lece do ksiazki. Ostatnio zaczytuje sie "where rainbows end" cecelia ahern. Polecam goraco. Lekka, przyjemna ksiazka...

reklama
Witanko kochane!

Ja nie pisalam ostatnio ,bo PRACUJE! HURA :-) wkoncu...
Fakt jestem przemeczona i oslabiona,bo krew z nosa wczoraj ciagle mi leciala ,ale to moja wina bo spalam po 4h za pozno sie kladlam :eek: po za tym organizm musi misie pprzyzwyczaic do wstawania itd itp...
ale mimo wszytsko ciesze sie ,ze pracuje ,ze wkoncu wyszlam z domu ...mam nadzieje..ze pracka bedzie na dluzej :-)
Dzis duzo osob mialo offa wiec odespalam i zebralam sily nawet domek posprzatalam :-p

Postaram sie kochane nadrobic was,ale pewnie nie wszytsko ZROZUMCIE PLIS!

SLE CIUMASKI I POZDROWIENIA!

witam dziewczyny
ja tu kiedys wpadalam sporadycznie, wlasciwie jakby mnie tu nie bylo, wiec mnie nie pamietacie.
od czasu do czasu was podczytuje, jakos nie moge sie wdrozyc do waszego towarzystwa i nie chce was zanudzac, moze uda mi sie cos czasem do was napisac.
pozdrawiam was serdecznie
ps. Agnieszka kk ja tez jestem z Ilawy:)

Witajcie!

BeataZ im wiecej nas tym weselej!Witam!

Maggusia super, ze pracujesz. Ja juz tez bym chciala wyrwac sie z domu, ale jakos boje sie o Redana, jak sobie poradzi w zlobku, jak panie poradza sobie z nim...ale jeszcze mam urlop do konca roku....

Ostatnio mielismy super pogode, wiec czesto na spacerki wybywalam, Mlody uwielbia hustawke, nawet super sie trzyma....Myslalam, zeby kupic cos takiego do domu, ale nic nie znalazlam w necie tutaj, chyba ze z PL, ale te koszty przesylki.... Widzialysie moze gdzies taka zwykla hustawke montowana na futryne do drzwi?

Milego Dzionka!

Witam się i ja:)
Dziewczyny napisze cosik troszeczkę jak się żyje w UK, co prawda my dopiero się szykujemy do wyjazdu i pewnie nastąpi to nie wcześniej jak w styczniu, może nawet później bo najpierw pojedzie mój mąż a my dobijemy później, ale powiem Wam, że mam bardzo mieszane uczucia, z jednej strony się cieszę, może w końcu będzie lepiej, ale jestem też pełna obaw, więc jeśli możecie to napiszcie coś(ps: wybieramy się do Droitwich):) pozdrawiam wszystkie ciepło:)

Dzieki BeataZ!Myslalam o nim, ale wydaje mi sie, ze Redan jest jeszcze za maly na niego, nie jest za bardzo stabilny, a Mlody dopiero niecale 8 miechow....

ucitielka wybierasz sie na Wyspy? Nie wiem, co Ci napisac. Wszystko juz dla mnie znormalnialo tutaj....Sa plusy i minusy. Jak Twoj M przyjedzie pierwszy to na pewno wszystko zalatwi dla Was. Nie znam niestety okolic, gdzie sie wybieracie....

heronek masz racje, jak na 8 mc to nie odpowiednia bujaczka. przepraszam ale nie spojrzalam na suwaczek.

Ostatnia edycja:
reklama
witam nowe mamy i zapraszam do klikania:-D:tak:

..........pamietałyscie o zmiane czasu????

ale mnie dzis glowa peka musiałam sobie mała czarna zrobic.....
pogoda do bani a ja dzis postanowilam zrobi porzadki w zabawkach i książkach mojego dziecka bo juz nie mam gdzie tego układac... a i tak wszystkim sie nie bawi:eek::eek:

od dwoch dni tak mnie kregosłup w dolnych partiach nawala ze rano wstac z łóżka nie moge:no: coraz gorzej ze mną mówie wam... a co to bedzie dalej?????????

zaraz musz isc po cebule bo mi zabraknie do obiadu buuuuuuuuuu:cool::cool:

Do góry