reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Po wielu przeczytanych review zdecydowaliśmy się kupić britax first class plus i najtaniej wyszli nam zamówić z kiddicare.co.uk. można zaoszczędzić 40-50 funtów plus przesyłka jest darmowa i w ciągu 24godzin. Polecam.

dzieki, ja chcialam kupic britax king plus, bo wszyscy chwala w komentarzach, ale niestety nie pasowal nam do samochodu....tez myslalam o kupnie w necie, ale moj samochod taki maly(toyota yaris 3 drzwiowa), ze wolalam przymierzyc wpierw, no i mialam racje...niestety
koniec koncow kupilismy nieco drozszy, maxi cosi tobi, ale za to stabilnie siedzi u mnie w aucie....

reklama
Heronek Ja nie pomoge,my nie jezdziemy az tak tyle co na miejscu,czasem nam sie zdarzy.Mam z allegro nie drogi ale firmy zadnej.jestem zadowolona ale speed testu nie sprawdzalam,nie wiedzialam:baffled: wiem ze britax ktorys nie przeszedl tego tesstu,mial byc wycofany ze sprzedazy ale nie pamietam jaki.Sprawdz sobie speed testy i wtedy pomysl nad kupnem.

hejka
ale dawno mnie tu nie bylo :p
Pinka super ze bedzie synus!:-):-)a z tym usg sie nie martw malego uparciuszka masz w brzuszku, na pewno na kolejnym usg da sie dokladnie obejrzec;-)i milego pobytu w PL:happy2:
heronek ja ze wzgledu na te testy nie patrzylam na britaxy za to bardzo nam sie podoba Graco o wlasnie taki Graco Nautilus Car Seat in Black Stone - Babies R Us - Britain's greatest toy storedo najtanszych nie nalezy ale jak dla mnie wyglada porzadnie i ta firma calkiem niezle w testach wypada. Na razie dopiero zamierzamy kupic, jak przyjdzie co do czego to na pewno ten wezme:tak:

u nas w porzadku, nie wiem czy pisalam ale juz jestesmy po preprowadzce, mieszkamy teraz w Carlisle przy samej Szkocji:-pKondzio rosnie, nadazyc za nim nie moge, kuma juz prawie wszystko, malo mowi ale jeszcze ma czas:tak:z zabkow ma juz wszystkie 4 teraz 3 wylaza.
Postaram sie wpadac czesciej, bo ostatnio troche Was zaniedbalam:sorry2:

Hej dziewczyny

Pinka
udanego pobytu zycze.

Ehhh... ja niedawno wrocilam z lotniska bo siostre bylam odwiez i jakos mi dziewnie teraz samej bo siostra byla tu 4 miesiace i juz sie przyzwyczailam.Na szczecie moja druga polowka wraca za tydzien wiec znow nie bede sama.
Co do fotelikow to tez bede musiala niedlugo kupic ale jak narazie jeszcze sie nie zdecydowalam ktory,znalazlam stronke w ktorej sa podane wyniki testow fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

Witam Mamusie!

Nie mam czasu ostatnio tu pisac ,szukam pracy w dodatku maly chory byl jeszcze mu do konca nie przeszedl brzydki kaszel no ,ale do szkoly musial juz isc...
Jutro idziemy z mezem na przedstawienie dostalismy zaposzenie do szkoly zobaczymy co to bedzie i czy maly cos tam uczestniczy dzis mowil i,ze piosenki spiewali nawet mi zaspiewal cieszylam sie strasznie ,ze tak lapie!
Ja teraz jestem przeziebiona zlapalam od malego ah ledwo zyje ,bo ja jak zlapie zapalenie krtanie to prawie nic nie moge mowic i w dodatku mega katar ,ktorego wysiakac nie moge ehhhhhhhh....
W dodatku u nas tak zimno ,ze szok dzis malemu kupilam plaszczyk ,ale tak sie zastanawiam nad nim jeszcze ,ale jest fajny i cieply tylko ,ze do plaszczyka nie wszytsko zalozy,ale normalnie wyrosl mi synek ze wszytskiego ,ja to juz ubrania kupuje na 5-6 lat hehe...
Przepraszam z,e nie odpisuje wszystkim ,ale nie moge wpasc w rytm tutaj mam nadzieje ,ze znow zlapie :p

Pozdrawiam i sle ciumaski!

ale cisza SZOK

Kamilalopez a przedtswaienie extra poprostu nie moge wyjsc z zachwytu jak moje dziecko pieknie sie modli no i spiewa angielskie piosenki taka bylam wszystkim zaskoczona ,ze na przedstawieniu jak puscili zdjecia dzieci sie poplakalam az nauczycielki mi podawaly chusteczki moj synek widzac to sali tez sie poplakal i przybiegl do mnie :p
hehe no ja jestem bardzo wrazliwa na takie rzeczy :p

Witajcie!

Dawno mnie nie bylo, malo spie, Mlody znowu mi nie spi, w nocy sie budzi co godzina, a w dzien co najwyzej 2 godzinki.....jestem przemeczona, do tego ta pogoda...bbbbrrrrrr...dobrze, ze przynajmniej slonce jest, ale wiatr taki zimny, az mi sie nie chce wychodzic.
maggusia Gosia Wasze dzieciaczki to musza byc wysokie!!!!Redan ja na razie nie wyglada, zeby poszedl w mamy slady(mam 180cm).
Ja to juz nie moge sie doczekac jak moj zacznie gadac, pewnie tez bym ryczala jak bobr, gdyby w jakims przedstawieniu wystepowal.....Maggusia pewnie jestes dumna!!!!

Milego Dzionka!

reklama
Ale tu pustki ostatnio:(

Maggusia wcale Ci sie nie dziwie ze sie poplakalas,ja nie jestem placzka i nie placze bez powodu ale napewno na takim przedstawieniu tez bym sie wzruszyla:tak:

Mojej malej nastepne zabki ida,malo je,ale na szczescie nie marudzi ani w dzien ani w nocy:-) Poza tym jestem szczesliwa bo w koncu za 4 dni zobacze moja druga polowke a az 4 miesiace go nie bylo.

Do góry